Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna 30letnia

jestem 30-letnia dziewicą i jestem z siebie dumna!

Polecane posty

Gość ajajaj...........
piękna 30letnia--> skąd w Tobie tyle złości i nienawiści? Przecież żyjąc zgodnie z nauką kościoła i będąc wzorową katoliczką powinnaś mieć w sobie miłość nawet do wrogów...:)

Gość piekna 30letnia
Ja ja mam, jedynie sie bronie przed wami. Kazda z was mnie atakuje, nazywacie mnie lesbijka, nienormalna, obrazacie mojego chlopaka. Zreszta obrazacie wszystkich, ktorzy sa szczesliwi. Poczytaj inne topiki, jesli ktos napisze o swoim szczesciu, zaraz 'zyczliwe' sprowadza go do parteru. i jeszcze jedno, dlaczego nawet wieczorami siedzicie na necie zamiast byc z Waszymi mezczyznami? Gdzie oni sa o tej porze, bo chyba nie sa przy was?

Gość Doświadczony29lat
Dziewica super tylko po co to tak rozgłaszasz wszem i wobec jakbys bała sie że ktos moze pomysleć ze nia niejestes na co to?Piękna?To dobrze ale raczej zbyt pewna siebie troche skromnosci dziewczyno!

Gość piekna 30letnia
Jestem skromna, jedynie znam swoja wartosc. Dlaczego zazdroscicie mi mojego szczescia? Chcecie mnie zaszczuc, bo jestem ponadptrzecietna?

A to ci dopiero zabawne! Skoro jestes dziewica, to skad wiesz ze seks bez uczuc jest niefajny? I w ogole po co na ten temat pisac? jestes dziewica? no i dobrze. Czasy sie juz co prawda nieco zmienily, dziewictwo juz nie jest towarem obowiazkowym przy zawieraniu malzenstw, ale jesli jest jeszcze ktos to tak mysli, to jego brozka. Uszanowalabym to, gdyby 30sto letnia dziewica uszanowala inny wybor niz jej.

Gość piekna 30letnia
szanuje inny wybor, jesli jest robiony swiadomie, a nie z masowego przymusu, bo tak jest 'trendy'. Zadajesz mi prostackie pytania, skad wiem? Nigdy bym sie nie zdecydowala na seks bez milosci, to ponizajace dla godnosci kobiety.

Gość Doświadczony29lat
Wszystko super poznałem wiele dziewic i żadna z nich nie chwaliła sie tym że nia jest owszem uważały że to cenne ale nie robiły z tego reklamy dla siebie (bo tak to odbieram) spotkałam sie natomiast wiele razy gdy panna nie była dziewica a bezczelnie chciała wmówic ze jest jesli faktycznie jest facet i tak bedzie czuł ze nia jestes i bedzie fajnie ale jak sie tak przestadnie o tym gada to jest dla mnie podejrzane to tak jakbys bała sie że ktoś mógłby pomyśleć ze jest inaczej chore

Gość piekna 30letnia
BZDURA!

Gość ajajaj...........
piękna 30letnia--> ja wcale Cię nie atakuję i nie obrażam, tylko próbuję wyjaśnić pewne, dla mnie dziwne rzeczy... Czy wg Ciebie to normalne, że będąc w tak długim związku (4 lata) nie ma między Wami pożądania, namiętności...?? Szczerze mówiąc dziwnie bym się czuła, gdybym była z mężczyzną, który niby mnie kocha, ale nie czuje potrzeby intymnych kontaktów. Przecież to zdrowe i naturalne, że gdy ludzie się kochają, chcą być ze sobą jak najbliżej...

