Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna 30letnia

jestem 30-letnia dziewicą i jestem z siebie dumna!

Polecane posty

Gość W MORDĘ
ONA MOŻE JEST DZIEWICĄ BO JĄ W DUPE GRZMOCI

Gość Pan-dora
W morde- wszystko jest ważne i miłość i praca i wykształcenie

Gość Piekna 40-tka
do Piekna 30 -tka , nie rozumiem po co ogłaszasz całemu swiatu ,że jestes dziewicą.Uważam, że to głupie , może jestes niedowartosciowana i potrzebujesz poklasku !!!!!!!!!!Chore

Gość W MORDĘ
CHYBA NAM SIĘ ŚLICZNOTKA KOŁO 30 ZMYŁA

Gość W MORDĘ
TO że jest niedowartosciowana to pewne

Gość Piekna 40-tka
Może dziewcze chciało pogadac ale nie wiedziało jak zacząc

Gość Pan-dora
Co do erudycji -to 100000 razy bardziej obraziłam Cię wierszem Bursy niż Gombrowiczowską pupą.

Gość Pan-dora
Według mnie dotarło do niej , że zachowała się poniżej wszelkiej godności.

Gość W MORDĘ
pandora -- dobrze gadasz, wszystko jest w życiu ważne ale wkurza mnie coś takiego , że JAK ktoś nie jest dziewicą to już SZATAN!!! DO PIEKŁA PÓJDZIE!! I JEST NAJGORSZY KAŻY MA PRAWO WYBORU,PODOBNO W POLSCE JEST DEMOKRACJA , JESZCZE!!!

Gość W MORDĘ
ALBO SOBIE SZCZENIARA JAJA ROBI, ALBO NAPRAWDĘ DO NIEJ DOTARŁO!!

Gość Pan-dora
Mnie się wydaje, że ona właśnie zrozumiała, że sama sobie zaprzeczyła w pewnym momencie. Bo nie można być jednocześnie chamówką i wysublimowaaną dziewicą, która nie wie jak się loda robi (pare stron temu o to pytała), ale słowo pupa nieodwołalnie kojarzy jej się z seksem analnym.

Gość szkoda mówić
piekna 30-letnia, napisałaś że \"Jeśli macie dzieci w wieku 20kilku lat to albo nie studiowałyście albo zaocznie, a studia zaoczne soą g**** warte\" mam 26 lat i rocznego synka, zrobiłam studia dzienne, za pół roku bronię doktorat i moje życie seksualne nic do tego nie ma

Gość Pan-dora
Najpierw rzuca Gombrowiczowską gębą i insynuuje, że nie znamy Gombrowicza. Jak się jej mówi , że była tam i pupa- to jakie ona ma skojarzenia!! Ech te doktoraty to teraz byle komu dają ;). I żeby nie zauważyć , że ja ją tym Bursą milin razy bardziej znieważyłam niż tą pupą. Widać subtelności do niej nie przemawiają.

Gość Pan-dora
Do szkoda mówić masz w 100% racje.

Gość W MORDĘ
ONA TAKA PIĘKNA JAKI MĄDRA GŁUPIA CIPA NIBY SEX NIE WAŻNY A WSZYSTKO JEJ SIĘ Z SEKSEM KOJARZY JAK WYPOSZCZONEMU FACETOWI PO 50 I JESZCZE BĘDZI KOGOŚ POUCZAĆ JAK MA ŻYĆ I ZA CO SIĘ WSYDZIĆ

Gość Pan-dora
Styl wypowiedzi Pieknej , cóż jest lekko infantylny. Nie wierze, aby ona miała 30 lat. To musi być ktoś w klasie maturalnej, by literaturą (znaną pobieżnie) błyskać.

Gość Pan-dora
Jest jeszcze jedno logiczne wyjaśnienie- ktoś z redakcji bardzo potrzebuje tematu. I proszę ma wszystkie za i przeciw dziewidztwu. Za tydzień ukaże się jakiś chłam z tytułem " Dziewicto-radość czy utrapienie".

Gość piekna 30letnia
Może znajdę tu przyszłego męża,a jak nie to chociaz kochanaka?:)

Gość Pan-dora
trafiłam?

Gość W MORDĘ
DO AUTORKI JEŚLI JESTEŚ LES TO POMYLIŁAŚ TOPIKI, A MĘŻA NO CÓŻ TU SAME KOBITKI SIĘ WYPOWIADAŁY TAK MI PRZYKRO!!

Gość szkoda mówić
piekna 30letnia Może znajdę tu przyszłego męża,a jak nie to chociaz kochanaka? a podobno już masz kochajacego narzeczonego... :O

Gość Pan-dora
Ja jestem bardzo inteligentna dziewczyny i proszę mnie nie obrażać piękna bo już Cię uświadomiłam chyba przytaczając wiersz Bursy ! Wiem na przykład jeszcze kto wygrał w bitwie pod Verdun (Francuzi), wiem kto jest obecnie ministrem spraw wewnętrznych we Francji (Nicholas Sarkozy), wiem jak się nazywa stolica Chile (Santiago) a nawet kto napisał "Pieska przydrożnego" (Miłosz). Nie przeszkadza mi to jednak wkładać sobie do odbytu dorodnego kalafiora, liżąc jednocześnie mojego sąsiada z parteru po dawno niemytym pępku i oglądając kolejny fascynujący odcinek Telezakupów MANGO.:)

Gość daj sobie z tym spokoj
piękna30letnia jakbys miała tyle pasji i zainteresowan,to na forum byś nie przesiadywała.

Gość Pan-dora
Wpis z 23:48 nie był mój

Gość Pan-dora
Co do podszywaczki- nie bój się mnie tak łatwo obrazić nie można. Witkacy Do przyjaciół gówniarzy "Motto: Kto się za ten wiersz obraża ten się sam za gówniarza uważa." :))

Gość Pan-dora
Co do Bursy to widzę, że znalezienie jego wiersza w googlach jest zbyt skomplikowane- zatem przytaczam: Pantofelek Bursa Andrzej Dzieci są milsze od dorosłych zwierzęta są milsze od dzieci mówisz że rozumując w ten sposób muszę dojść do twierdzenia że najmilszy jest mi pierwotniak pantofelek no to co milszy mi jest pantofelek od ciebie ty skurwysynie.

Gość rany jaka prowokacja
a te wszystkie posty tp pewnie pisze jakas gimnazjalistka ...!!!! Tego nie pisał nikt z wyższym wykształceniem! Zwróćcie uwagę że zaczyna sie strasznie platac a potem powtarza co jakiś czas to samo :O :O :O -Dajcie spokój dziewczynka próbowała sobie pograc i udałao się z tego co widzę ...:O

Gość Pan-dora
ja strzelam, że w klasie maturalnej- tam się Gombrowicza przerabia

Gość piekna 30letnia
Posty od 22:39 do teraz nie byly moje. Znowu jakies niedowartosciowane zmije probowaly mnie pograzyc. mam do was pytanie, czy wy czymkolwiek sie interesujecie oprocz myslenia jak utrzymac przy sobie chlopa? Ktokolwiek powie, ze jest szczesliwy w zwiazku od razu 'zyczliwe' mu mowia ze labo jest nienormalny albo partner go zdradza. Rozumiem, ze mowicie to na podstawie autopsji? W morde, no tak, ty na pewno nie czytasz ksiazek :-o

Gość piekna 30letnia
Pandora, oczywiscie w maturalnej klasie, Burse rowniez, pamietasz to z liceum? Potem juz pewnie nic nie czytalas :-o