Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość relaxik***

kto chce schudnac do swiat wielkanocnych?? zapraszam serdecznie!!!

Polecane posty

Gość relaxik***
ja wlasnie biegalam 20 minut, a dziisja zjadlam tylko serek Danio, i to koniec, a jak Wa,m idzie/?? cwiczonka jakies wykonujecie???

Gość ania93
relaxik*** - ale masz silna wole - tylko serek - masakra!!! Ja dzis nie cwiczylam jeszcze, ale na skakance pozniej poskacze chociaz :D A jak cwiczysz? Sama sobie cos wymyslasz?

Gość relaxik***
hmmm, ja zbytnio nie cwicze, tylko biegam, wiem leniuch ze mnie, ale bieganie daje szybkie rezultaty, mialam zamiar cwiczyc brzuszki ale po jednej serii 5o sklonow, miesnie mnie tak bola ze mam dosyc, masakra, silna wola moze nie tylko brak czasu na zjedzenie czegos wiecej, tzn rano wychodze o 7 do szkoly i zdaze zjesc tylko serek a dietka ma byc tylko do 13 bo wtedy sa najlepsze efekty, wiec jako tako wytrzymuje... :-) a Ty jakie cwiczonka preferujesz???

Gość ania93
O lenichu to nie wspomne - wlasnie nie chce mi sie cwiczyc juz :P - a na bieganie to za zimno jeszcze dla mnie :) Ja cwiczylam sobie z takiej kasety - kiedys byla z jakas gazeta - z Cindy Crawford - okolo 30 min, ale juz 3 dni nie cwicze :/

relaxik mam pytanie..ile czasu jestes juz na tej dietce i ile schudłaś? :) Ja na az tak drastycznej to bym chyba nie wytrzymala..po prostu musze cos przegryzc od czasu do czasu :) Trzymajcie sie dzielnie!!!!!

dziewczyny, leń to moje drogie imie prawie :P Po woli przymierzam sie do zmiany, teraz codziennie myśle kiedy by tu poćwiczyć...:) Najchętniej to robie w nocy jak już wszyscy śpią Nie powiedziałam, że sie odchudzam, bo nie chce żeby mi dokuczali, a tak by było Może nie ze zlośliwości, ale tak w żartach, Biegać tez biegam, tylko teraz brzydka pogoda taka i strasznie zimno, czyli narazie zaprzestalam A musze powiedzieć, że odkąd sie ochudzam to ciągle sie trzęse z zimna :D

Gość ania93
Czesc wszystkim!!! :) Ale ladna pogoda - przynajmniej u mnie :D Od wczoraj tak sie zawzielam, ze normalnie czuje jak leca mi kilogramy haha :P ;) Tak sobie poukladalam w glowie, ze wiem, ze dam rade!!! A Wy jak sie trzymacie? :)

u mnie pogoda do niczego, nawet sobie nie pobiegam :(A dietka super, :P Na śniadanie zjadłam 2 jajka na twardo, marchewke, pół litra wody :D Teraz zjadłam jabłko + wypije pół litra wody A na obiad surówka(marchewka +kapusta pekińska+troche przypraw) i gotowane na parze udko kurczka :P

czesc dziewczyny!!!A ja mam przerwe od diety ale nie obzeram sie.Jestem chora i nie moge jesc samych warzyw albo nabialu.Jak wyzdrowieje to wracam do diety!!!

Skrzypaczka...tylko sie pilnuj!! ja gdy przerywam diete nie potrafie ograniczyc jedzenia tylko wracam do dawnych przyzwyczajen i znow wracam do swojej wagi. Ale tym razem tak nie bedzie!!!!! Zjadlam dzis sobie pomarancze oczywiscie :) no i kawalek ogorka przed chwila. Pewnie jeszcze dzis cos zjem..ale jeszcze niewiem na co sie zdecyduje :) Trzymajcie sie!! Brzydka pogoda za oknem i trzeba wytrzymac te kilka dni!! W koncu jutro zaczyna sie kalendarzowa wiosna :D

Gość ania93
Ale tu pustki sie zrobily - co sie stalo? :P ;)

Skrzypaczka---> trzymaj sie mocno i zdrowiej nam tu szybko :D ania93---> mam nadzieje, że to tylko chwilowe, sama wczoraj nie miałam wolnej chwili, za to dzisiaj już wolne do końca dnia JUPI!! :P Skusiłam się wczoraj na odrobine lodów....:) Dzisiaj zjem lub juz zjadłam :P : marchewke, jabłko, jogurt naturalny 330 ml, bułke maślanke ( nie mogłam sie oprzeć), troche surówki ze świeżych warzyw, i maslanka zwykła max 1kg :) Co tam u WAS słychować??