chyba sobie nie wyobrażam chwalić się że jestem dziewicą w wieku 30 lat ... do tego piękną itp itd ... piękna 30letnia - masz jakiś kompleks??? Przecież zdrowy normalny facet w wieku 30 lat nie jest z kobietą bez seksu???? Owszem kiedyś byłam z kimś bardzo długo ale dopiero po 3 latach zdecydowałam się na współżycie - wiek 21 lat. I się nie wstydzę! Nie jestem zwykłą kobietą, mam tego \"pecha\" bo jestem atrakcyjna, z czego się nie chwalę! Jestem wykształcona, niezależna i nie wyobrażam sobie życia bez seksu - a do 30 jeszcze tylko roku mi brakuje! Co nie oznacza, że chodzę non stop z facetami do łóżka! Mam od roku kochanka i to mi zupełnie odpowiada by zaspokoić swoje zachcianki! I jestem zdania, że należy spróbować sexu czy partnerzy pasują do siebie a nie tylko maślane patrzenie sobie w oczka i kłamstwa typu \"kocham Cię\"! Bo w to nie wierzę - jeśli nie \"dajesz\" narzeczonemu!!! Nadzwyczajnie ma kogoś na boku, kto spełnia jego zachcianki - Twoja wola ... Prawda Panowie?;)

Gość ajajaj...........
Albo te Twoje teorie, że gdy kobieta idzie z facetem do łóżka po kilku miesiącach, to go wcale nie zna... Totalna bzdura!!! Przecież czasem można kogoś lepiej poznać po kilku miesiącach niż po długich, lecz pełnych zakłamania i nieszczerości latach... Ileż jest małżeństw, które się rozpadają po kilkudziesięciu latach, gdyż okazuje się, że tak naprawdę się nie znali...

Gość piekna 30letnia
ajajajaj czy jestes wierzaca? jesli nie nie mamy o czym rozmawiac. Juz mowilam, chce byc wierna zasadom KK, czy to tak trudno zrozumiec?

Gość piekna 30letnia
baranica msz kochanka.... zdradzasz siebie, jego zone i dzieci. Dobrze sie z tym czujesz? :-o

Gość Doświadczony29lat
wierz mi spotkałem sie z wieloma kobietami ładnymi brzydkimi skromnymi dziewicami doswiadczonymi i przewaznie jest tak ze dziewczyna im wiecej o tym gada ze ejst dziewica tym bardziej to podejrzane.Satrczy że miała partnera z daleka którego nikt nie zna i kto jej udowodni że z nim spała?Poza tym dziewictwo ejst cenne ale na to jak wartosciowa jest dziewczyna składa sie szereg cech charakter sposób ubierania wszytko sie liczy.Prawda natomiast jets fakt ze rozpoczecie współzycia ma wpływa na zachowanie kobiety i widac to z reguły w jej zachowaniu i wizerunku.Na 100 dziewczat jestem wstanie 90 pare po zaledwie spojrzeniu na nie i poznaniu sposobu zachowania poznac czy jest dziewica i raczej sie nie myle

Gość piekna 30letnia
Doswiadczony, jasne wiesz lepiej niz ja. Do widzienia.

piekna 30letnia - masz pecha - to facet wolny bez zobowiązań, nam po prostu odpowiada tak jak jest! bez zobowiązań!

Gość ajajaj...........
piękna, zrozum, że w życiu nie ma żadnych złotych środków i cudownych przepisów. Nie można mówić o wyższości dziewic/prawiczków nad niedziewicami/nieprawiczkami... Bez sensu... Wszystko zależy od charakteru, moralności danego człowieka... Te głupie teorie, mówiące, że np. prawiczek będzie wierny swojej żonie (najlepiej dziewicy)... A guzik prawda!!! Taki prawiczek jak się po ślubie "rozkręci" i seks mu się spodoba, może z czasem skakać sobie na lewo i prawo... Z kolei facet, dajmy na to po jakichś nieszczęśliwych przejściach, gdy trafi na tę właściwą kobietę- do końca życia może jej być wierny. Nie ma reguł...

Gość Doświadczony29lat
Jest tez inna sprawa czesto jest dziewczyna starci dziewictwo z jakims facetem którego kochała i pożadałą a przed innym moze udawac cnotke żeby wyjsc za mąż sa i takie cwaniary zalezy na jakiego faceta tez trafi Ci do których kobiety czuja pożadanie czesto zostawiaja Ci dobrzy "kandydaci"na mężów sa czesto ładowani w pod huja taka prawda

Gość ajajaj...........
piękna, oczywiście że jestem wierzącą osobą, ale mam plastyczny umysł i nie patrzę na wszystko tak ślepo...:O

