Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość relaxik***

kto chce schudnac do swiat wielkanocnych?? zapraszam serdecznie!!!

Polecane posty

czesc laseczki pamietam jak 2 lata temu tez zaczelam sie odchudzac surówka i ciemny chleb na snaidanie na obiad ryz i gotowane skrzydełko na kolacje surowa z ciemnym chlebem waga szla w blyskawicznym tepie ,ale niestety okazalo sie ze mam kamienie na woreczku zolciowym ta ilosc surowych warzyw mi zaszkodzila ,w sumie na tej diecie i pozniej po chorobie waga spadła mi o 34 kilo w niecały rok potem doszla anoreksja ( chudłam 2 kilogramy tygodniowo a stała przed lustrem płacząc ze przytyłam i takie tam inne wstydziłam sie wyjsc z domu ( bo strasznie przytyłam) moj maz przezywal koszmar) potem mi mineło , zaczelam jesc ale znowu przytyłam :-) teraz jestem na diecie ktora sama sobie wymysliłam rano jogurt potem znowu obiadek ( wszystko gotowane ) ok 18 rosołek ( taki z paczki ) nie moge sie drastycznie dochudzac bo planuje dzieciaczka . Uważajcie na siebie kochane

Dziś z mojego odchudzanka nici bo jade na urodziny do babci.. wieć same rozumiecie.l....... Dziękuje Wam za to że tu jesteście:):):)

O jacie Luksoria Ty masz chociaz wymowke!!!!A mi znowu sie chce slodkiego:( Cholera jasna!!!Wczoraj tak zawziecie ani jedengo ciastka nie zjadla dzis tez nie chce, ale normalnie one sie do mnie usmiechają:(

No ja też zrezygnowałam z planów na dzisiaj....chlopak powiedział, że nie będzie patrzył na to jak męcze sie jedząc sam nabiał i to do 13. Obiecałam, że będe jeść mniej więcej wszystko i do 16-17 :) Jak na razie zjadłam tylko 2 kromki chleba razowego ze słonecznikiem...do tego wcześniej byłam na mieśći jakieś dwie godz z kol i wróciłam cała mokra i zmarznięta, bo ciągle leje:) Teraz wypije pół litra wody, potem herbate zieloną... :) Ja też sie bardzo ciesze, że jesteście. Sama nie dałabym chyba rady :D

helooo witam wszystkie nowe dziewuszki, RELAXIK------------------> ZMIEN MI NA 54,00 :) raz juz bylo nawet 53,8,ale jak pije w nocy w pracy to zawsze mam wiecej rano, dlatego niech zostanie 54,00 :) poza tym wczoraj w pracy lecialam wszystkie wina po kolei hehe potem zrobilysmy sobie sekta z kolezanka z mandarynkami.i troszke sie natrabalam hehe noa dzis jogurt 125kcal, 1,5 kromki chleba ok 150kcal, kawalek bababa ok 25kcal. ok 300-350 liczmy, ale sie napchalam ----

Nie zjadlam tego ciastka jednak:) A teraz jem twarożek ze szczypiorkiem i kielkami świerzymi(świeżymi???->nie wiem jak to sie pisze)I to moj ostatni posilek, a wczesniej dwa jajka i danio jak zwykle:)Obiecalam sobie ze nie wejde na wage conajmniej 3 dni bo mnie wkurza i stoi w miejscu od 7 dni, obrazilam sie na nią!!!Ja sie ruszam a ona stoi:(Jeszcze rowno 20dni do swiat i ja juz zaczynam watpiec czy mi sie uda te 6 kg zrzucic:(

Ale mam dzisiaj ochotę na coś słodkiego. Normalnie nie mogę. zjadłam kawałek ciasta i nadal mi się chce. Może to przez tą pogodę. Już nie wiem co mam ze sobą zrobić. Pomocy !!!