Jestem beznadziejna zjadłam wczoraj dwa male hamburgery wegetarianskie, batona czekoladowego i kilka ciastek. :( Żenada. Byłam pewna ze wytrzymam a tu koniec...dzis za to zjadlam jedna pomarancze i jogurt. Nie zjem nic wiecej. Jeszcze troche pocwicze. :( Paa trzymajcie sie chociaz Wy!!

malami---> trzymaj sie i nie poddawaj, ja w niedziele jeszcze dużo więcej zjadłam, ale ogólnie to mnie to zmotywowało :) tylko trochę się boję, że to liczenie wejdzie mi w krew, a tego bym nie chciała :( wczoraj jak byłam w sklepie, to wszystko co wzięłam do ręki to zaraz sprawdzałam ile to ma kcal....na dodatek robiłam to druchowo...dopiero jak mi kol zwróciła uwagę to sie opamiętałam, choć strasznie mnie korciło

Ja tez sie odchudzam... Zaczełm 12 marca (wtedy jadlam owoce, warzywa, czarny chleb i jakies mieso na chleb). A od soboty jem tylko obiad(zawsze jakis makaron z jakims sosem, czy jajkiem) i na podwieczorek jakies owoce, ewentualnie kisiel. I oczywiscie duzo wody o i jeszcze zielona herbate pije. Troche cwicze i juz 4 kg mniej;D od soboty:PP

Aha i dzis kupilam jakis chleb fitness :PP to czasami tez bede jesc (zdrowy) ;]

Gość ania92
Czesc wszystkim i witam Cie wiooleta :D Jak widac zmienilam nick - kilo mniej :P ;) Super sie czuje ogolnie i trzymam ta diete, o ktorej kiedys pisalam :D Nie chodze glodna i cwicze sobie :P Milego dnia!

serenita dla Ciebie weekendy sa tak samo okropne jak dla mnie? podczas tygodnia to sobie jakos radze, ale w weekend..nie wytrzymuje. Dziś jestem ogolnie podbudowana, zalozylam sobie pamietnik na vitalia.pl (swoja droga polecam) one naprawde bardzo podbudowywuja, super sprawa!! Przeczytanie kilku pamietnikow sprawia, ze mam motywacje na caly dzien :) Buziaki trzymajmy sie dzielnie!!!!! :*

malami---> dokładnie tak :( Niby wyczekuje ich, bo mam wolne, ale to są te dni, w które jest mi najciężej :( wpadne na ta stronke, bo nie mam co robić....sprzątać mi sie nie chce :( poczytam jeszcze troche i do roboty Macie cos takiego, że jest Wam ciągle zimno?? Ja odkąd ograniczam jedzenie mam ciągle zimne ręce, nawet w swetrze mi zimno...brrrr..:)

Ja też tak mam...i nie mam na nic ochoty najchętniej to nic bym nie robiła.Ale na szczęscie dziś poćwiczyłam i bardzo niewiele jadłam. Jestem z siebie dumna. :) Trzymajcie się i nigdy nie wątpcie w swoje możliwości!!!!

hej, gdzie jestescie?? ja juz po dbiadku, dzisiaj już tylko dwie marchewki, wode i herbate czerwona skosztuje:P ładna pogoda, ale strasznie zimno!! brrr...

Gość ania92
A ja jem moje niecale 1000kcal, cwicze, kupilam sobie therm line II na wspomaganie odchudzania i pije herbatke slim figura. Czuje sie super :)

Rybko na czym smażysz warzywka? Bo ja kupiłam sobie warzywa na patelnie ,,hortex\" ale nie przyrządzam ich, bo na oleju nie chcę a oliwa z oliwek ma dużo kcal, więc sie zastanawiam czy smażyć bez tłuszczu..?? Bylabym wdzieczna za odpowiedź paa buzka trzymta sie :)

hej, dziewczyny :) mam pytanko, słyszałyście cos o lidzie?? mi kol powiedziała, że jej ciotka to brała troche źle sie czuła, ale dużo schudła, bo w ciągu miesiąca aż 15 kg!! czy to jest możliwe?? czytałam troche w necie i jakoś chyba raczej nie skorzystam...:)

Cześć U mnie tak sobie. Waga stanęłam w miejscu. Chciaz nie wiem dlaczego. Mało jem, a tu nic nie spada. Dzisiaj się wkurzyłam i zjadłam kilka czekoladek i batonika. No cóż oczywiście teraz mam wyrzuty sumienia więc jutro znowu pokorniutko wracam do dietki. Trzymajcie się cieplutko. Paaa.

Gość *** misia pysia***
Część Słoneczka. I założyłam swój temat ale pomyślałam że mogę Was tez zapytac sie co nieco . Czytam Wasz topik od poczatku, i gorąco trzymam za Was kciuki. Ale mam prośbę, przepraszamże tak wchodzę w temat ale chciałam sie zapytać czy mogę do Was dołączyć? bardzo zależy mi aby schudnąć jak najwiecej i jak najszybciej, może 10 kg do świąt. Mam 170 wzrostu i ważę 85 kilo, wiem to bardzo dużo ale dlatego chce schudnąć i to jak najszybciej. Jak myslicie czy jezeli bede jesć tylko warzywa i rybkę lub piers z kury i1 lub 2 owoce dziennie to uda mi sie schudnąć 10 kg w 2 tygodnie? Oto mój plan: Sniadaie: jabłko i pół grejgruta lub pomarańcz II śniadanie : sok warzywny Tymbark fit lub jednodniowy Obiad : rybka lub pierś z kury z warzywami gotowanymi na parze to wszystko do 14 a później uz nic i godzinka ćwiczeń dziennie, 2 litry wody mineralnej i dużo czerwonej lub zielonej herbatki . Uda sie 10 kg w 2 tyg? Pozdrawiam Wiosenne :)

misia pysia---> na pewno Ci sie uda, tylko musisz bezwzględnie trzymać sie planu, co jest holernie trudne :) znam to po sobie...dzisiaj zawaliłam na calego, mam ochote to wszystko zwymiotować...:(