Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna 30letnia

jestem 30-letnia dziewicą i jestem z siebie dumna!

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja bylam do 27 roku zycia i teraz sie ciesze ze nie jestem juz nie jestem z tym co mnie rozdziewiczyl mam innego z ktorym poznalam, co to seks i faktycznie, to moze byc najfajniesza rzecz/ czynnosc na swiecie :) spedzic sobote w lozku ... nie tylko lezakujac :D nie wiedzialam, ze moze byc tak pieknie :) seks jest super :) ale nie z kazdym facetem ...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja bylam do 27 roku zycia i teraz sie ciesze ze nie jestem juz nie jestem z tym co mnie rozdziewiczyl mam innego z ktorym poznalam, co to seks i faktycznie, to moze byc najfajniesza rzecz/ czynnosc na swiecie :) spedzic sobote w lozku ... nie tylko lezakujac :D nie wiedzialam, ze moze byc tak pieknie :) seks jest super :) ale nie z kazdym facetem ...

Gość piekna 30letnia
Witam . Ciekawi mnie, co skłoniło kobiety o bujnym życiu erotycznym, które tak tu zachwalają, do siedzenia na kafeterii w sobotni wieczór...

Gość a co wybierasz
jak to co trochę kafeterii troche seksu i tak na okrągło !!!

Gość piekna 30letnia
Życie polegajace na mysleniu jak złapać a potem utrzymać faceta musi być bardzo nudne, ha?

Gość no tak nic się widzę nie
zmieniło !!

Gość Załamałam się...
"Życie polegajace na mysleniu jak złapać a potem utrzymać faceta musi być bardzo nudne, ha?" Fajny tekst :). Rusz główką... właśnie przyznałaś się, że Twoje życie jest nudne, chyba że chciałaś znowu komuś pojechać, ale troche nie wyszło ;).

Gość zgadzam sie z przedmówca
caaaałkowicie ...........

Gość nie wiem co zrobic
zastanawia mnie czy 30letnia dziewica musi być brzydka czy może być całekim do rzeczy kobietą

Gość nie wiem co zrobic
saama jesteś pusta i dlatego tak piszesz

Gość piekna 30letnia
Moje zycie zupelnie nie jest nudne, jest pelne pasji i byc moze dlatego nie spiesze sie z utrata dziewictwa :). Jestem bardzo atrakcyjna babka podobno i to nie moje slowa ale moich kolegow.

Gość mówią tak przez grzecznośc ...

Gość piekna 30letnia
nie znasz mnie, wiec nie mozesz ocenic mojej atrakcyjnosci.

Gość czytelnik laclosa
Ależ bywaja kobiety atrakcyjne i niechętnie współżyciu. To się kiedyś nazywało oziębłość. Oczywiście jest jeszcze taka możliwość, ze, piekna 30letnia ma motywacje natury religijnej, moralnej i obyczajowej. ALE zauważyłem, że często te motywacje nie wystarczają, gdy pojawia się działający na zmysły człowiek.

Gość Załamałam się...
Ale konia obchodzi czy Ty jesteś piękna zdaniem kolegów i czy masz pasjonujące życie. Nikt Cię tu nie zna więc nie oceni. Rzucasz takimi uogólnieniami, że głowa mała i mówisz o rzeczach o których nie masz pojęcia tworząc do tego jakąś ideologie. Jak cieszysz się ze swojego wyboru to się ciesz dalej tylko czemu tak plujesz jadem?

Gość piekna 30letnia
Ja nikogo nie atakuje, za to inni mnie i owszem. Czat chyba ma to do siebie, ze mowi sie ogolnikami. Przynajmniej ja nie mam w zwyczaju mowic o prywatnych sprawach z obcymi ludzmi.

Gość monstrualna gadzina
piękna, Ty jesteś wierząca?

Gość Załamałam się...
Piękna a mam Ci Twoje cytaty tu wklejać? Na początku nikt Cię nie atakował tylko jakiś facet rzucił durny żart, a już w drugiej wypowiedzi wyjechałaś z zazdrością niby o Ciebie itd itd w kółko. To nie chodzi już o dziewictwo tylko o próżność. Myśl zanim napiszesz.

Gość oj znamy znamy .......

Gość piekna 30letnia
Ludzie mi zazdroszcza bo maja czego i ja to stwierdzam. Zazdrosc jest grzechem, a ni stwierdzenie, ze tak jest.

