Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość relaxik***

kto chce schudnac do swiat wielkanocnych?? zapraszam serdecznie!!!

Polecane posty

Nie martw się Luksoria w końcu po to jesteś na diecie by to zmienić :) Podstawa to pozytywne myślenie!! Ja jestem dziś z siebie baardzo dumna! Mierze się w poniedzialki i czwartki a więc dziś podaję wyniki: biodra -2cm talia -2cm i w udzie jeden centymetr mniej :D Nawet nie wiecie jak się ciesze!! Jeszcze z tydzień i moze zejde poniżej 90cm w biodrach!! Boże jak ja dawno tyle nie miałam.. Trzymam kciuki za Was i za siebie!!! Pozdr Babeczki moje Kochane jestem z Wami :* Paa

Właśnie nie można sie poddawać.Ja wczoraj dałam okropna plamę, ale dzisiaj zaczynam od nowa!!! :P

Taa ale ile razy można zaczynać od nowa? :) Musimy schudnąć raz a pożądnie tak, że nie będziemy musiały tego powtarzać!! A teraz idę się trochę porozciągać :D

Gość relaxik***
hejka, ja dzisiaj zjadlam tylko serek danio, zrobilam 50 brzuszkow i na tym chyba koniec, poniewaz strasznie mnie glowa boli, chyba ze tylko taniec, bo moja psiapsiolka z ktora mialam na przejadzke jechac, ma grype zoladkowa

Ojjj dziewczyny ale mam chandre:( Strasznie chce mi sie slodkiego i chyba sobie pozwolę na jedno ciastko ktore ma 39kcal:( Bo juz nie mogę wytrzymyac:( A zjadlam dzis -szklanka mleka -jogurt truskawkowu 0,5 litra -serek danio truskawkowy Hmmm zastanawiam sie nad tym ciastkiem teraz.Ojjjjj I w ogole to wkurzam się bo od 5 dni waga stoi na 71kg.A przeciez jem ok 500-600kcal dziennie i to tylko do 13:( Nie wiem czemu tak sie dzieje???Macie na to jakies wytlumaczenie??W 5 dni nie schudlam ani grama:(

hej dziewczyny, nie zapomnialam o was, tylko mam strasznie duzo pracy!! i dlatego nawet kompa nieodpalalam. Nawet nie wiem co u was slychac bo nie czytalam, zaraz troche przelece jak zdaze, bo do roboty znow spadam. ja dzis : 2kromki czarnego chleba z serkiem wiejskim, ogorkiem, pomodorem,pol jajka z majonezem, jablko, pare truskawek, jogurt,3ogorki korniszone. myslicie ze zamknelam sie w 700kcal? bo tak chleb 200, jajka ok 50, serek wiejski 150, jogurt 85, ogorki kiszone moze 50, jablko 50, truskawki 3 moze nie wiem ile 50. chyba tak. dzis rano mialam 54,5 ale nie zalatwialam sie na kibelku :p i pilam w nocy duzzoooo.... :)

Gość relaxik***
chyba wiem dlaczego nie osiagamy super wynikow: nie mozemy jesc serkow owocowych, ttylko waniliowe, jak serki topione to tylko smietankowe, jak maslanki to tylko naturalne, jak ser zolty to bez ketchupu, to przykre ale prawdziwe, ja wtedy nie jadlam owocowych jogurtow itp

Buu dziś zjadłam dwie bułki, batonika i kilka ciastek :( Płakać mi się chce ale wiem, że od jutra odchudzam się od nowa!! Koniecznie

relaxik*** kurde żyć też trzeba :) nie lubię jogurtów naturalnych, ale truskawkowe bardzo chętnie!! Jeśli jogurt truskawkowy ma tyle samo kalorii co naturalny to wybieram ten pierwszy.. Już czuje, że zaniedbałam efekt. A byłam taka dumna :( Niech się juz zacznie jutrzejszy dzień!!!!!!!

no zjadlam jeszcze jeden jogurt z otrebami 120kcal i 1 ziemniaka i surowke z ogorkow surowych ze smietanka chuda. nom jestem foll

Gość relaxik***
kazdy niech je jogurty jakie chce ale ja po prostu podalam prawdopodobna przyczyne, a i jeszcze na to nasze odchudzanko to sa dobre biegi, codziennie po ok. pol godziny, brzuch staje sie mniejszy po 3 dniacvh, na serio, troszke zmieniam swoj plan odchudzania tzn, dietka ta sama ale cwiczonka inne 50 brzuszkow pol godziny biegania taniec w-f w szkole wydaje mi sie ze to zbytnio nie pogorszy moich koncowych wynikow, a do swiat chce zgubic jeszcze 15 kg, mam duze plany, zapal tez jest ogromny ale boje sie ze efekty beda marne, pomozcie!!!

nom doprawilam sie jeszcze 1ziemniakiem i ogorkami i jablko zjadlam,juz straczy na dzis mysle ze ok 1000kcal nawalilam, duzo????