Gość ania93
Czesc Dziewczynki!!! Witam nowe osobki :) Fajnie, ze tu wszystkie jestesmy razem :D Wierze w Nas!!! Chcialam sobie wpisac nick 92,5 hehe, ale to juz chyba przesada :P - poczekam teraz z patrzeniem na wage jakis tydzien :D i mam nadzieje, ze zobacze 90 przynajmniej :D Skrzypaczka - schudniesz te 6 kilo na 100000% - to jeszcze 20 dni - kupe czasu!! A wczoraj to przegielam normalnie :/ Wiedzialam, ze na imprezie nie dam rady bez alkoholu i pilam wodke ( lepiej to niz rozpychac sie piwem ;) ) i zapijalam albo mieszalam z woda z cytryna haha ;) , bo mniej kalorii niz cola na przyklad :P ;) Ehhh - dola mam, ale przynajmniej waga spadla o pol kilo :P Ide zjesc sniadanko - czyli platki z mlekim , bo dopiero co wstalam po wczorajszym ;) Milego dnia Wam wszystkim i wytrwalosci!!! :) :*

Hej kobitki mam dla was pare rad. Akurat temat odchudzania jest mi doskonale znany bardzo mnie interesuje i zglebiam sie w tym od dluzszego czasu. Sama waze 53 kg i mam 165 cm wiec mam wage ok chociaz chce osiagnac 50. Po pierwsze nie ma diety cud i naprawde nie wierzcie w to. A glodowka jak tutaj przeczytalam u jednej z was to jest najgorsza metoda!! wcale nie schudniesz,przytyjesz i bedziesz wazyc pozniej wiecej anizeli odzywialabys sie normalnie poniewaz twoj organizm zaczyna produkowac wiecej komorek tluszczowych w obronie przed naglym zaniechaniu dostarczania skladnikow odzywaczych tkz efekt jo-jo o czym kazda z was slyszala. Wiadomo ze jezeli chcemy czuc sie zdrowo i osiagnac sylwetke doskonala nie moze to sie oprzec na samej diecie ale musicie zaczac sie ruszac. Ja osobiscie nie lubie chodzic na areobik cwiczenia takie wykonuje w domu plus polecam np zakupienie rowerka treningowego i jezdzenie conajmniej 30 minut dziennie. Bardzo dobra na szybkie spalanie jest rowniez skakanka mozna wspomoc sobie szybszy efekt np L-karnityna ktora stanowi doskonale uzupelnienie diety a przy tym szybciej spalamy tluszczyk. Jezeli chodzi zas o same odzywianie to polecam ksiazke:\\\"jesc aby schundac\\\" opisuje ona \\\"diete\\\" montignaca pisze to w cudzyslowiu pozniewaz wcale nie oznacza ona rezygmnowania z posilkow lecz na odpowiednim dobieraniu skladnikow. I o dziwno wcale nie opiera sie ona na liczeniu kalorii poniewaz nie to jest zrodlem tycia ale odpowiedniego czynnika IG czyli aby uzywac produktow nie zawierajacych cukier poniewaz to cukier ktory zawarty jest we krwi po pisilku powoduje utycie stad np wiekszosc cukrzykow to ludzie grubi..Naprawde mozna dobierac tak potrawy ze mozemy jesc do syta a przy tym bedziemy szczuplejsi i bedziemy chudnac wiec polecam lekturke. Pozdrawiam zycze wam sukcesow

Oczko alez my sie ruszamy, chyba nie czytalas dokladnie naszego topiku, kazda z nas uprawia jakis sport conjamniej godzine dziennie!!!Ale w kazdym razie dzieki za rady, tylko widzisz wiekszosci z nas zalezy na szybkim schudnieciu(zawarte to jest w temacie topiku, czyli:do swiat wielkanocnych), a o efekty jojo bedziemy sie pozniej martwic, po prostu trzeba po diecie rozsądniej wrocic do normalnego odzywiania!!!