Gość monstrualna gadzina
nie odpowiadasz na pytanie

Gość mhm..
nie masz sie czym chwalic, pewnie juz zardzewialas i ten biedak ktoremu wreszcie oddasz swoje brzemie niezle sie nameczy!

Gość piekna 30letnia
ostatni wpis rozumiem byl delikatnym zarcikiem, ale to ja zione jadem... Kiedys pisalam o wierze, wystarczy poczytam kilka stron wstecz.

Gość monstrualna gadzina
łatwięj Ci napisać poczytaj kilka stron wcześniej niż wierzę w cośtam albo nie wierzę

Gość piekna 30letnia
tak, jestem

Gość piekna 30letnia
nie rozumiem co was tak bawi :-o

Gość TYYYYYYY..........
ty rozbawiasz mnie do łez do bólu:D :D :D :D

Gość piekna 30letnia
ciekawe ile masz lat, w jakim wieku stracilas i co soba reprezentujesz, chyba niewiele... :-o

Gość piekna40letnia
To co tutaj wypisujesz jest bardzo śmieszne dla każdego niezależnie ile ma lat, kiedy został rozdziewiczony, ani od tego co reprezentuje. Wiele osób juz mówiło o Twojej próżności, a Ty nadal swoje. Ja wierząca nie jestem, ale nigdy w życiu bym nie obrażała kogoś kto myśli inaczej ode mnie i tym bardziej nie mówiłabym, że jestem atrakcyjna i o niebo lepsza niż cały świat. Jeśli masz cudownego faceta, to się go trzymaj i rób nadal wszystko tak, abyś to Ty była szczęścliwa. Nie musisz chwalić się całemu światu, że jesteś 30letnią dziewicą, bo to jest wręcz niesmaczne. Jako prawdziwa katoliczka nie powinnaś mówić, że wszystkie Kobiety, które już z kimś spały są fuj, a Ty jesteś chodzącym ideałem. Trochę pokory i skromności nie zaszkodzi. Od razu mówię, że nie chciałam Ciebie obrazić, tylko powiedzieć co ja o tym myślę (zakładając wątek na forum musisz się z tym liczyć). Życzę Tobie wszystkiego dobrego oraz wytrwania w swoim postanowieniu!

Gość monstrualna gadzina
właśnie doczytałem te kilka stron wyżej i widzę, ze napisałaś no to problem rozwiązany piękna jest werząca więc ma motywację mozna miec różne wątpliwości co do motywacji samej wiary ale nic nie można tu powiedzieć na ten temat bo to tylko forum tak więc nie ma się co pięknej 30 czepiać, bo ma swoje powody ja to rozumiem, to jest możliwe, wyobrażalne być może mamy tu do czynienia z taką osobą sam raczej nie przejmuję się etyką seksulaną głoszoną przez KK i nie interesuję się kobietami, które tak bardoz się tym przejmują co do dumy, hmmmmmmmm... jeśli okupiłaś to jakąś tam walką z samą sobą to masz prawo do zadowolenia, ze Ci się udała ale jesli masz niski temperament na spółkę ze swoim chłopakiem to powodów do dumy nie widzę bo tanim kosztem ten sukces został odniesiony... wiedz, że są ludzie, którzy mają duży temperament i wielką wyobraźnię erotyczną, im byłoby bardzo trudno zachować wstrzemięźliwość będąc w związku, oni czuliby się nieszczęśliwi, ja tak bym sie czuł... na koniec, piekna30 chcę Ci grzecznie zwrócić uwagę na fakt następujący: trochę próbowałaś postawić sprawę w ten sposób: kobieta która z mężczyzną bez ślubu, bez perspektywy związku jest nie tylko moralnie, w swietle nauki KK nieczysta (to mogę zrozumieć bo taka jest nauka KK) ale i jest pusta, nic nie warta, naiwna... I tu sie mylisz. Znam się trochę na kobietach. Nigdy nie miałem kochanki, z którą nie miałbym o czym porozmawiać, a mam na myśli porządną literaturę, film, teatr i kulturę w ogóle. Żeby nie było nieporozumień, namiętne czytelniczki pani Grocholi nie interesują mnie intelktulanie. Raczej w kierunku Conrada, Dostojewskiego i tak dalej. My lubieżnicy :D może jesteśmy zepsuci ale niekoniecznie jesteśmy prymitywni...