Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem więc was pytam

powiedzcie, czy wszystko się aż tak pozmieniało w kwestiach seksu?

Polecane posty

połowa z forumowiczów deklaruje czystość aż do ślubu. Dla mnie to trochę dziwne, mam 30 lat od 7 lat jestem z tą samą kobietą, wierny, ale dawniej to było zupełnie inaczej. W życiu nie trafiłem na dziewicę, choć miałem okazję sprawdzić pod tym kontem okolo 15 kobiet. Wydawało mi się nawet że dziewictwo zachowuje co setna dziewczyna powyżej 20 tki, a tu prszę 23, 25, nawet 27 letnie dziewice. Czy coś się zmieniło w czasie mojej monogamii??

Gość Piotrrrek26
a jesteście po ślubie?

Gość Piotrrrek26
Twoja kobieta jak ją poznałęs była dziewica?

Daj spokój, z autopsjii znam tylko jedną dziewczyne, która uchowala dziewictwo do 24 roku zycia. A reszta-nędzna prowokacja. Gratuluje długoletniego związku i pozdrawiam :-)

Gość Piotrrrek26
Przeważnie dziewczyna lub kobieta która tak starsznie powtarza ze jest dziewica nia nie jest tylko chce sie zareklamowac jakby dodac sobie atutów zeby sie wydac bardziej atrakcyjna i ułatwić zamążpójcie po co o tym gadac dziewczynie skoro naprawde jest to i tak wyjdzie

Kolejna sprawa to przygody. Dla większości z was są naganne, nieodpowiedzialne, po prostu samo dno, możecie mieć jakikolweik kontakt płciowy z kimś kogo dobrze znacie, spotykacie się rok, itp. Mówię tu o przygodach z zachowaniem rozsądku, bez pełnego stosunku, tylko pieszczoty manualne bądź oralne. Powiem szczerze, 10 lat temu rzadko która kobieta odmawiała, szczególnie latem na wakacjach, nad morzem, jeziorem. Wiekszość korzystała z takich kontaktów seksualnych i wcale nie trzeba było długo namawiać. Moja żona nie jest w tym zakresie wyjątkiem, miała paru wakacyjnych kolegów, jednakże nie pozwalała im i sobie na więcej niż manualne pieszczoty. W końcu żyje się tylko raz. Przecież krew to nie woda. A młodość szybko ucieka. Czy dzisiejsi 20 latkowie aż tak bardzo ostygli, chcą czekać na wielką miłość. A co do czasu jej znalezienia. Nic?? Dla mnie było to niewyobrażalne. A dla was jest??

Gość Piotrrrek26
ja nie mam takich problemów, gdyz od dawna jestem zadeklarowanym pasywnym gejem i pomimo zagrożeń zmieniam bolce jak rękawiczki🖐️

nie wiem więc was pytam ---> a czy to ma jakiekolwiek znaczenie dla Ciebie i żony? Ja też mam pytanie : czy 10 lat temu młodzi ludzie tez nudzili się tak jak Ty?

Gość Piotrrrek26
dla facetów ma znaczenie czy dziewczyna jest dziewica jeśli zostawiaja dlatego że jest dziewicą to znaczy że szukają dosiadczenia przygody i dla takiej dziewczyny lepeij że nie zabiora jej tego dziewictwa tylko odejda.Przeważnie im lepszy facet i bardziej męski tym bardziej zwraca uwage na to czy dziewczyna dziewica jest

Gość Piotrrrek26
Jesli facet z góry da Cie do grupy dziewczyn które chce tylko przelecieć to nie bedzie cezkał tym bardzeij jelsi wie ze nie jestes dziewica szuka następnej i dla Ciebie dobrze że odszedł szanuj się a bedziesz szanowana inny to doceni.

myślę, że to dziewictwo jest trochę wirtualne. Moja żona, gdy ja poznalem miała 21 lat i uwazala się za dziewicę, mimo że z 2 facetami, z którymi była w związku probowała odbyć stosunek, zaczęli, lecz nie była na tyle dojrzała by doprowadzić sprawę do końca i przerywali w trakcie. Natomiast petting połączony z penetracją nie uznaje w ogóle za akt mający wpływ naa bycie dziewicą. Myślę że taich dziewic jest sporo. Ale nie to jest najważniejsze, lecz to zeby umożliwic kobietom podbudowanie ich ego, jeśli chcą być dla ukochanego dziewicami, to niech będą, nawet jeśli ich cnota jest wątpliwa.

Piotrrrrek ale farmazony piszesz az przykro.A skad ta teoria ze tylko \"bardzo mescy\" faceci zwracaja uwage na dziewictwo swojej partnerki?Dla mnie na przyklad nie mialo to zadnego znaczenia i wcale nie czuje sie \"nie meski\" a wrecz przeciwnie.