Aha Ania93 ja tez pilam alkohol i nic sie nie dzialo, ale mysle ze i tak nie powinno sie go pic gdy jest sie na diecie!!!No ale nieraz są takie okazje ze poprostu czlowiek nie jest w stanie odmowic....

Wlasnie sobie kupilam ocet jablkowy i od jutra tez go zaczynam stosowac!!!Napisze Wam jakie skutki!W ogole co tu tak pusto???Nie ma z kim pogadac....

Gość ania93
Mam dola :/ - nie chce mi sie nawet cwiczyc - to pewnie kac hehe ;) Slyszalam kiedys o tym occie i podobno daje efekty - z dieta i cwiczeniami of course ;)

Skrzypaczka>>> a jak stosujesz ten ocet? Pije się go czy dodaje do jedzenia?

Stosowac bede jedną lyżeczkę octu na jedną szklankę wody przed kazdym posilkiem, a oprocz tego jedną taką porcje na czczo.Mam nadzieje ze to przyniesie skutek i pomoze w trawieniu bo mam z tym klopot.Ostatnio do WC chodzę tylko robić siusiu:(

witajcie. to o głodówce to chyba do mnie było... ja nie stosuje głodowki. 1 dzien tylko nie jadłam! chyba naprawde dokładnie nie przeczytałaś topiku... dzis jadłam nabiał do 13. jak narazie nie jestem głodna. :D a po wczorajszej głodówce mam teraz nie 61, a 60,3 kg! :D milego dnia. :)

Gość Milenka17
Witam wszystkich!!!! Mam na imie Milena.. i tak jak kazda z was... chciałabym schudnac...:( Ta dieta białkowa to chyba naprawde cos... co? Pomózcie mi... doradzcie...:) Chciałabym schudnac do mojego brata weswla... a jest tydzien po Swietach wielkanocnych... chciałabym zeby wszystkimgały wypadły na moj widok...:) Ale by była beka..:) Bo jak narazie to chyba wypadna ale z przerazenia bo przytyłam 8 kg...;( Postanowiłam tez podac wam te dane...:) Miło bedzie jak sie któraś z was odezie... nick---waga obecna---waga wymarzona---wzrost---waga poczatkowa---do zrzucenia w kg. Milenka17--80kg--64kg--173cm--***--16kg Buziaczki!!! Czekam na odpowiedz...:)

Mysle, że jak będziesz stosowała dietę białkowa lub podobną, lecz mniej rygorystyczną to powinnaś schudnąć...Do tego oczywiście dużo ruchu, spacerów, ćwiczeń, żadnych słodyczy, produktów mącznych, ziemniaków, itp. Mocno trzymam kciuki :D Dzisiaj zjadłam : marchewke, jogurt naturalny 450ml, troche surówki z kapusty pekińskiej (troszeczke przypraw), 3 kromki chleba razowego :) Musze jeszcze wypić 1 l wody i herbate zieloną :) Zaraz ide z kol do bedronki i przynajmniej sobie troche popatrze na te wszystkie słodkości :)

Gość ania93
Skrzypaczka - ja przy tej mojej diecie mam naprawde dobra przemiane materii i latam do wc z 2 razy dziennie :) Mam nadzieje, ze ten ocet Ci pomoze :) Ehhh - i znowu dzis imprezka mnie czeka... - chyba usiade daleko od baru, zeby mnie nie kusilo haha ;)

Oj dziewczynki ale mam doła:( Dzis czuje sie wyjątkowo gruba:( I do tego tęsknię za swoim chlopakiem(jest w Anglii) Kurde normalnie deprecha!!!I ta waga jeszcze mi stoi.Ania93 dzieki za dobre słowa:) Zastanawiam sie nad zmianą diety na warzywną, skoro przez tydzien mi waga nie drgnela to moze moj organizm juz nie reaguje na bialko??Jak myslicie???Kurde ja naprawde jem tylko do 13 i nie wiecej jak 500-600kcal i cwicze pol godziny dziennie conajmniej, wiec cos musi byc nie tak, zeby caly tydzien waga stala:(

Skrzypaczka>>może to chwilowe. Dużo schudłaś w ciągu poprzedniego tygodnia, bo aż 4 kg. Więc może teraz zacznie spadać.

oj, laski, ale mam depreche :( kol miała dzisiaj urodzinki....no i zjadłam kawałek tortu i do tego loda w kubku :( na dodatek dzisiaj nie ćw...

