Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość relaxik***

kto chce schudnac do swiat wielkanocnych?? zapraszam serdecznie!!!

Polecane posty

Zważyłam się dzisiaj rano i jest 63 kg !! Hurra!!! :D Relaxik uprzejmie proszę z zmianę mojej wagi obecnej :classic_cool:

Gość realxik***
Ewa bardzo Ci gratuluje, ale mialysmy sie zwazyc za miesiac, wiec za miesiac zmienimy, ok?? a ja mam nowe cele tego typu: * 1 cel: swieta 70kg *2cel: urodziny przyjaciolk 21 kwiecien 60kg *3 cel:poczatek maja 58kg

a ja mam dola...nie daje rade w swoim domu wytrzymac!!!!Kurde jeszcze jakis rok zanim sie stad wyprowadze:( ale czekam do wakacji i wyjezdzam na 3 miesiacy do swojego faceta to odpoczne psychicznie troszke.Dzis szlag mnie trafia!

u mnie od teraz do końca dnia post....dziś zjadłam: pół kabanosa + 6 kromek chleba razowego....wytrzymam!! Skrzypaczka, a dlaczego nie możesz wytzymać?? Ja to bym strasznie chciała mieć własne mieszkanie, nawet kawalerke :) Bo juz szlag mnie trafia z rodzina mieszkać :P

Gość Milenka17
Czesc dziewczyny! Szkoda ze tylko jedna z was mi odpisała ale dziekuje slicznie za odpowiedz tej kolezance..;) Ja zaczynam od jutra...:)

jak mi sie chce słodkiego, normalnie mnie skręca!! A jak sobie jeszcze pomyśle, że w lodówce pyszne ciato lodowe stoi to aż sie trzęse!! POMOCY!!!

Milenka17---> życze wielkiego powodzenia!! Będzie ciężko, ale nie zapominaj jak będzie super jak sie już uda!!! :D

Gość ania93
Czesc wszystkim!!! :) No i oczywiscie w niedziele dol, bo nie ma co robic - zjadlam chyba ze 4 kanapki z serem zoltym i zupe pomidorowa - HELP!!! :/ i jeszcze mi sie cwiczyc nie chce :/ Jak tak dalej pojdzie, to tylko przytyje, a nie schudne :( Ale mi sie chce slodkiego - pomocy!!!

Gość Smutnaa...
Witajcie:) Skrzypaczka - u mnie bieganie nie jest możliwe ze względu na to, ze nie mam gdzie...żeby nikt nie widział poza tym ostatnio pogoda nie dopisuje - ciągle pada...a co do przysiadów to one wchodzą w skład moich ćwiczen więc robię...:) Tylko przez ten tydzien od wtorku nie ćwiczyłam przez okres..dzis juz zamierzam ciagnac dalej 6 weidera...a jutro resztę i tak przez kolejne 3 tygodnie...mam nadzieję, że schudnę...chciałabym mieć już 70 w pasie... Są czasem takie dni, że się czujemy całkiem grube - ja tak mam jak mam okres...teraz przez ostatnie kilka dni to się czułam brzydka i gruba jak świnia.. Ale dziwię się wam dziewczyny, że jak nie jecie węglowodanow to was tak ciągnie do słodyczy..coś tu nie tak chyba..może jecie jakieś ukryte a o tym nie wiecie?Bo mi się naprawdę nie chce:) Milenka - ja bym też tak z 15 kg jeszcze chciała schudnąc...a na pewno schudniesz jak będziesz jeść jak najmniej węglowodanow albo najlepiej wcale...najważniejsze to zrezygnować z chleba, ziemniakow, makaronu no i słodyczy:)Wtedy będą efekty no i jakiś ruch...coś co będzie Ci sprawiało przyjemność...może taniec? Jesteś wysoka więc myślę, że jakbyś ważyła z 70 to by było już super :)

Gość ania93
Smutnaa - to po weglowodanach tak sie slodkiego chce? Nie wiedzialam...

Gość Smutnaa...
ania93 - no właśnie nie!!!I to naprawdę nie żart...sama w to nie wierzyłam myślałam, że jak będę jadła trochę chleba i trochę ziemniakow to mi się tak nie będzie chciało a jest odwrotnie - jak nie jem tego wcale to też wcale tego nie potrzebuję!:)I nie tylko ja już to stwierdziłam ale kilka innych osob, które się w ten sposob odchudzały...a chodzi przecież o to, żeby się nie meczyc bo po co się oblizywać jak slinka leci na slodkie i tak w koncu się ulegnie pokusie wiem po sobie bo kiedyś sie tak odchudzałam i jadłam jabłka ktore mają cukier... i nie moglam byłam zła na cały swiat i potem miałam takie jojo, że doszłam do wagi 106.....wiec już mam nauczkę..a teraz jem co lubię bo mięsa ogrom i kabanoski i serki i nie czuje głodu ani chęci na słodycze - nbie jestem te głodna mimo, że jem do 14 godziny:) Sama się dziwię...ale taka jest prawda, poza tym odchudzam się od 6 grudnia więc juz trochę długo - może dlatego juz mi sie zoładek zmniejszył i nie czuję po 14 głodu a stopniowo z wszystkiego rezygnowałam, zeby nie doznać szoku :)

hej dziewczyny a ja od wtorku schudlam 4 kg na diecie norweskiej i nie chodze glodna ale cos slodkiego bym zjadla :( ;(