Gość piekna 30letnia
Nie rozumiecie co chce Wam przekazac. Dla mnie wazne sa wartosci przekazywane mi przez KK, dekalog. Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem 'wolnego' zwiazku. Dla mnie to tylko zwiazek cial i jedna strona zawsze bedzie cierpiec. Nie potepiam seksu przed slubem jesli ktos to robi z milosci, swaidomie i chce byc wierny swojemu partnerowi, jednak jesli seks stawia sie na pierwszym miejscu, dla mnie taki uklad nie ma szans na przetrwanie. Wasze wypowiedzi to potwierdzaja. 22letnia kobieta, ktora ma juz 3go partnera albo inna ktora wmawia mi ,ze po urodzeniu dziecka milosc znika.

prostackie pytania? ze niby ja ci zadaje prostackie pytania? to jest wlasnie najciekawsze w tym wszystkim: niby dziewica, a wypowiada sie na tematy seksualne, o ktorych (przynajmniej teoretycznie) nie powinna miec pojecia z racji tegoz wlasnie, iz jest dziewica. jesli natomiast fakt ten jest niepodwazalny, to moze czasem posluchaj kogos doswiadczonego, zamiast toczyc walke z wiatrakami, ktora defacto przegrywasz, bo nie dosc, ze nie masz w tej kwesti absolutnie nic ciekawego do powiedzenia, to jeszcze obrazasz inne osoby, zarzucajac im, ze cie zekomo obrazaja. I jeszcze jedno, jesli to jest faktycznie prowokacja, co niektorzy staraja sie wykazac, to nie rozumiem o co tyle szumu. Sa dwie mozliwosci: albo jest to prowokacja jakiejs nastoletniej osoby, albo faktycznie ktos w wieku 30 lat (o umysle nastolatki - co na jedno wychodzi) probuje kogos wkrecic. tylko po co?

Gość piekna 30letnia
ajajaj, ja rowniez nie patrze slepi, jednak wiem, ze naginanie zasad w pewnym momencie doprowadzi do ich zlamania i pozostanie wielki balagan.

Gość Doświadczony29lat
nie chodzi o to że dziewica czy prawiczek nie zdradzi lub zdradzi bo bedzie chciał porównac wszytko zalezy od tego co połaczy dwoje ludzi.Prawda natomiast jest fakt że pewne cechy wygladu zachowania sa pożadane u facetów a zupełnie inne u kobiet.Dziewictwo niewatpliwie sprawia że dziewczyna jest bardziej pożadana odwrotnie u faceta.Wszytsko zalezy od tego czy ludzie sie dobiora i czy oprócz pozadania i miłosci gdy emocje troche osłabna bedzie tez szacunek do drugiego czowieka bo to podstawa

Gość piekna 30letnia
krejzolka, gdybym ci radzila jakie zastosowac pozycje i kiedy, moglabys podwazyc moja czystosc, ja wypowiadam sie na tematy teoretyczne. Czytanie na ten temat nie jest zakazane. I prosze nie myl tego z poradnikami seksualnymi.

Gość ajajaj...........
piękna, wcześniej przecież potępiałaś seks przed ślubem, nawet z miłości... przecież to rzekomo cudzołóstwo...

Gość piekna 30letnia
bo to jest cudzolozenie i nie zgadzam sie z tym. Potepiam wasza postawe, poniewaz namawiacie mnie do grzechu - cudzolozenia.

ja twoja czystosc podwazam tu i teraz! czystosc umyslu mianowicie! a czysto teoretycznie to sie moze nie wypowiadaj, bo teoria nie poparta praktyka to wiedza (delikatnie mowieac) niepelna.

Gość ajajaj...........
Doświadczony29lat--> całkowicie się z Tobą zgadzam. U kobiety dziewictwo przeważnie jest dla facetów dużym plusem, z kolei jest wiele dziewic, które wolą partnera z przeszłością, ale nie dlatego, że chcą mieć od razu super seks, tylko dlatego, że czasem taki niepozorny prawiczek okazuje się później niezłym ziółkiem...;) Ale nie ma reguł, tak jak napisałeś, najważniejsze jest to, co połączyło dwoje ludzi:)