Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 NORMA GE

lifting twarzy

Polecane posty

Go艣膰 NORMA GE

czy ktos s艂ysza艂 o doktorze W臋grzynie, ktory przyjmuje we wroc艂awiu i polanicy zdroju???? a moze co艣 o doktor Annie Olender z polanicy zdroju???znalazlam ich w internecie , ale nic o nich nie wiem, moze ktos , cos wie???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 NORMA GE
dzieki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korka3
Witam, tez zastanawia艂膮m si臋 nad liftingiem, ale boj臋 si臋 ciecia, tym bardziej, 偶e nie zawsze jest OK po operacji. Moja kolezanka za艂o偶y艂a sobie z艂ote nici, bo jej siostra po liftingu nic si臋 nie zmieni艂膮. I powiem szczerze ze te z艂ote nici da艂y lepszy efekt ni偶 lifting. Odm艂odnia艂a bardzo. Ma 艂adny kolor sk贸ry. By艂膮m u plastyka na konsultacji. odradza艂, m贸wi艂膮, ze po za艂ozeniu z艂otych nici nie widac efekt贸w, a na przyk艂adzie mojej kole偶anki i jej siostry jest odwrotnie. Co myslicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja siostra ma
z艂ote nici i nie wida膰 efekt贸w. ale nie sadzi艂am, 偶e po liftingu nie bedzie r贸znicy w wygl膮dzie:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korka3
Ja na razie mam cz臋sto robione zabiegi z zadkiego kwasu hialuronowego. Podawany w ca艂膮 twarz i szyj臋. Efekt odm艂odzenia bardzo widoczny, poza wype艂nieniem mojej starej sk贸ry to jest r贸wnie偶 pobudzenie do produkcji kolagenu. Jestem po 8 zabiegach, zacz臋艂膮m od 2-tygodniowej przerwy, teraz raz na p贸艂 roku. Podoba mi si臋, tylko ciekawe czy to nie ucieknie ze sk贸ry? Chcia艂abym co艣 na d艂uzej i bez jezdzenia do lekarza, bo wiadomo nie ma czasu. Na razie sk贸ra jest naciagni臋ta, widocznie, taka promienista. G艂臋bokie zmarszczki mam wype艂nione Evollance - nowym kolagenem, nawet dobrze trzyma. Nie chc臋 sie ci膮膰, bo to zawsze niebezpieczne. Szukam innych 艣rodk贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 peralgoniczka
Jest jeszcze inny spos贸b na tego typu problemy i tutaj mo偶emy r贸wniez m贸wic o liftingu-a jest to Hydrolift -liftinguje sk贸r臋 twarzy,unosi "chomiczki"(opadaj膮ca sk贸ra w okolicy 偶uchwy)-i jak sprawdza艂am u siebie w mie艣cie,u dr Paw艂贸w kosztuje on 1000z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 43ewa
Korka3 prosz臋 napisz ile masz lat mi pani doktor zaproponowa艂a wype艂nianie dolnej cz臋艣ci twarzy restylanem koszt ok 1000 napiszcie o efektach czyta艂am 偶e twarz wyszczupleje ale jak u was jest naprawd臋 czy zabieg wart tak sporej kasy czy wida膰 r贸偶nic臋 przed i po robi艂am fokusa rf lipa szkoda kasy nigdy ju偶 si臋 nie dam naci膮gn膮膰 偶adnego efektu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anitta_sk
robilam lipa i efekt byl dobry, moze potrzebny jest dobry lekarz? Ja robilam u dr Szymanskiego z wawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do 43ewa
Ile zabieg贸w focusa robi艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 43ewa
robi艂am 6 zabieg贸w na ca艂膮 twarz i 5 dodatkowo na bruzdy nosowo-wargowe efekt wype艂niacz w bruzdach tylko znik艂 (cz臋艣ciowo) tak naprawd臋 chodzi艂o mi tylko o te bruzdy bo nic mi tak nie przeszkadza艂o nie polecam szkoda kasy w moim przypadku lepszy wype艂niacz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 peralgoniczka
Piszcie moze jaka cena jest poszczeg贸lnego zabiegu.B臋dzie nam 艂atwiej to wszystko por贸wnywac,z miastami w jakich robi艂y艣my.

Udost臋pnij ten post

Penie gdybym mia艂a robi膰 lifting, to chyba tez bym si臋 nad focusem RF zastanowi艂a, bo z tego co s艂ysza艂am, to jest to naprawd臋 skuteczny zabieg i na dodatek nie inwazyjny - dzia艂a na zasadzie fal radiowych, wi臋c osoby, kt贸re boj膮 si臋 skalpela, mog膮 czego艣 takiego spr贸bowa膰. Na stronie kliniki Amaya w Warszawie znalaz艂am informacje, 偶e zabieg w 2009 roku dosta艂 nagrod臋 w kategorii QULTOWY ZABIEG. Co艣 w tym widocznie musi by膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 impantypoliczk贸w
alternatyw膮 do faceliftingu jest acculift. efekt praktycznie taki sam a za dwa mozna zacz膮c znowu pracowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fifka 111
Ja z kolei slyszalam duzo pochlebnych opinii o niciach hialuronowych - w sumie to kwas hialuronowy ale podawany w inny sposob niz dotad, podnosi owal twarzy, nawilza i odzywia i podobno efekty rewelecyjne. Czy robila to ktoras z was ?

