Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna 30letnia

jestem 30-letnia dziewicą i jestem z siebie dumna!

Polecane posty

Gość Doświadczony29lat
a jak wygladsz i jaki masz wizerunek?Oprócz tego że jestes dziewica

ale wiesz co baranica? powiem Ci szczerze, ze i mnie rece opadly. No nastolatka jakas jaja sobie robi. A ja siedze z grypa przed tym kompem i nie mam co robic w ten ponury, angielski poranek i tak czytam te pierdoly i wlasnym oczom nie wierze...

Gość ajajaj...........
według mnie to prowokacja...

krejzolka - mi to nawet się juz czytać jej wypocin nie chce ... 30letnia wykształcona z doktoratem? a to co pisze to jakbym słyszała nastolatki ...

Gość ajajaj...........
kobieta sama sobie przeczy... prowokacja...:O

WYKSZTALCONA Z DOKTORATEM??? buahahahaha, no teraz to juz lekko przesadzila. Bzdura!!!

krejzolka cytuję: 21:14 piekna 30letnia jestem dumna, że zdrobiłam doktorat, że byłam na bardzo prestiżowym stypendium, ze nieźle zarabiam, że samodzielnie zdobyłam Koronę Alp, że mam cudownego faceta, że mam szczęsliwe życie.

Gość Konował
Śmieszna panna nie obrażajac nikogo reklamuje sie tak a moze byc bardziej schodzona i zepsuta od niejednej 25 latki która miała 1lub 2 partnerów seksualnych.Nie chwal sie tym że jestes taka piękna to nie w urodzie i głupiej pewnosci siebie kobieta jest wartosciowa

Gość piekna 30letnia
zazdroscicie mi, wiem, wiele z was ma studia zaoczne ktore sa nic niewarte. Nie macie zadnych zainteresowan, gory znacie z obrazkow. waszym jedynym zainteresowaniem jest seks i plotki. zalosne jestescie.

Gość taaa doktorat na temat
-jak utrzymać cnote do trzydziestki ....i zrobić z siebie pajaca... kończ juz kobieto te pierdoły i oszczędż sobie wstydu !!!:O -Doktorat ...posikam sie zaraz ...właśnie jak czytam to az bije wielka mądrość z wszystkich twoich postów .... -nie zdziwiłabym sie gdybys skończyła tylko 10 klas .... -a tak serio to tez uważam to za prowokację ,a małolata swietnie sie bawi ...żyję w/g zasad kk,ale wszystkie ,które tu pisza to dla ciebie hm...kobiety lekkich obyczajw ..co najmniej! -to juz oczywiście nie grzech ,tak jak to ,ze dziewczyny,które pisza ,że są po ślubie ,mają dzieci,sa szczęśliwe ...tez są w/g ciebie ladacznicami !! -a ty jedna chodzaca świętościa !!! a co z grzechem pychy co ? -oczywiscie wiem juz co odpiszesz ...nie wysilaj się więc bo nie dobrze robi mi sie dziecko jak cie czytam ... i zamiast zabawiac sie cudzym kosztem wez sie do nauki bo chyba matura za pasem ...ja na pewno nie nabiorę się na to ... Powiem tylko ,że takich głupot NIE MOżE PISAC DOROSłA 30 LETNIA KOBIETA !!!!!!!!!!

Gość piekna 30letnia
Uwazam za cudzolostwo seks przedmalzenski. Kobiety ktore uprawialy seks przed slubem cudzolozyly i sa grzeszne. jest to zgodne z kodeksem kosciola. Bluznisz przeciwko mnie, a wiec grzeszysz.

ojej... to juz nawet przestalo byc smieszne. Oglaszam oficjalny bojkot tego topika hehe kto popiera niech wstawi :P

Gość taaa doktorat na temat
przeciez to co ta dziewucha -małolata z pewnością- przekracza wszelkie normy katolickie tez ale jak będzie po maturze to nabierze rozumu...taka z niej 30 letnia dziewica jak ja królowa jadwiga...! -bojkotuje !

Gość Pan-dora
:) Ech, skoro tak to mam tylko jedną radę- wiesz takie prześcieradło z dziurą w środku. Po co? NA noc poślubną. Ot I co.

Gość Pan-dora
My jesteśmy żałosne? My nie mamy własnych zainteresowań... a kto nam tu.. o swojej.... opowiada? hahahaha A komu to pupa kojarzy się tylko z seksem analnym?? haha :) Dawno się tak nie uśmiałam. Wcześniej pisałaś że "żona to żona" teraz , że dopuszczasz stosunki przedmałżeńskie... rozdwojenie jaźni?

