Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanie2525252

Czy powidedzieć najlepszej kolażance że jej narzeczony chodzi do burdelu???

Polecane posty

Gość monolit=pomysl nad tym
A ja Ci zycze wiekszego rozumku :) i zebys sie nie przejechala na swoim podejsciu :)

Gość ale ten monolit
dobrze, będziemy pamietac :-)

Gość zawiedziona na drugiej połówce
fajnie mój chadzał i to jeszcze do jakiegoś podrzędnego i nie jest brzydalem a całkiem przystojny o mało go nie rzuciłam dzisiaj ale powiedziałam,że się go brzydzę i prędko nietknę a nie wspomnę że stał sie dla mnie aseksualny..odpychający ,rzygać mi się chce na samą myśl o wspólnym seksie kiedy miał miejsce nadal mam wątpliwości czy czasem sobie nie używa BURDELOM I KURWOM STOP lepiej powiedz koleżance

Gość zawiedziona na drugiej połówce
fajnie mój chadzał i to jeszcze do jakiegoś podrzędnego i nie jest brzydalem a całkiem przystojny o mało go nie rzuciłam dzisiaj ale powiedziałam,że się go brzydzę i prędko nietknę a nie wspomnę że stał sie dla mnie aseksualny..odpychający ,rzygać mi się chce na samą myśl o wspólnym seksie kiedy miał miejsce nadal mam wątpliwości czy czasem sobie nie używa BURDELOM I KURWOM STOP lepiej powiedz koleżance

powinno się mówić bo takiego chuja powinno się nozyczkami na żywca kastrować :P tępymi i bardzo powoli

Gość zielona podroba 90090
tematy o burdelach wyrastają teraz jak grzyby po deszczu..... ciekawe dlaczego nagle wszyscy pisza o jednym i tym samym