Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania+_

nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej!

Polecane posty

życie wbija mi to do głowy dzień po dniu. Chciałabym tylko z Kimś pogadać, nie lubię czatów więc może tutaj znajdę Kogoś do pogadania. Chociaż pewnie już za dużo chcę od tego zycia...

tak \"wyjechałam\" z nowym tematem i pogadaniem a zaraz się pewnie okaże,że właściwie to nie wiem od czego zacząć

dzięki kornik79 i Wam też dziękuję. Chyba jednak takie pisanie na forum to też nie dla mnie, nie nadążam i w ogóle ciężko się tak otworzyć

taaa...piękne....jak sie nie dostało kopa w dupe to jest pękne...a jak sie zarobił...to już nie jest tak kolorowo...

tak, życie jest przepiękne- superowe i fantastyczne! Ach kocham CIĘ Życie.... a swoją drogą ciekawe czy też kiedyś tak pomyślę...

długie smutne lata, nieustanny pech w tych mniejszych i większych sprawach, w kółko wszystko jest nie tak a nawet jeszcze gorzej! Ileż tak można:(

pewnie zaraz Ktoś mnie zjedzie za to smęcenie i marudzenie, ale pewnie dowiem się o tym w dosadniejszy sposób...bo jak na mnie jest już za długo miło

magnolia22-- dziekuję bardzo, bardzo. Miło wiedzieć, że Ktoś mnie rozumie. Ale jeśli chodzi o nadzieję, to obawiam się,że ta iskierka już zgasła, wszystko ma swoje granice i w końcu przychodzi taki moment w którym wszystko obojętnieje, w którym ma sie zwyczajnie dość. Juz prawie niczego nie chce od tego zycia i jak się okazuje nawet to są wygórowane marzenia...

magnolia22-- chyba jednak jak zwykle stchórzę...i nie wyżalę się tutaj. Bez sensu w ogóle zawracam głowę. Tak czy inaczej wszystko trzeba znieść, wszystko wytrzymać i z wszystkim sobie poradzic

przykro mi, że życie również Cie doświadcza i podziwiam za Twoje podejście. Jednak mnie od lat brakuje takiego momentu w którym mogłabym naładować sobie akumulatory. Naprawdę potrafiłabym sie cieszyc czyms \"małym\" ale ja tego nie mam. Kiedyś po gorszym okresie przychdził lepszy i tak to sie kręciło. Od pewnego czasu wszystko co los dla mnie szykuje jest czarne i na NIE:(. Chciałabym wiedzieć, że np za rok czy dwa spotka mnie coś miłego-małego, malusieńkiego ale fajnego.... miałabym przynajmniej na co czekać

Maniu-tez tak kiedys mialam, w pewnym momencie stracilam nadzieje i radosc zycia i nie moglam sie pozbierac, to byl horror.Trwalo pol roku i wlasciwie myslalam,ze juz koniec.Co rano wstawalam z lozka i modlilam sie by ten dzien sie juz skonczyl, i tak w kolko.

oj przepraszam, jak moglam Ciebie nie zauwazyc :P dziewczyny i rodzynek maja racje, moze tak byc??