Gość Piotrrrek26
nie tylko ale przeważnie wymagania wieksze nie tylko w kwestii dziewictwo maja z reguły lepsi nie tylko w tych dziedzinach

Rozni faceci maja rozne wymagania.Nie generalizuj.A jakie niby wymagania wedlug siebie powinna spelniac kobieta i co bys mogl zaoferowac w zamian?W sumie wisi mi to ale tak tylko pytam :classic_cool:

Gość Piotrrrek26
jak to mówia przeciwienstwa sie przyciagaja i te cechy które sa dobre u kobiety nie sa raczej fajne u faceta.Ja starszy ona młodsza.Ja doswiadczony on dziewica.Cechy charakteru u dziewczyny które cenie:delikatnośc wrazliwosć niewinnosc miłe usposobienie szczerość lubie romantyczki.Sam mam przeciwne cechy a więc namietny męśki silny dominujacy doswiadczony ale nienawidze tych cech u kobiet

Gość Piotrrrek26
nie chce kobiety którą przede mną jakiś dotykał tam współzył z nia który ogladał ja nago chce miec czysta dziewczyne nie szamte

\"Ja doswiadczony ona dziewica\".Wiesz,hipokryzja zalatuje troche.A moze po prostu boisz sie ze nie zadowolisz doswiadczonej kobiety?I wogle mozna wywynioskowac ze wedlug ciebie nie dziewica=szmata a to juz naprawde przegiecie.Skoro jestes doswiadzczony tez mozesz byc postrzegany jako szmaciarz,hę?

O ludzie ratujcie!! Nóż mi się w kieszeni otwiera, kiedy czytam wypowiedzi w stylu: Im lepszy facet i bardziej męski to wybierze dziewice Tylko dziewice nadają się na związek Tylko z dziewicą można się ożenić Panowie, czy wy jesteście aż tak bardzo zakompleksieni, że boicie się późniejszych porównań z innymi? Czy może wolicie trafić na tzw. kłodę? No baaa ale przecież dziewica? Więc co z tego, że kłoda? Panowie sobie bardzo sprytnie radzą, mianowicie-szukają kochanki. Wiecie co? Uważam, że młodość ma swoje prawa. Uprzedzam pytania: Nie, nie jestem dziewicą Miałam dwóch facetów (z tym drugim własnie jestem w szczęśliwym związku i on nigdy nie powiedział, że wolałby żebym była dziewicą!! Bo jest NORMALNY.) Nie wiem o co chodzi w tym całym szumie. Bo jeśli o kawałek błony to przecież wychodzi z tego kabaret:D Ponad to, oczywiście Szanowni Panowie raczej nie zachowują \"czystości\" do ślubu :D O ironio!! Cóż za hipokryzja!! Wstydźcie się... ehh nerwy mi puściły:D

Aha i odpowiedź na temat: Nic się nie zmieniło:D i dobrze, niech ludzie korzystają z uroków życia, ale z głową!! Aha i zmieniło się pewnie to, że przybyło małolat puszczających się za drogie ciuchy i kosmetyki a zgrywających grzeczne córeczki i \"dziewice\":D a później taka mówi: byłam dziewicą, ale widocznie miałam słabą błonę, dlatego nie było np. krwawienia:D *dla maniaków i mało sprawnych intelektualnie: przerwaniu błony dziewiczej nie zawsze towarzyszy krwawienie! No!! :D

Szeryf zaczynam wierzyć, że są na tym świecie inteligentni i normalni mężczyźni:D

BTW:sorki za literowki ale troche mnie trzesie po n-tej kawie:classic_cool:

Ja też pewnie jakieś literówki popełniam, bo też mnie trzęsie, ale z oburzenia na tych wszystkich prostaczków:D Hehe to pewnie odwet facetów za to, że kobiety wszem i wobec opowiadają o rozmiarach:D a dziewica nie ma porównania:D Śmiechu warte...:D Bo plan jest taki: znaleźć dziewicę, ale taką doświadczoną, która zgodzi się na wszystkie pomysły (nawet najdziwniejsze) Szanownego Pana, a do tego nie będzie miała nic przeciwko oralowi z tzw. \"połykiem\" :D

Rzeczywiscie,plan jest niezly.Na szczescie ja juz znalazlem swoj ideal :D

Proszę powiedz, że nie jest dziewicą;) Ja całe szczęście też znalazłam normalnego faceta i wcale nie oczekiwałam od niego czystości;) raczej doświadczenia:P

Nie,nie byla dziewica i jakos mnie to nie przerazilo.W sumie nigdy nie bylem z dziewica i juz napewno nie bede bo moja obecna kobieta to taka forever and ever :D

Panowie, uczcie się zdrowego podejścia!! Szeryf-gratuluję świetnej dziewczyny i udanego związku :) Oby tak dalej:)

Gość oooh
a to ciekawe mud ...od razu mowie ze nie mam nic przeciwko nie dziewicy, ale zainteresowalo nie twoje ostatnie zdanie "raczej doswiadczenia" . hmmmm jakas hipokryzja w druga strone? a jak by nie mial doswiadczenia to co?

Gość do Piotrrrrka26
" nie chce kobiety którą przede mną jakiś dotykał tam współzył z nia który ogladał ja nago chce miec czysta dziewczyne nie szamte" Ale pierdolisz farmazony. :O