Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DnSs - chlopak inny niz inni

GŁODÓWKA CAŁKOWITA-60 DNI, MOJA DROGA DO WYZWOLENIA.

Polecane posty

ja wiem , ze zdrowie jest ważne ..ale popatrz .. do matury ...zostało tylko 50 dni ... wiec mysle , ze powinienes ... odłozyc głodówke ...do czerwca ..a teraz zabrac sie za naukę...bo pozniej mozesz załowac ...:P ... a co zdajesz :P ?

historie wybrałam dlatego , ze to całkiem interesujący przedmiot :classic_cool: ... geografii nie lubie... a biologia ..hmm tam jest sporo zadan z chemii ...i w sumie po biologii ...to nie ma nic dla mnie ..na medycyne , farmacje nie pojde :classic_cool: bo głupia jestem ... i tyle:P

12.03 2007 (wczesniej pomylka z data)powinnno byc 11. DZIEN 2 z 55. woda bez zmian, salatka ze swiezym kalafiorem, .....no i dojdzie cos wieczorem.... powoli zaladek sie stabilizuje i nie czuje jakiegos wiekszego glodu. Samopoczucie doskonale, pelny energii.

dzisiaj 5 dzien bez słodyczy teraz pojdzie mi juz jak z górki ... 6 00 - owsianka tz. pół kubka płatków owsianych ok 3 łyzek otrab zalanych wrzatkiem ... + małe jabłko ...wszystko razem pomieszane .. II snadanie ... 10 20 ..małe jabłko 13 obiad ... troche gotowanego kurczaka a na deser twarozek ... taki mniam mniam w 100g ma 120kcal ... mało cukru i duzo białka ... + 1tabletka zabójczego słodzika ...:classic_cool: teraz zjem chyba dopiero kolacje .... po 17 ... ...ale juz robie sie głodna ;] ... własnie opijam sie wodą

Napisze tak...zaczynasz dobrze....srodek dnia masz FATALNY...to co jest na plus...i jest tego malo......zanika jak zjadasz taki obiad i dowalasz tyle bialka. bialko jest potrzebne kulturysta do rozrostu masy....a ty najzwyczajniej w swiecie jesz to sobie na obiad....do zmniejszenia wai to nie prowadzi tylko do rozrozstu masy. Bialko trawi sie dopiero w zoladku; w srodowisku KWASNYM, co oznacza ze odklada sie w organizmie pod postacia tluszczow i zlogow. Jezeli zalezy Ci na zmianie wagi....to jedz weglowodany...ktore trawia sie juz w jamie ustnej i nieprzemeczaja organizmu....im wiecej weglowodanow bedzie w twojej diecie tym wiecej sily bedziesz miala i nieczula zmeczenia.