Udost臋pnij ten post

do implanty policzkow Moze wiesz kto robi w Polsce acculifty bo tylko znalazlam informacje o tym w Stanch

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jastina
powiem wam tak robilam kws hialuronowy to lipa mia艂am poprawiane na moj膮 bezwgl臋dn膮 pro艣be i co po 4 dniach zero efektu Chyba lepiejb zrobi膰 botox czy co艣 innego.Dobrze ze nie umie艣cilam tego kwasu w biust botak bym byla w plecy 9 ty艣 a tak to jestem 1200 zl.Og贸lnie zalamka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kya
Chcesz wiedzie膰 co si臋 dzieje na forach medycznych http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22 i jak nierzeteln膮 wiedz臋 tam zdobywasz ? Przeczytaj i pomy艣l czy warto bra膰 za pewnik co艣 co pochodzi od ludzi zza ekranu komputera... ZBULWERSUJE CI臉 TA INFORMACJA http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22 , ale mo偶e och艂o艅cie z euforii, 偶e znale藕li艣cie si臋 w艣r贸d tylu doradzaj膮cych, bo po jakim艣 czasie oka偶臋 si臋 偶e trafili艣cie fatalnie. Wydacie niesamowit膮 ilo艣膰 pieni臋dzy, b臋dziecie nosi膰 efekty swoich wybor贸w czasem do ko艅ca 偶ycia. Nie obwiniajcie wtedy lekarzy czy pseudo kole偶anki z forum tylko miejcie pretensje do siebie, 偶e pozwolili艣cie ingerowa膰 obcym ludziom w wasze wybory a czasem miesza膰 sobie w g艂owie osobom niekompetentnym http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22

Udost臋pnij ten post

du偶o informacji na ten temat znajdziesz w necie, ja sama jak szuka艂am znalaz艂am to : www.lifting.medycynaestetyczna.com.pl :) du偶o tre艣ci tam jest, wiele szczeg贸艂贸w itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ukhoj
lifting dobry robi np dr Widerkiewicz, poszperajw guglach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 urszulka1968
Ja pomimo, 偶e ledwie sko艅czy艂am 40-tk臋 to moja twarz wygada艂a jak u 60-latki. Zaprzyja藕niona s膮siadka poleci艂a mi lekark臋, kt贸ra zrobi艂a jej niesamowity lifting pionowy wiec sobie zafundowa艂am t臋 przyjemno艣膰. Naprawd臋 polecam kochaniutkie, bo robiony przez takie male艅kie naci臋cie, 偶e jest praktycznie niewidoczne, a efekt powalaj膮cy z n贸g , jak jeste艣cie ze stolicy to polecam lekark臋 Monik臋 Grzesiak , chocia偶 jest chyba dwojga nazwisk, ma Centrum Chirurgii Plastycznej w Warszawie , tam sobie zrobi艂am ten lifting ale warto, kochaniutkie, warto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malagji
Jestem ciekawa opinii na temat heppy lift

Udost臋pnij ten post

znacie moze kosmetyk o nazwie Genie .zamiast skalpela moze od tego byscie zaczely .Uzywam go i jestem zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prawie Starsza Pani
-------------> Tofu Rozumiem, 偶e m贸wisz o windach i podno艣nikach?:)

Udost臋pnij ten post

MOim zdaniem takie zabiegi z racji tego, 偶e sa mimo wszystko ma艂o spopularyzowane warto jest wykonywa膰 za po艣rednictwem serwis贸w z zakupami grupowymi - zamiast 1200 p艂acimy 350z艂 wi臋c rzeczywi艣cie mo偶e si臋 op艂aca膰, inne zabiegi nie maj膮 az tak du偶ych rabat贸w. Dla przyk艂adu: http://www.fastdeal.pl/oferta/krakow/ciesz_oko_pieknem_twojej/1469 Moja znajoma si臋 wybiera, zobaczymy.

Udost臋pnij ten post

Moja znajoma wybiera si臋 na konsultacje do IQ Medica. Chce odm艂odzi膰 swoj膮 twarz a s艂ysza艂a, 偶e jest to najlepszy ze sposob贸w. Taki zabieg dodatkowo poprawia kontury, jak r贸wnie偶 wyg艂adza wi臋kszo艣膰 zmarszczek, wi臋c moim zdaniem jest najlepszym rozwi膮zaniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 445
Ja jestem po dw贸ch zabiegach, jestem zadowolona, z tym, 偶e przed nim zrobi艂am sobie 3 zabiegi Fokusa RF na chomiczki. W sumie efekt jest super, ja robi艂am W Lados -studio Pi臋knego cia艂a nie w Afrodycie, ale tam pewnie te偶 robi膮 dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Twoja Historia
Opisz nam swoj膮 przygod臋 z medycyn膮 estetyczn膮. Zabiegi od mezoterapii przez botox, korekcj臋 ust ko艅cz膮c na peelingach mechanicznych lub laseroterapii. http://www.feelbeauty.eu/contest/index/id/3 Przedstaw swoj膮 historie jakie by艂y Twoje do艣wiadczenia i jakie rezultaty osi膮gne艂a艣. Najciekawsz膮 histori臋 opublikujemy a autorce tekstu przyznamy nagrod臋 w postaci wybranego zabiegu z medycyny estetycznej w wybranym gabinecie w Polsce. Zapraszamy i czekamy na Twoj膮 histori臋. http://www.feelbeauty.eu/contest/index/id/3

Udost臋pnij ten post