Gość Pan-dora
Mam niejasne przeczucie , że piękna 30 letnia podszywa się pod niektóre anonimy i sama siebie broni. Mam propozycje olejmy ten topik. Będzie musiała dzwonić do Radia Maryja, albo w Zetce się pochwalić swoim "osiągnięciem".

Toz wlasnie mowie Pan-Dora, troche wyzej napisalam !!!!!!!!!!!BOJKOT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Pan-dora
Tylko, żeby się nie wstawiać- bo dzięki nam topic żyje. Cisza

Gość iu9eh
30 letnia dekalog nie ma tylko jednego przykazania więc może i T poskrom swoj język i nie obrazaj innych dlaczego masz takie niskie poczucie własnej wartości?

Gość niedowartościowana .....
zdewociała stara panna ,która znalazła sobie wreszcie faceta i udaje cnotke mając nadzieje ,że facet zaczeka ...chyba z czystej ciekawości bo gdyby spróbował to dałby nogę gdzie pieprz rośnie !!!! Ja z moja zona po trzech miesiącach znajomości zaręczyliśmy się a po pół roku pobrali ...zreszta ona już tu chyba pisała ... jaki masz cel aby ja obrazać !!!!Jestesmy 11 lat małżeństwem i jest nam razem bardzo dobrze i żadne z nas nie szuka wrazeń poza drzwiami własnej sypialni !!!Ani ona nie była dla mnie pierwsza ani ja dla niej !!! Pytam kto dał ci prawo obrazac takie kobiety !!!! TO TY IM ZAZDROSCISZ -TAKA PRAWDA !!! Bo one maja juz to wszystko o czym marzysz a czego choćbyś chciała miec juz nie będziesz ...bo trochę za póżno na spontaniczną radość - młodzieńcza radość z życia ...stare a ....

Gość iu9eh
wiesz, co mnie autorka nie uraziła, bo ja nie biore sobie jej uwag do siebie zastanawiam sie tylko, dlaczego ona taka wagę przywiązuje do dziewictwa, robi z tego niemal relikwię a kto myśli inaczej, to jest beee stąd wnioskuje,że nie czuje się ona dowartościowana, chociaż glośno mówi,że czuje się lepsza ani to nie świadczy o tym,że ktos jest lepszy ani,ze gorszy a z seksu nie należy robić demona bo nie jest wbrew naturze

Gość a ja bym chciała ***********
podziękowac pięknej bo jak czytam to wiem ,że moje życie jest ...no po prostu piękne ...!!!! z ciebie nawet zakonnicy by nie było ....

Gość o rany topik zdechł....

Gość może nasza piękna
30 letnia straciła już dziewictwo:P

Gość właśnie jest w trakcie
i juz nie jest taka piękna i teraz my będziemy ją oblewać jadem ..:D -wskoczyła facetowi do łóżka ?a fe ...

Gość Załamałam się...
Piękna gadasz w kółko jaka to jesteś wyedukowana a komentujesz jakąś dziewczynę słowem GĘBA nawiązując do Gombrowicza... Przeczytaj jeszcze raz dokładnie książeczkę bo autor nie miał na myśli złego słownictwa.. W kółko dajesz do zrozumienia jak ważna jest dla Ciebie wiara, a jesteś próżna i atakujesz innych. Mówisz, że te które Ciebie atakują zazdroszczą ale to nieprawda w każdej swojej wypowiedzi Ty atakujesz niedziewice, a nawet kobiety które mają jednego partnera z którym założyły rodziny tylko zaczeły wcześniej niż Ty. Nie masz pojęcia o seksie więc nie zapewniaj wszystkich, że będziesz zadowolona po ślubie bo jasnowidzem nie jesteś. Seks jest przejawem miłości. A prawdziwa miłość (kobieta- mężczyzna) jest wtedy kiedy partnerzy pasują do siebie w sferze duchowej i fizycznej. Proszę skończ z tym ględzeniem o swoim szczęściu i nieszczęściu innych. Wytknęłaś również że pełno tu tematów o zdradzanych kobietach, nieszczęśliwych wykorzystywanych spowodowanych puszczalstwem. Taka ludzka natura, że częściej mówimy o złych rzeczach niż p dobrych. Pooglądaj sobie tematy większa część to takie jęczenie jak ktoś kogoś skrzywdził a reszta próba dowartościowania się bądź prowokacja ...

Gość podpisuję sie pod tym

Gość piękna jaktam
twoje sprawy ?dawno sie nie pośmiałam :D

Gość tylko sie nie posikaj

Gość ja mam 33 i jestem dziewica
i co wy na to