Gość Asik777 Napisano Styczeń 18, 2009 Witam a cy ktoś wie moze skad mozna sciagac telenowele a moze ktos ma na plytkach i na grywa byla bym zainteresowanan tez bardzo chetnie oobejrzala bym sobie te telenowele co kiedys lecialy ogladalam prawie wszystkie od malego i te na tv3 i na poloni 1 a teraz pozostala tylko romantica i tez w sumie coraz gorsze robia tee telenowel ;/ no ale coz pozostala tylko romantica :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BlackFalconik Napisano Styczeń 19, 2009 Aha, jak chcesz poagdac o jakiejs konkretnej, to daj znac, bo ja tez duzo ogladalam i mam swoje ulbuione, tak samo aktorow i aktorki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość molinezja123 Napisano Styczeń 19, 2009 Ja swoją przygodę z serialami zaczęłam od telenowelii Maria, potem był Sunset Beach a potem już poleciało z górki: Luz Maria, Paloma, Zbuntowany Anioł. Było tego więcej ale kto to spamięta? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asik777 Napisano Styczeń 19, 2009 Ja ogladalam te na regionalnej chetnie bym ktores powspominala ale juz ciezko mi przypomniec sobie tytuly... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BlackFalconik Napisano Styczeń 19, 2009 "Maria"...O rany, jak mi sie podobal jeden z tego serialu :). Asik, a znasz "Dziedziczke"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalianatalia 0 Napisano Luty 21, 2009 Pamieta ktoś tytuł telenoweli, w której jakaś dziewczyna znalazła chłopca w łodzi na plaży. Potem go wychowywała, a na końcu okazało się, że jego ojciec był bogaczem i miał dom, w którym ten chłopiec później zamieszkał. Bardzo prosze odpowiedzcie na ten list. Ogromnie ma zależy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moniaaa25 Napisano Marzec 1, 2009 może ktoś wie skąd ściągnąć telenowele ''Maria z przedmieścia", "fiorella", "paloma" itp czy wogole jest taka możliwość wielkie dzięki za informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BlackFalconik Napisano Marzec 1, 2009 Sprawdz telenowele.fora.pl i ultimo.mojeforum.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mismisia1988 Napisano Marzec 26, 2009 czy może mi ktoś podąć linki do "Por amor"- "po prostu miłość"????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roxy141 Napisano Kwiecień 5, 2009 A ja pamiętam telenowele od Esmeraldy do Mariny . Najlepszymi były chyba dla mnie Gorzka Zemsta , Milłość i nienawiść , Brzydula , Zaklęte serce . Najbardziej nie lubiłam Ścieżek miłości , bo ciągła się i ciągła , i się skończyć nie mogła . No i jeszcze fajna była Prawdziwa miłość . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kobieta29 Napisano Kwiecień 15, 2009 czesc poszukuje nazwy telenoweli granej bardzo dawno temu, pamiętam że bohaterka miała na imię Barbara a do bohatera mówiła "czuczio" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nelli12 Napisano Kwiecień 16, 2009 Witam, Czy ktoś kojarzy telenowele, w której pojawił się motyw trzech kobiet (chyba sióstr) i najmłodsza z nich bodajże Betina kochała się w młodym przystojnym księdzu o imieniu Jesus??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milagros123 Napisano Kwiecień 16, 2009 A czy któs pamięta tytuł telenoweli, której główna bohaterka miała na imię Milagros, była kulawa i chyba coś z jednym okiem. Miała złą ciotkę, a potem okazało się że odziedziczyła wielki majątek itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slabe jestescie Napisano Kwiecień 19, 2009 !!! jak mozecie nie pamietac "slodkij zemsty", "niebezpiecznej".. te marie laury santa cruse andwesy itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slabe jestescie Napisano Kwiecień 19, 2009 albo "CHRISTINA", COS PIEKNEGO! to zakonczenie w teatrze, w zyciu czegos takiego niw widzialam. na koncu aktorzu uklonili sie jakby to byl teatr.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SAMOTNaa23 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 Do Natalianatalia To był chyba \"posłaniec szczęścia\". