Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania+_

nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej!

Polecane posty

ja lubię rzucać grochem w ścianę ;) wiesz najpiękniejsze jest to gdy ta ściana odpowie... ;) nie zrozum mnie źle :) ja nie piszę tu że Ty nic nie robisz.. czy że narzekasz :) po prostu chce Ci pomóc zresztą jak każdy kto tu zagląda... chce żeby inni też byli szczęśliwi :) może za jakiś czas mi swiat się zawali i wtedy będę WAS potrzebował ! Wtedy zamienimy się rolami i zobaczysz jakie to szczęście pomagać innymm... pomimo że czasem ktoś nie podziękuje, twoją dobroć obróci przeciwko Tobie i jeszcze Ci dupę obmyje ;) Masz jakieś hobby ?

Korniku--> wiem, że chcesz dobrze,ale teraz niestety nawet nie potrafię tego docenić. Właściwie to interesuję się wszystkim po trochu, nie mam jednej pasji która mnie pochłania. Już kiedyś pisałam, trochę sportu, muzyczki, książki, psy, wiele tego, uwielbiam też wszystko co ma związek z Włochami.

czyli włoską kapustę uwielbiasz ? ;) i ich kuchnie ? mmm... bo uwielbiam dobrze zjeść ;)

Gość pytajaca zająca
czesc, mam chandrę jak 150... co robić?

tak- uwielbiam włoskie jedzenie;kapustę może nie aż tak bardzo;)! Te klimaty i ci otwarci ludzie- to jest to!

a ja gołabki:P a w kapuscie mozna cos znalezc:) Posuzkamy razem?:) mnie tez tyka:P

gołąbki ? uwielbiam !!! kto mi zrobi ? a co można znaleźć w kapuście ? małe korniczki ? ;) Tobie też tyka> hmm cza coś z tym zrobić :P

ja tez uwielbiam! Gołabki:) a jakie pyszne są z czerownej kapusty:) miłosnej:P kto nam zrobi:)??? Jak to mówią kto szuka ten znajdzie:P Tak małe, zawinięte korniczki:P Trzeba je znależć:)!!!

jak to kto nam zrobi ? Tamitka :P hmm z czerwonej kapusty to jeszcze nie jadłem małe korniczki pouciekały i nie moge ich znaleźć :P

oszukiwanie ? hmmm :P tego już za wiele Maniu idziemy na spacer ? ! :D tu mnie ino oszukują :P

no własnie widzę co to sie dzieje ;). Tak, Mania ma wielką ochotę na spacerek:(!

no to oć ;) pospacerujemy tu i tam, a najlepiej w bieszczadach się spaceruje ;) ok ubieram sie i jade po Ciebie :D

w sumie nie wiem nie byłem, ale nad może mnie nie ciągnie ;) nie lubię leżeć plackiem, nie lubię się opalać i takie tam ;)

akcja kryptonim poszukiwanie małych kornisiów miało być:P aj ty ozorek zjadłes, a ja p:) hihi no z czerwonej pyszne, sama robiłam w domku babci:P Moze kiedys Ci zrobię, na biwaku:P morze piekne, ale chyba majem, latem...:) a góry w kazdej porze roku:)

a chodzic brzegiem morza o 4 nad ranem w ortalionowej kurtce? raz byłam i niesamowite wrazenie, morze jets takie inne, zimne, oddalone, ale takie bliskie, szumi, rwie sie...;) albo wieczorkiem przy ksiezycu, gdy toń morza spokojna, cicha, ciemnaa;)

ja też nie lubię leżeć jak na patelni, ale lubię np spacerki nad morzem

a w bieszczadach jest zalew soliński i też prawie jak może :P ja i tak wolę moje bieszczady :P ok to kiedy kiedy na ten biwak jedziemy ?

prawie jak morze miało być ;) sie człowiek ze stresował bo niby morze ładniejsze od górków :P

długi weekend sie zbliza:) warto sie wybiwakowac wlasnie wtedy:) i jak:)? :P