1000kcal to niedużo :) Ja zjadłam dziś z 3000 :( A teraz nie moge patrzec na zarcie!! Jutro nie ma wymówek, musze schudnąć. To ciągłe odwlekanie ,,zaczne od jutra\" jest jak jakieś błedne kolo... Ja tak robie od kilku miesiecy i coraz bardziej sie doluje. Wytrzymuje gora trzy dni, zmniejsza mi sie brzuszek (relaxik*** tez to zauwazam :D ) i predzej czy pozniej zucam się na jedzenie. To bardzo nierozsadne ale jestem taka słaba :p Dobrze, ze chociaz lubie cwiczyc ;) Paa jestem z Wami całym serduszkiem :D

malami* -> niby nie duzo kcal,ale zarcia duzo,jeszcze truskawek pojadlam

Owoce są szybkostrawne, chociaz niewiem jak truskawki ;) Chcialabym moc napisać, ze zjadłam 1000kcal, ale coz.. Troche sie nagrzeszylo. Od jutra max 500kcal :D Buziole

mary.de---> wiem co czujesz, ja to przeszłam wczoraj, nawet jak jadłam miałam wyrzuty, ale nie moglam przestać. wkurzyłam sie na siebie okropnie :( Ale dzisiaj o wiele lepiej, jedyne za co się potępiam to smażony, całkiem gruby plaster mortadeli w jajku :( Do tego zjadłam dzisiaj marchewke, jajko i bułeczkę jedną...myśle, że ujdzie jutro kefir, jajka, 2-3 marchewki i woda. Musze odrobić....:) Uda sie, po prostu musi!!

Gość ania93
Czesc dziewczynki :) Jest juz po 2 w nocy, a ja nie spie, ale to tylko dlatego, ze przeczytalam wszystko od poczatku co napisalyscie :P ;) i tak mi zeszlo ;) Wiecie co - tak patrzac na Wasze wypowiedzi, to najwiekszy problem mam ja ;( Waze 93 kilo (jeszcze miesiac temu 98 :/ - MASAKRA!!!), i mam 167cm wzrostu. Moja wymazona waga to 57 kilo ( oczywiscie do swiat to niemozliwe haha - nawet o tym nie mysle, lecz do lipca raczej tak :D ), ale i przy 65 bede zadowolona (kiedys tyle wazylam i wygladalam super:) ). Najgorsze jest to, ze ja wiem wszystko co powinnam robic, a czego nie, ale mi sie nie chce!!! Nie wiem co mnie napadlo - nie poznaje siebie! Len ze mnie nie z tej ziemi, o jedzeniu nie wspomne - mam na wszystko ochote, a najbardziej umieram z glodu wieczorami i wtedy zaczyna sie koszmar :/ Mam nadzieje, ze pomozecie mi i razem z Wami jakos wytrwam :) Juz mi sie lepiej zrobilo czytajac te wszystkie komentarze :) Od jutra (wlasciwie juz od dzisiaj) zaczynam razem z Wami!!! Do tej pory myslalam, ze to tylko ja mam problem i fiola na punkcie odchudzania, ale widze, ze tak nie jest i bardzo sie z tego powodu ciesze :D To do jutra i mam nadzieje, ze znajde u Was wsparcie :) Pa :) :*

Gość relaxik***
hejka, jasne ze znajdziesz, ja tez mam wielki problem, ale pokonamy wszystrkie nasze slaboscie trzymajac sie razem!!!! :-)

Czesc dziweczynki:) Kurde dzis dalej jestem zla na siebie za te cisteczka wczorajsze!!!Postanowilam kupic skakanke i skakac chociaz 15 min dziennie.Waga dalej pokazuje 71 ale mam nadzieje ze to okres przejsciowy i ze do tych świąt te 6 kg zrzucę, bo jak nie to sie wkurzę;) Ide zaraz troche poćwiczyc bo na 12 do szkoly.Witam nową forumowiczkę serdecznie:) Pozdrawiam i milego dnia!!!Aha znacie jakies skuteczne ćwiczenia na tzw.\"boczki\"???

Gość relaxik***
siemka, lae mi sie samej nudzi, przyjdzie szybko na kafe...

Gość ania93
Witam, dopiero wstalam ;) Skrzypaczka - w ogole sie nie przejmuj, ze waga stoi i trzymaj sie dalej. :) Tak jest zawsze - na poczatku chudniemy szybko, a pozniej przez jakis czas waga stoi. Za to za kilka dni znowu zauwaszysz zmiane. Jesli bedziesz trzymala diete, to waga zacznie spadac ze zdwojana sila - wiem z doswiadczenia ;) :) relaxik jestes, czy juz umarlas z nudow? ;P ;)

Gość ania93
Skrzypaczka - "na boczki" - ukleknij na kolanach, wyprostuj rece do przodu i siadaj na boki, raz na jedna, raz na druga strone - za kazdym razem podnoszac sie prostuj plecy - nie garb sie - to naprawde pomaga. Rob sobie seriami po np. 20 razy , chwila odpoczynku i znowu ;)

Gość ania93
Ide cwiczyc pol godz. :) , a pozniej sniadanie, czyli miseczka platkow z 0% mlekiem :)

Gość relaxik***
jestem jestem, co tam u Ciebie slychac???

Gość ania93
Jeszcze kawe dopijam ;) No wszytko ok, poza ponad 30-stoma kg nadwagi :D haha A Ty co tam porabiasz? :)

Gość relaxik***
ja wlasnie pije kawusie i surfuje w necie, a myslami kraze jakby to bylo gdyby mnie polowy nie bylo

Gość ania93
Ile teraz wazysz i ile masz wzrostu?

Gość relaxik***
podaj swoja wymarzona wage, wage obecna, wage poczatkowa i wzrost, ok???

Gość relaxik***
waze ok82kg, mam 174cm, podaj swoje wymiarki, ok?