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asia220 Napisano Maj 26, 2009 pamietacie telenowele kostiumowa leciala chyba na tvn?? zawsze ogladalam powtorki cos o 6 rano nie pamietam tytulu to bylo gdzies w 2000 2001roku wiem tylko ze glowny bohater mial kucyka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merkaba 13 Napisano Maj 26, 2009 kobieta za lada , nikogo nie ma w domu arabella , pd jednym dachem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chyla18 Napisano Maj 27, 2009 Jasne że pamiętamy! Na moim forum można pobrać stare telenowele.. Narazie zaczynam umieszczać Palomę po polsku! i zamierzam wstawiać: Porywy Serca W niewoli uczuć Nigdy Cie nie zapomnę Luz Maria Posłaniec szczęścia Labirynt Namiętności Córka ogrodnika i wiele wiele innych! Zajrzyj może znajdziesz coś dla siebie! www.mybigworld.mojeforum.net! Telenowele umieszczam z Lektorem Polskim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blackFalconik Napisano Maj 28, 2009 Masz cala "Corke ogronidka" po polsku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chyla18 Napisano Maj 29, 2009 Nie narazie mam tylko 5 odcinków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milena2618 Napisano Maj 30, 2009 A pamięta może ktoś taką telenowelę co to rozgrywała się gdzieś na plaży chyba czy też blisko morza. Opowiadała o takiej jednej dziewczynie, która lepiła garnki i ceramikę z gliny. I też się w kimś zakochała. Imion nie pamiętam. Pamiętam że leciała na POLSACIE po 19 jak skończył się Zbuntowany anioł. Kojarzy ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chyla18 Napisano Maj 30, 2009 Nie jestem pewna dokładnie! Ale wydaje mi się że chodzi Ci o Posłaniec Szczęścia. Nisa miała domek na plaży i to właśnie Ona znalazła chłopczyka Felipina w małej łódce! Zakochała się w Eduardzie. Wtedy przyjechał na plaże na koniu! I była tam jeszcze postepna wiedźma Alberta :) O ten film Ci chodziło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milena2618 Napisano Maj 31, 2009 tak!! dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marketa 0 Napisano Maj 31, 2009 "Córkę ogrodnika" dają teraz na Zone Romantica.Od pon.do piątku o 17-tej,a powtórka jest o 1-szej w nocy.Jutro będzie 33 odcinek. Jeśli chcecie tu możecie sobie poczytać: http://www.pl.zoneromantica.tv/TVGuideDetails.aspx?PrgID=432 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2*25 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 a kto oglądał "czarownicę samantę" to byly lata 60 te. samanta zakręciła noskiem i bylo czary mary. jest ktos z tych lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfgfdgfd Napisano Czerwiec 11, 2009 A pamiętajcie Esmeraldę? :D Nie pamiętam, czy imię głównej bohaterki było jednocześnie tytułem... W każdym razie ona była niewidoma i b. ładna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość orangosss Napisano Lipiec 7, 2009 chodzi za mna taka telcia leciała bodajże na polsacie. Byli tam czterej głowni bohaterowie (dwie dziewczyny i dwóch chłopaków). Dziewczyny były brunetkami a ojciec tej bogatej miał własną firmę (chyba coś związane z krewetkami). Biedna dzieczyna byla sprzątaczką w domu bogatego chłopaka.ta sprzątaczka zakochała się w bogatym chłopaku z wzajemnością. ta bogata dziewczyna chyba zakochała się w tym biednym chłopaku. był też tam taki epizod, w którym bogata dziewczyna chciała zostać zakonnicą. zna ktoś może tytuł tej telci? odpiszcie coś:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agniesia123654 Napisano Lipiec 7, 2009 a pamieta ktos moze taki serial lub telenowele chyba na tvp1 o takim lwie ktory mowil ludzkim glosem taki przyjazny przygodowy film dl mlodzierzy jakies 10 lat temu byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość orangoss Napisano Lipiec 8, 2009 to własnie ta telenowela:) Wielkie dzięki Chyla18:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach