Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fadakama

haha a co powiecie na to?to normalne?? haha watpie...

Polecane posty

Gość fadakama

wiec tak./.sytuacja jak w filmie.... dwoje niedoswiadczonych nastolatkow.. oboje tego chca... matka wychodzi na drugi koniec miasta..dajmy jej 1 godzine 20 minut poza domem.. oni na lozku... dobieraja sie do siebie... oboje na samej bieliznie.. i nagle on mowi: "wiesz glodny jestem" i wstaje i idzie sobie robic kanapki.. buahahhaa ja juz wymiekam z tym moim chlopem:/ boje sie pierwszego razu i chce go juz miec za soba bo milosc do niego i pozadanie do niego mi juz szczytuje i nie wiem jak go odpowiednio zakrecisz zeby zerwal ze mnie gacie..hehe

Gość heheheheeeeeeeeeee
widać ma większy pociąg do kanapek niż do Ciebie:D

Gość hehhehehehehhhhhhhhh
biedna.....

Gość fadakama
przysiegam ze tak wlasnie bylo..wkurw mnie opetal niesmoawity:/ potem probowal jesczze sie do mnie dobrac ale jakos dziwny on jest w ogole..rozpina mi spodnie.. i zaraz potem zapina.. heh rozbiera i ubiera:/ nie wiem moze sie boji..no ale chlopak ma 19 lat..haha chcialabym zeby to byl zart

Gość oooo-
Pewnie ma problemy z erakcją, albo tylko ma chłopak boja.

Gość fadakama
z erekcja wszytsko ok,gwarantuje ci... a co do boja..no chyba joo..no ale on mnie nakrecil..sama tez mam boja ale tak go pragne w ogole chcialabym miec to juz po prostu za soba moze tez...a tu lipa:/

Gość fadakama
uwierz ze to jest straszne.. dobiera sie dobiera...nakreca mnie jak cholera..a potem msuze sie pozegnac z marzeniami... i wtedy niesamowita zlosc..nawet nad nia nie panuje:/

Gość fadakama
do tego on chce francuski... a ja nieoswojona nie...

Gość SM psychiczne
sprawa stara jak świat !!!!!:)

Gość fadakama
skoro stara hjak swiat to moze sie kulturalnie wypowiesz na ten temat??;>

Gość SM psychiczne
wszystko na ten temat masz w sieci wystarczy poszukać pizzy do domu nie wożę natomiast ty nie szukasz rzetelnej odpowiedzi tylko chcesz popisać !!!!!!! :) czuję pustaka [podobno materiały budowlane idą w cenę] !!!!! :D

Gość fadakama
hmm no coz..nie rozszyfrowales/as mnie.. jesli czujesz pustaka to prosze wyjdz z forum bo tez zaczynam odczuwac... nie chce popisac,chce znac wasze rzetelne zdanie..moze tez miewalisice takie sytuacje..natomiast ty nie chcesz radzic a szukac klotni..nieladnie

Gość SM psychiczne
twoim problemem jest narratofilia !!!!! :classic_cool: a nie szukanie rzetelnych rozwiązań !!!!! :O :D

Gość fadakama
hmm a Twoim?? to ze siedzissz na forum ze slownikiem a nie chcesz rozmawiac tylko prawic glupie farmazony..do tego zlosliwe.. adios amigos

Gość palec w obycie może być rączka
:D :D :D

wiem co czujesz.... :] i niestetysą tacy faceci, ja jakis rok temu miałam jeszcze gorszego... jak tylko zaczynalismy się bardziej całowac i zdjelismy koszulki to jemu zawsze nagle zachciewało się iść do kuchni po jogurt albo zrobic siusiu :[ i to nie zdarzylo sie raz tylko notorycznie.... zostawiłam go w chuj po 3 miesiacach :/ (przez pierwsze dwa nawet mnie za posladek przez spodnie nie złapał :| ) nie zycze zadnej lasce takiego faceta... ( jesli dziewczyna ma wysokie zapotrzebowanie na sex musi trafic na jakiegos napaleńca a nie taką pipe jak ja kiedys i autorka tematu... ;) )

Gość fadakama
serio to jest nie do wytrzymania..ale co mam zrobic? kocham go.. nijest az taka cnotka ale mnie denerwuje jak chce... a potem nagle nie.. daje looozu... nie zostawie go na pewno bo go kocham a on kocha mnie,ale ... hmm no coz..pytanie samo sie nasuwa... jestes glodny? idz sobie dziecko zrob kanapke.. dziewczyna poczeka... kit ze hormony opadna..idz

Gość gibka frania
fadakama co to znaczy "rzetelne zdanie" ?? bo albo ja mam ubogi słownik, albo Ty jesteś rzeczywiście pustakiem...

Gość fadakama
aha byl zestresowany wiec pomyslal o kanapce... hmm no coz... nast. razem najpierw go nakarmie:))

Gość skeudd
facet jest widać zestresowany,ale mam pytanie co T robisz,żeby to zmienić.chyba tylko narzekasz i w ogóle mu nie pomagasz.TAK SAMO TY W TYM UCZESTNICZYSZ.dotknij go ,rozbierz go pierwsza skoro dla Ciebie to takie oczywiste,podotykaj go tam,zrób laskę,oswój.Pewine widzi brak współpracy,też bym wolał kanapkę.bez urazy.ale takie zaagazowanie pokazuje facetowi,ze jestescie razem,a nie obok siebie,to go uspakaja,zbliza,oswaja.wierz mi.

Gość skeudd
możesz wybrac opcje nectarine i to skończyć,ale kto powiedział,że człowiek rodzi sie dobrym kochankiem,stres potrafi wszystko zepsuć,a może się okaza,ze umiejętności ma rewelacyjne tylko są zblokowane.w zasadzie nie widzę nic w tym dziwnego.pokazuje Ci emocje,że nie jest z kamienia,że to wazne. a jak z tym Twoim dotykiem?moze po prostu go też potrzebuje. ps.a tekst chyba tez nectarine sugerujący ,ze facet jest "gorszy" jest mocnym nadużyciem.