Gość relaxik***
dzisiaj nie prowadzilam diety, bo bylam strasznie wykonczona, slabo mi sie robilo, bylam w lodzi a jestem z wawy wiec sama drogsa mnei zmeczyla, i przerwalam dietke, ale od jutra zaczynam!!!

Gość relaxik***
nick---waga obecna---waga wymarzona---wzrost---waga poczatkowa---do zrzucenia w kg. -------------------------------------------------------- ------------------------------ Smutnaa------------86kg----58kg-------168cm---106kg----- -28kg Ewka-1-------------65kg----50kg--------155cm---70kg----- --15kg Mary.de-----------54,5kg---50kg-------169cm---56,6kg---- -4,5kg Skrzypaczka------72kg----65kg-------165cm----74,5kg----- 7kg Serenita-----------78kg----60-65kg---167cm------****---- ---13-18kg Relaxik------------82kg----60kg-------174cm-----85-86kg- --22kg ChudsząByć------75kg----60kg-------170cm------***------- -10kg Ania93------------93kg-----57kg-------167cm-----***----- ---36kg Rybka27----------107kg----65kg------164cm----****------- --42kg Milenka17--------80kg-----64kg-------173cm---****-----------16kg

Ach dziewuchy!!!Muszę Was nakrzyczec!!!Co chwilę czytam ze ktoras przerwala dietę co to ma byc???Mialyscie sie wziąć za swoje ciałka bo wiosna idzie!!!!Tez mi sie chce słodkiego jak cholera, też wyjeżdzam w podróżę, ktore trwają ponad 5 godzin pociągiem, i tez chodzę na imprezy gdzie jest mnostwo dobrego żarcia.Wszystko da sie przetrzymać!!!Jak dieta to dieta!!!I nie marudzic w swieta bedziecie mogly sobie troszke poluzowac ale poki co to trzymajcie fason co??Ajjjjj ale Was nakrzyczalam hahahahhah.Zezloscilyscie sie chociaz troche???hahahhahha pozdrawiam!!!!

dzisiaj nadrabiam wczorajsze..... w sumie nie było najgorzej, w nocy miałam takie wyrzuty sumienia, że ćw 90 min conajmniej :) nie mam za bardzo miejsca w domu, więc biegałam w miejcu, coś jak na skakance, starałam sie jak najwyżej podnosić kolana....czy to cos da?? spociłam się,ale za bardzo mi sie już nie chciało więc przerwałam po 20 min, dzisiaj tez 20, a od jutra 30 min do tego postaram sie wstawać wcześniej i rano normalnie biegać :)

Czesc dziewczynki!!!!Ale mamy pogode cholera ani na spacer ani na rower ani pobiegac....i w ogole nic sie nie chce przy takiej pogodzie.Niajchetniej zrobilabym sobie kakao wziela paczkę ciasteczek wlaczyla jakis dobry film na kompie i lezala caly dzien...ehhhhh....normalnie nie znosze takich dni bo wtedy nie daje rady z dietą!!!!Ale trzeba wytrzymac!!!Milego dnia wszystkim!!!

Aha zapomnialam Wam napisac ze od jutra zmieniam dietę na warzywną!!!Jem rownież do 13 ale same warzywa gotowane czy też surowe!!!Na bialkowej diecie jestem dzis 13 dzien i spadlo 4 kg, zobaczymy jak bedzie na warzywnej!!!