Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pamiętnik faceta

Dlaczego kobietom tak odpierdala na punkcie dzieci?

Polecane posty

Gość a co ma wspólnego
cos takiego jak instynkt macierzyński z zasługiwaniem?:O A moze to ona jest tępa i pustą idiotka, która ma tylko takie ambicje i zainteresowania, zeby siedzieć w piaskownicy i bawić się w dom i nie zasługuje na niego?:O Po co takie komentarze...?:O

Gość a co ma wspólnego
Poza tym już dawno zostało udowodnione naukowo, że coś takiego jak instynkt macierzyński nie istnieje. Po prostu. Jak masz dziecko, jesteś za nie odpowiedzialny. Tak samo jak masz psa, kota, rybki, cokolwiek. ALe wszyscy dorabiają ideologię:o A ciekawe czemu niektóre kobiety, nieodpowiedzialne narąbią się i mają dziecko gdzieś?:O Co, one nie mają instynktu?:O Bo to jest lwestia podejścia do dziecka, do ciąży, do odpowiedzialnosci za kogoś. A nie żaden instynkt. W przypadku kogoś, kto sie zachowuje jak idiotka na widok dziecka, to jest kwestia tego, że ona chce się tak zachowywać. To nie oznacza, ze jest mądra, zę będzie dobrą matką. To oznacza, ze robi głupie miny na widok dzieci i że jest infantylna. Oraz że myśli, ze posiadanie dziecka jest cool:o A dzieci są takie słoooooooooooooooooodkie:o

a co ma wspólnego - nie uważam bym była złą matką mimo wcześniejszego podniecania się na widok dzieci. Po prostu pod wpływem posiadania własnej pociechy człowiek patrzy bardziej obiektywnie na te \"słodkie\" buźki \" dzieciaków.

Gość a co ma wspólnego
no własnie:O Ale ja mówię, ze takie debilne podniecanie się szczeniaczkami, dzidziusiami, jakimis innymi rzeczami, nie ma nic wspólnego z gotowością do macierzyństwa, świadczy raczej o tym, ze ktoś zachowuje się jak idiotka:o

a ja lubie opiekowac sie malymi dziecmi, szczegolnie mojej siostry corcia, ktora urodzila sie 19 lutego tego roku jest aniolem, nie placze, nie marudzi, dobrze je i kazdy jej wzrok jest dla mnie radoscia, kocham ja najbardziej na swiecie, bo to mojej sis corcia, bata corke nie tak bardzo, ale swoje dziecko nie wiem?? czy bym tak mocno kochala pozdrawiam