Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania+_

nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej!

Polecane posty

pa magnolio :) upsik wziąć sie za Ciebie ? :P będę bił po łapkach ;)

Gość Życiowe zawirowanie
no widok kobiety z papierosem jest straszny.... trudno... nie wszytsko musi byc piekne i cudowne

Gość Życiowe zawirowanie
:* dobranoc Magnolio:* pa sweet night

Gość Beautiful
Albo dziecko z papierosem przed szkołą

Gość Beautiful
Tzn gdzieś tam za murkiem

Gość Życiowe zawirowanie
ja juz dziecko pali to... fujjjj a zreszta kazdy z nas byl mlody wiadomo co sie wtedy robi hehehe wszytsko co zakaze lepszy ma smak

a wcale nie czuję się przyparta do muru, ale już już jestem blisko:):) ale mały doping by się przydał, ostatecznie zezwalam na małe sprawdzanko:)

ok no to już po Tobie !!!! ;) yyyy a gdzie Cię szukać? młodość piękna sprawa !!! ona trwa i trwa... ohoho

Gość Życiowe zawirowanie
jezeli ja bym miala jakoms moywacje jak swego czasu to.... pewnie bym juz nie bylo przy mnie fajek...

nie tak trudno mnie znaleźć:) a motywacja, ja mam za dużo stresu od jakiegos roku i to jest to, ale wiem, ze chcę rzucić i rzucę, tylko po woli/..........

Gość Życiowe zawirowanie
Dobrze Kochani!! Ja uciekam... z postanowieniem ze kiedys rzuce te paierosy i z ty ze faceci nie beda mna juz dyrygowac.... pozdrawiam ciepło. Spokojnej nocy i slodkich senków pozdrawiam pap:*

nie powoli tylko nał !!! a stres to tylko wymówka ;) ja prace mam naprawde stresową no i co ? dałem rady więc i Wam się uda dziewczęta !!!!!! komu jak nie WAM ? ;)

Życiowe rozumiem Cię, u mnie takie rozpieprzenie doprowadziło do tego, ze przestałam się-swego czasu-kontrolować, ale teraz mam juz kontrolę, ...........mniej i mniej, z każdym dniem:)

Życiowe śpij dobrze:) nie myśł o tym, wszystkim już dzisiaj, przynajmniej postaraj się:) Korniku, ja wiem że to całe palenie mam w głowie:)

człowiek sam nawet nie wie ile ma sił w sobie :) wszystko mamy w sobie, siłę szczęście, wiarę :) tylko trzeba to u siebie odnaleźć...

witajcie, ja jestem ale coraz bardziej lecę w dół! Magnolio-->zdążyłam już zapomnieć jak to jest kiedy jest wspaniale, raczej próbowałam ostatnio nie poddać się i to wszystko.... Przegapiłam szansę ale kiedyś tam, i gdyby nie to być może moje życie nie byłoby od kilku lat ciągłym pasmem niepowodzeń...kończę bo jeszcze chwilka i zacznę tu przeklinać! Pozdrawiam serdecznie!

Maniu :) szczęścia szukaj u siebie nie u innych ! To siedzi w nas :) masz zdrowie pracę nogi ręce !!! spotykam się z ludźmi którzy tego szczęścia nie mają jeżdżą na wózkach, nie potrafią sami życ i nic koło siebie nie zrobią-niewład nóg i częściowy rąk :) ale patrze na nich a oni zawsze uśmiechnięci :) bo żyją i mogą żyć !!! doceniają życie takie jakie mają, dziękują Bogu za każdy dzień za każdą noc chwilę... my mamy wszystko i ? obrażamy Boga swoją postawą !!!! dziękuj że jesteś że widzisz chodzisz możesz pisać pracować i śmiać się !!!

Korniku-->masz rację, wiem, że jak ktoś nie widzi to powinien przestać narzekać bo gdzieś na pewno jest ktoś, kto nie dośc, ze nie widzi to jeszcze nie słyszy... i zdaję sobie sprawę z tego,że mnóstwo ludzi ma gorzej ode mnie, ale widocznie ja jestem słabsza, moje problemy mnie pokonują. A tych ludzi szczerze podziwiam!!!

ale Ci ludzie wyznaczają nam drogę... pokazują nam że mając nie wiele można być szczęśliwym :) Maniu masz siłę !!! każdy ją ma tylko Ty się poddałaś i dlatego wydaje Ci się że jesteś taka słaba bezsilna ;) jesteś sobie w stanie sama pomóc... jeśli to mało to poproś znajomych, wyjdź gdzieś może poszalej oderwij się od problemów trosk i smutków... małymi kroczkami do celu dojdziesz :) ja w Ciebie wierzę !

dzięki-->ale jestem tak wściekła, że nawet nie stać mnie na to by napisac cokolwiek miłego! Wiem...z boku wygląda to tak,że nic tylko stoję w miejscu i przeklinam los. A ja staram się, próbuję ale co z tego jak za każdym razem w tych małych i większych sprawach dostaję i jak na dobicie z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej! Korniku-- najlepiej machnij ręką...bo rozmowa ze mną na ten temat to jest jak rzucanie grochem o ścianę.

Gość Beautiful
Jaki jest ogólny problem ? Brak miłości ?

Brak miłości, samotność oraz problemy w innych dziedzinach, nawet w tych, które do tej pory były ok