Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania+_

nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej!

Polecane posty

Gość jeny co za piękne słownictwo
jak z podręcznika pieknej polszczyzny:D Coś mi się zdaje że to na pokaz

Gość Verba
Stańczyk podpisz się jak przemawiasz

Ach nic nie chcę! Coś mi się nie spodobało więc otwarcie o tym napisałam- i to wszystko. Dobranoc

Gość Beautiful
1 kwiecień ...

\"ach nic nie chcę\"- odnosiło sie do Twojego stwierdzenia, że niby chcę zrobić z Ciebie tą złą i na nic nie odpowiadałam, bo jak napisałam wcześniej nie mam ochoty sie dłużej spierać. I zauważ sama w ostatnim poscie, najpierw coś mi zarzucasz, potem radzisz coś jak super dobra przyjaciólka a na koniec robisz z siebie ofiarę...

Gość Beautiful
Jak się jest samemu to jeszcze można przeżyć a nawet nie zawracać sobie tym głowy. Najgorsze jak ktoś się spodoba

dziewczyny dajta spokój :), nie chce mis ie czytac co wy tam popisałyście wyżej, ale nie ma sensu, każdy ma swoją skalę wrażliwości...............

masz rację trochę przerysowałam, ale mechanizm był mniej więcej taki...text typu-\" sen jest ci potrzebny\", albo, ze odpowiadam ogólnikowo bo cos tam...bardzo możliwe, że sie mylę, -ale uważam, że lubisz ustawiać ludzi, a mnie może sie to zwyczajnie nie podobać. I już naprawdę nie chce mi się dłużej spierać o słówka

nie wiem czy zauważyłaś ale niczego nie stwierdziłam, napisałam, że byc może się mylę.....

mam ochotę cos napisać, ale pozostawię to juz jednak dla siebie! Dobrej nocki

Gość Beautiful
Dobra. Choć do mnie Magnolia22 (to znaczy @)

Taki długi wywód z Twojej strony tylko dlatego, że byc może w rzeczywistości myślę, że jednak lubisz ustawiać... i to niby podobno ja nie znoszę krytyki. Nawet nie skrtykowałam...a tu taki odzew!! powiem szczerze naprawde już mnie to męczy.

ale właśnie jesteś w błędzie, psychologia-psychologią, ale może nie zawsze warto generalizować.

Gość lucky strike...//..
upsss nie przerywaj ciekawej i dającej szanse na sporą dawkę śmiechu rozmowy:D btw :)

na szczęscie Ty znosisz słowa krytyki- więc jest git! Przykro mi,że nie zrozumiałas, ale to pewnie dlatego, że ja tak bez sensu napisałam i tym optymistycznym akcentem ja sie żegnam, bo koleżanka zaczyna sie posuwać coraz dalej, a ja nie mam ochoty w tym brać udziału. Ale to zapewne oznaka mojego tchorzostwa...

strusią reakcję to ja miewam czasami................to nie przerywnik, a wtrącenie:)

Gość lucky strike...//..
mogę i muszę bo to dla Twojego dobra! poza tym moje pouczenie jest konstruktywne, a Ty wyraźnie mnie prowokujesz:O:P (cholera nie mam dużego doświadczenia w kobiecych sporach, ale możemy poimprowizować:D )

Lucky....nie masz doświadczenia w kobiecych sprawach:P:) oczywiście, zę Ci nie wierzę:)...............a improwizacja zawsze wskazana, a od kiedy tak się martwisz o moje dobro:):P

Gość lucky strike...//..
zawsze martwiłem się o Ciebie! ( może wagę tej deklaracji osłabia lekko dziesiejsza data ale ...tylko osłabia właśnie;) ) kobiece sprawy są mi z gruntu obce, ale ponieważ uwielbiam się dziwić, więc staram się od nich nie uciekać...zbyt daleko;)

zaskakujesz mnie:) mistrzynia ucieczki jestem Ja, nikt mnie w tym nie pobije, przynajmniej na razie:)............i nie martw się:) z cukru nie jestem:)...chociaż słodka jestem strasznie..........

Gość lucky strike...//..
myślę, ze bez trudu bym Ci dorównał doświadczeniem w pospiesznym ewakuowaniu się z różnych sytuacji....ale jakoś tego nie uważam za swój plus, a za spory problem;) strasznie słodka:D teraz Ty mnie zaskoczyłaś...jakoś nie spodziewałem się takiego tekstu z Twojej strony:)

a czego się spodziewałeś...:):P ciekawa jestem ogromnie, zaskocz mnioe, ale proszę o szczerą, konstruktywną:) wypowiedz:)..........problem.......pewnie, że tak, ale minie:P

Gość lucky strike...//..
zabrzmi to jak śmieszny frazes nawet na tym topiku zbyt często deklarowany, ale "daleki jestem od generalizowania, czy klasyfikowania, czy oceniania po paru postach":P , ale jakiś tam podświadomy obrazek Twojej osoby już muszę mieć bo jakoś ten tekst nie pasował mi do Ciebie i tyle:P ......w moim obrazku jesteś osobą, która ma duży dystans do siebie , a szczególnie do siebie na kafe, która bardziej popmaga niż szuka pomocy na kafe chociaż ma sporo własnych problemów ( z tym, że nie uważa, że dzielenie się własnymi problemami na forum publicznym może w czymkolwiek pomóc) +spora dawka humoru i dzięki temu również optymizmu)....taka byłaś w paru postach, które czytałem....w opisie pomogło mi również białe wuino ,które już kończę