Gość ania93
Smutnaa dzieki za odpowiedz :) - jakos dzisiejszy dzien przetrzymalam bez slodyczy, ale nazarlam sie bigosu ;( i to teraz - na noc :/ KATASTROFA I DOL!!! :( :( :(

Gość ania93
akna2 - zazdroszcze Ci - Ty przynajmniej schudlas... - czego gratuluje :) :D - a ochota na slodkie na pewno Ci przejdzie - mi by przeszla, gdybym zobaczyla 4 kilo mniej na wadze :P ;) ;)

Gość Smutnaa...
Ja jestem tylko ciekawa co ile wy się dziewczyny ważycie:):)Coś czuję, że codziennie...a to nie ma sensu nie lepiej jest zobaczyć nagle tak z 10 kg mniej?:)Ja własnie na to liczę jak sie bede kiedys wazyc:):)kiedyś czyli 6 kwietnia...tylko, żebym sie nie przeliczyła..

Czesc dziewczyny! Serenitko zle mnie zrozumialas, ja wlasnie mieszkam z rodziną i nie moge juz wytrzymac!!!Wczesniej mieszkalam sama z chlopakiem ale on wyjechal i musialam wrocic do domu bo nie utrzymalabym sama mieszkania(niegdzie nie pracuje).a teraz jestem na kilka dni u przyjaciol bo w domu nie daje rady!!!Ja od dzis mam warzywną diete, tez do 13 ale nabial zamienilam na warzywka!!!Milenka jestesmy z Tobą:) Smutnaa ja tez nie biegam teraz bo pogoda sie zepsula i w ogole bez sensu gdzies slonce zniknęlo...

Gość Milenka17
Czesc dziewczynki!!! Własnie jestem na informatyce...:) Luzik jak nic... tylko w żołądku mi burczy... ale i tak jak na mnie to duzo...:) Tzn wytrzymałam juz bez żarełka... tzn zjadłam jedna kanapke jak do taj pory...:) Żadnych słodyczy..;) Narazie nie jest tak źle...:) Wierze w to ze bedzie dobrze..:) I w Was tez wierze!!! Trzymam kciuki..:) Buziaczki!!! Do mojego brata wesela zostało 26 dni... Myślicie że zdże zrzucic jak narazie choiciaz 5 kg? Myśle ze jezeli nie bede jadła słodyczy i do 16 ostatni posiłek to jakoś ujdzie... i oczywiście jeżdze na rowerku...:) PA... Czekam na odpowiedzi...:)

W 26 dni chcesz schudnąć 5 kg? Pewnie, że to możliwe :) Ja chciałabym schudnąć do 2.04. również 5 kg, a do 9.04. jeszcze jakieś 2-3 kilogramy. A do 16.04. myśle, ze 10 strace i zostanie mi tylko utrzymanie wagi. Dziś zjadłam sobie na śniadanie pomarańcze, a przed chwilą ugotowałam sobie warzywa na parze. Najadłam sie nimi a więc do 16 wytrzymam, a potem to może jeszcze jakiś owoc. Znacie jakieś dobre ćwiczonka na nogi? Ja nie mam gdzie biegać, a w domu chętnie sobie poćwicze :D Buziaki moje kochane Babeczki :*

Gość relaxik***
hejka, ho coz od dzisiaj do roboty bede miala sprawdzian swojego organizmu i mego odchudzania, pewnie mu sie uda!!!!

no ja zjadłam przed chwilą mój ostatni dzisiaj posiłek. Czuje sie napchana jak nigdy :D Mam nadzieje, że wytzymam :) Skrzypaczka---> wiem co czujesz, niedługo chyba wpadne w depresje :P

Gość ania93
Czesc Wam!!! :) Dzis zjadlam 3 jajka na twardo i w ogole nie jestem glodna! :) Chcialabym codziennie jesc tylko tyle hehe :P ;) Milego dnia :)

przed chwila powiesilam sobie w pokoiku moja sliczna letnia spodniczke (oczywiscie nie mieszcze sie w nia) w widocznym miejscu zeby mnie motywowala :D Jak sie w nią zmieszcze i nic nie bedzie odstawało to bedzie cool, mam nadzieje ze tego doczekam :p

malami, na pewno sie uda, trzeba tylko wierzyc :P Banał, ale ja go sobie non stop powtarzam bo czasami tak cos bym zjadła,że nic innego nie zrobie tylko mysle (wiadomo o czym :P) ania93, wielki gratki :) tez tak bym chciała u mnie prawdziwa walka zaczyna sie jutro :) powodzenia laski!! 3mam kciuki za nas wszystkie :P

ale dziewczyny jeszcze dobry miesciac i trzeba bedzie zaczać odsłaniać swoje ciałka.. warto to sobie w pore uswiadomic a ja zawsze czekam niewiadomo na co ;] Zaraz będe liczyć kalorie ktore dzis pochlonelam i troche sobie pocwicze :) Buziolki :)

Gość ania93
malami* - masz racje - Boze - to juz tylko miesiac - ale dol :/ Musimy sie wziac w garsc!!! serenita - damy rade :D