Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowaaa do kwadratu

milion batonów do wygrania- któś w to wygrał?

Polecane posty

gram, gram i nie moge nic wygrac:( Inni ludzie podobno wygrywają po kilka razy dziennie, albo codziennie, czasem pare razy w tygodniu. Albo choć raz! i tylko jeden kod wysłali. A ja nie moge, jak zwykle mam pecha, nigdy nic nie wygrałam. A może to jedna wielka mistyfikacja?? wygrywają Ci "znajomi" co niby nie mogą brać udziału w konkursach, albo się wypowiadają Ci, którym zależy na nakręcaniu konkursu??? Sama widziałam na listach zwyciezców, ze nicki się powtarzają. Pozyczcie mi trochę szczęscia;)

Snickers, mars, twix itp. Wysyła się kody z opakowania i co godzine 75 osob wygrywa po 30 batonów.

Gość webmaster6
powiem szczerze ja wygrałem za 1 razem teraz czekam na batowy może Tobie też się uda pozdro

Gość a co to za konkurs
maja jakas stronke internetowa zeby mozna poczytac???? ktos kto juz wygral to jakie batony i ile wygraliscie??? :)

Gość ja___
też wygrałam 30 i też czekam na przesyłkę :)

Gość ClaudiQ
Ja też wygrałam za pierwszym razem 30 Snickersów, a potem jak wysłałam jakieś 30 kodów to nic nie wygrałam. Może jest ktoś, kto wygrał nagrodę tygodnia. jeśli tak to mam pytanie ile kodów musiał wysłać. Za odpowiedź będę wdzięczna. Pozdrawiam Wszystkich graczy i życzę POWODZENIA!!!

Gość pawelok
Ja wygrałem juz ponad 120 batonow:) Ale nagrody tygodniowej nie ;/ Pozdro pawel

Gość jaaaaaaaaaaaaas
Ja tez wygralam za pierwszym razem twixy a p[otem wyslalm jakies 8 kodow i nic. podejrzewam ze jest to jakos usatawione- za pierwszym razem wygrasz to chetnie polecisz po nastepne batony

Gość webmaster6
ja wygrałem już 2 pudełko , więc nic nie jest ustawione. pozdro i smacznego

Gość a ktos juz
dostał od nich wygrane batony?? ile trzeba czekac? piewszy raz w zyciu cos wygrałam:D

Gość dziekuje
a co mam zrobic zeby wygrac?

Gość B atkaw
ja tam 4 kody wyslalem i nic :/ moze za 5 razem sie uda??? mam nadzieje ze tak

Gość blondi2206
wysłałam dziś pierwszy raz i wygrałam!!Szok-za pierwszym razem!!

Gość corall30
ja wygrałam dwa razy w ciagu kilku dni..ale narazie nie dostalam nic...

Gość Inq
Wygrałam wysyłając chyba 10 kod. czekam na 30 batonów Twix.

Gość czarna_polewka
Uwazaj, bo jak bedziesz tak polowala na wygrana, to wkrotce bedziesz zmuszona zalozyc topik "30 kg do zrzucenia, kto ze mna" Nie pisze tego zlosliwie, ale tak mi sie jakos skojarzylo:D

Gość KMKDFD
Dziwne bo kupilem 5 scnickersow nic nie wygralem wyslallem kody i nic i te gierki se sciagnolem kupilem snickersa wysylam kod i 30 batonow :D:D sciagnolem znowu jedna gre poszlem bo scinekrsa i znowu :D:D cczekam na 60 batonow :D:d mniam mniam cos z tymi grami moze :D

Gość Pennywise
900 osób dzienie wygrywa (75 osób na godzinę).Zakładając że średnio dziennie 1 baton kupuje 150tyś osób z czego 30% wysyła kod , to daje około 50 tyś kodów na jeden dzień czyli 4,1 tyś na godzinę.Jeżeli dobrze zrozumiałem to bierze się udział w losowaniu tylko w tej "godzinie" co został wysłany sms. Np. wysłałem kod o godzinie 15:40 .Następne losowanie odbywa się o pełnej godzinie 16 i w tym losowaniu biore udział.W następnym o 17 już mnie nie wylosują bo w tym losowaniu biorą udział tylko ci co wysłali kod po 16.Jeżeli tak to się odbywa , to trzeba znaleźć dzień i godzinę , w której mało osób wysyła kody.Ja stawiam na niedziela około 12-13.Liczba kodów powinna wtedy wachać sie między 300-500 osób.Jest więc największa szansa na znaleźenie sie w 75 osób wygrywających.

Gość ucho
Jak powinien wyglądać sms z danymi? Bo sms informujacy o wygranej potraktowałem chyba jak każdy inny, którego numer nadawcy zaczyna sie na 7, czyli skasowałem bez czytania, dopiero na stronce zauważylem ze wygrałem paczkę batonów :)

Gość siejaw
dostał juz ktos te batony i mieszka w olsztynie??

Gość dostal je
przyslali do kogod juz te batony?

Gość webmaster6
ja czekam i czekam ponad 3tygodnie i nic. to jakaś podpucha :/

Gość Mariawrc
wiecie co....wygrałąm z a1 razem ale do tej pory n ie otrzymałam żadnej paczki!!! Wysłałam do nich maila i otrzymaląm odpowiedz że trzeba się rościć z przewożnikiem, tylko nie napisali z jakim......paranoja!

Gość a pechowaaa do kwadratu
wygra i jutro założy topik na DIETACH :O

Gość gaba626
tak to prawda, ten konkurs jest juz nieaktualny ale jest nowy :D " wybory batonów" a w tamtejszym tym poprzednim wygralam 120 batonów :D

Gość karlo
ja jedną paczkę ale nawet niewiem ile i co

Gość Mariawrc
Mnie przysłali wygraną 30-stkę prawie po 7 miesiącach. Ostatnio wygrałam znowu w edycji limitowanych, to zapewne dostanę za jakieś poł roku.

Gość Arczi_wroc
Siemka. ja tez juz dawno "wygralem" 10 batonow ale jakos do tej pory ich nie dostalem. A jestem z Wrocka wiec to nie jest jakas wioska ktorej by nie mogli znalesc i poczta raczej nie nawala no chyba ze zjadla moje batony ;p to wtedy bedziemy sie gniewac ;]