Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

protosska

NOWY TOPIK - Zdrowe odżywianie, sport /Rady i doświadczenia/ ZAPRASZAM!

Polecane posty

Gość jakastakasobie
piwo ma duzo witamin z grupy B ---- wiec jest jak najbardziej zalecane od czasu do czasu :) byle nie za czesto bo brzuszek rosnie

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
no wiem Dlatego trzeba pic:)no ale brzusio rosnie:( ale nie mozna sobie odmawiac wszystkich przyjemnosci:D

Pewnie, że nie można :P wszystko z umiarem, hyhyhyhy... wypiłam 7 szklanek wody, buhaha... mało mało ale zawsze coś, hihihi :)

Gość jakastakasobie
uwazajcie z woda --- jej nadmiar moze wyplukiwac witaminy i mikroelementy z naszego organizmu --- dla kobiety 1,5 l jest wystarczajaco!!! --- oczywiscie ilosc napojow mozna uzupelniac herbatami i sokami

tak ? gdzie nie gdzie piszą, że 2 l dziennie... inni piją jescze więcej to jak to w końcu jest ?

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
witam:) jak idzie dietka??ja od dwoch dni nie biegalam dzisiaj raczej tez nie pojde bo troche chlodno i cos przeziebiona jestem wiedziaalm ze moj zapal szybko minie heheh Ale slodyczy nadal nie jem,pije wode,niedlugo zrobie sobie herbatke

Hej, Własnie pije wode, zaraz będzie herbatka :D Niedawno wróciłam z basenu, za jakieś 30 mint coś zjem - ach :D

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
fajnie amsz z tym basenem:)u mnie niestety nie ma krytego;( w sumie i tak nawet gdyby byl to nie poszlabym bo mam jakas blokade zeby pokazac sie w stroju kapielowym nawet latem nie chodze na basen,bo akurat taki mam:)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
no wlasnie ta,zeby pokazac sie w stroju kapielowym Nie wiem czemu tak mam,wstydze sie i nie potrafie tego w sobie zwalczyc.....Kumpele mowia mi ze przesadzam,ze fajna mam figure,ze nie jestem gruba itd ale jednak To siedzi gdzies gleboko we mnie i nie potrfaie tego przemoc

Ojej... przeciez masz idealną wage do wzrostu !!! Nie rozumiem, nie powinnaś się bać, wstydzić. Naprawde, nie rozumiem.

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
ale to ze niby mam dobra wage do wzrtosu itd to nie mowi o wszystkim niestety:( brzuszek,uda,maly biust:( to sprawia ze sie wstydze i nie potrafie tego wsobie przelamac po prostu sie wstydze pokazac w takim stroju,nie mowiac o innych sprawach,ale to jeszcze przede mna;)

Gość miter
z checia dołacze się... apropo zielonej herbaty ja tez pije i to nałogowo polecam kupować bardzo dobra herbatę liściastą w sklepach specjalistycznych lub stoiskach. Zwykle jest wtedy duzy wybór, herbaty z owocami np. Z takich herbat napewno łątwo sobie dopasujece taką która Wam zasmakuje... Ważne jest jej parzenie jak już ktoś to zauważył. ja uzywam kubka do parzenia ziółek. Takiego z wkładanym zaparzaczem. ja nei chcę schudnac bo jestem szczupła. Chce ujędrnić ciało, ogołnie meić jakis zarys mięsni. Ja niestety nie moge ćwiczyc, ortopeda zezwolił jedynie na basen na który zaczynam chodzic od kwietnia. Jestem świezo po zdjęciu gipsu ze złąmanej ręki i mam nadzieję że mi to nie poszkodzi tylko przyspieszy rehabilitację. Z checia poczytam Was... Na razie tylko się wpisuje na listę.

Eeeeeeeee, przesadzasz... ludzie z chorymi nóżkami, bez rąk, z bliznami pływają ! :) Głowa do góry ! Ide się położyć przed tv hrhrhrhr... padam. Do później

Gość miter
moim celem jest w końcu zdrowe odzywianie i jakikolwiek ruch.

Gość miter
a i nie przerazajcie sie cena 8 zł za 5 dag. zaparza sie ja 3 razy te same liscie. podobno własnie 3 napar jest najszlachetniejszy. polecam tez białą herbate i mate jesli ktos da rade ja wypic. ja nie pije mate ale podobno to cud herbata.

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
zjadlam 3 jabluszka a teraz pije herbatke:)a co do tego basenu itd to moze kiedys sie przemoge hehe mam w planach wyjazd w wakacje nad morze ze znajomymi ale pewnie nie ebde sie kapac hehe

Hej Miter, gorąco zapraszam/y ! :D Olka - pewnie, że będziesz pływać !!! Morze jest wspaniałe....achhh ❤️

Dejm... nie mam siły ! Aaaaaa. . . ide sie uczyć :D Miłego wieczoru wszystkim :) Może podacie swoje dokładne wymiary ? :P

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
oj nie wiem jak to bedzie hehe Mam jeszcze troche czasu to moge popracowac nad figurka zeby paradowac w stroju:)ale marnie to widze:)chyba ze do tego czasu cos zmieni.....

cyt.:Cześć Wszystkim Serdecznie wszystkich zapraszam na mój topik. Wymiana zdań na temat zdrowego odżywiania, sportu - czy jeździsz na rolkach, na rowerze ? Chodzisz na basen ? Od jakiegoś czasu prowadze zdrowy tryb życia, przynajmniej staram się. Jadam dużo jogurtów, serów, warzyw, owoców. Staram się pić jak najwięcej wody, ponadto pije różne herbatki (czerwone, na lepszą przemiane materii, odchudzające itp.) Jem 4-5 posiłków dziennie w tym ostatni o 18.00, 18.30. Jak tylko mam czas to ćwicze, staram się aby ćwiczenia te były regularne i trwały co najmniej 30 minut. Chodzę na basen Komentarz: piszesz tak jakbyś była na panbrat z moją www. Jeśli nie byłaś, to zapraszam . Napisz, adres na www

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
hehe no wiem wiem:)bede sie starac chociaz nawet jak bede mogla sie w nim pokazac to pewnie tego nie zrobie:( co ja na to poradze,to jest sliniejsze ode mnie:9 no moze do tego czasu cos zmieni...nie wiem Lczy sie to,ze bede ze znajomymi,mam nadzieje ze tez z moim obecnym facetem:) kapanie nie jest wazne:)

Przecież znajomi Cię akeptują, tym bardziej Twój chłopak, którego nie masz zamiaru zmieniać ! - hihihihi...

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
no mowi ze mu sie poodbam taka jaka jestem itd Jestesmy ze soba krotko,bo od sylwestra itd Heheee teraz zmienilysmy temat:) mowi,ze nie musze sie odchudzac,ale wiadomo,ze wlasnie przed facetem chce sie jak najlepiej wygladac:)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
glownie to brzuszek,no i biodra,uda bo nie mam figury modelki Szkoda,ze nie da sie np powikszyc takimi sposobami biustu hehe To bylby wynalazek:D