Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KRAKOWIANKA 27

KLUB MAM Z KRAKOWA I OKOLIC

Polecane posty

Gość 111111111222222223333333
z jakimi dochodami zdecydowałyście się na dziecko? pozdrawiam i dziękuję za odp.

Gość BETTI62
cześć dziś przeczytałam ten temat spodobał mi się bo mieszkam pod Krakowem mam pół roczną córkę teraz śpi więc mam troszeczkę luzu chociaż jest co w domu co robić pogoda nie za bardzo a ania ma trochę katarek więc siedzimy w domu internet mam od dwóch tygodni i jeszcze dużo nie wiem ale fajnie z kimś pogadać MIłEGO DNIA ZYCZę

BETTI62 >> witaj a z której str Krakowa jesteś ???

Kika>>a ty gdzie sie ukrywasz... daj ten przepis na busyń.. kupiłam tego mocarza :P... jest jeszcze BIAŁY też bez konserwantów jutro dam :)... co z tymi butami?? kupiłas??

Jestem jestem Mialam przejscia wczoraj z Natalią. Ja to chyba pechowa jestem. Przez moją głupote Natalia miała cały dzień biegunke. Tak wymyśliłam z tym jogutrtem ze hej. Zamiast po trochu wprowadzac to ja jej dałam cały jogurt naraz i małą czyściło wczoraj jak diabli. Dzis jest jak narazie ok. Butów nie kupiłam. Moze dziś sie wybiore na zakupy.Zastanawiam sie nad takimi. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=211760038 ale jeszcze nie jestem pewna. Doris kupiła Ali ten kubek co ma Natalia. Betty : Witaj

co za jogurt jej cały dałaś??? naturalny?? na raz??? nie no Kika:D buty wydaja sie fajniutkie .. tylko na ciepłe wyglądają nie wiem jak na upały... chociaż pogoda teraz taka że akurat dobre... Wiem ze doris kubek kupiła... ja też taki chce... kupiła do niego jeszcze jakiś zestaw wymienny ze szczotką do czyszczenia tej słomki... no i można go całego myć w zmywarce.. ja zobacze w smyku czy nie mają ... bo doris wczoraj w entliczku ostatni wykupiła.. :)

Donn: Naturalny !!!!!! Chciała wiec dałam. Głupia ja. :):):) Własnie chciałam takie bo bede miec sandałki tez z naturino po tej koleżance tylko tym razem prawie nowe bo mała jej woogóle w nich nie chodziła bo było zimno a teraz wyrosła. Tamte sa na zapięcie wiec te chciałam sznurowane. Jade dzisiaj po sklepach pochodzić moze cos mi w oko wpadnie bo Doris mówiła ze przeceny są. A i musze miec jednak 20 bo 19 Natalia ma na styk. Bede w entliczku i smyku wiec jak chcesz to moge ci wziąsc ten kubek.

Kika>> zobacz mi czy kubek jest w smyku bo ja mam jeszcze te bony na smyka... to bym za nie kupiła... a jak nie ma to kup mi w entliczku i juz jakby był :)... a z jogurtem .. troche przesadziłas jak na pierwszy raz... a jak będziesz mieć sandały to nie wiem czy jest sens kupować trzewiczki teraz czy lepiej na póżniej... zwłaszcza że jakby co to masz te bartki 20... nienakupuj tego za dużo :P... bo i tak zaraz będzie za małe... jakby były jakies fajne przeceny z ubranek to mi też weź jak będziesz coś dla NAtalki brała :) a może sie kawki napijemy ??? :).. bo mi sie woda zagotowała to moge zrobić :D.. a teraz lece myć podłoge bo Aurora znalazła płame na płytkach i jak nie mogła jej ręką wziąść to postanowiła zlizać.... :P

Donn: Aurora jest niesamowita. Natalia zlizuje wszytkie kurze wiec tez musze za nia gonić ze ścierką. Biegunka zatrzymana. Tak na wszelki wypadek jakby Aurora kiedys miała to najlepiej pomaga soczek z Hipa; Nazywa sie ORS specjalnie na biegunke. W każdej aptece dostaniesz. Kawy chcetnie się napije. :) Zobacze ten kubek, więc jakby co bede dzwonić. Za ubrankami tez popatrze. A te Bartki tez 19 i one nie są za duże tylko za szerokie wiec dupa blada, niewiem czy nie wystawie je na allegro. Teraz to kupuje 20 i musze miec jedne wiązane bo ja juz nie mam zufania do tych rzep czy klamerek. Jak narazie biore te wasze gucie pod uwage i te co ci pokazywałam.

Kika>> no skoro tak to wystaw na allegro ... chyb aże nasępna będzie dziewczyna... z szerszymi stopami... a jeśli o tym mowa to dzisiaj już piątek... i co wiadomo już coś :P ??? aaa jak weźmiesz te gucie 20 to one takie jak Aurora ma... i za szerokie na bank...

Donn: Brzuch mnie bolał wczoraj. Cos niby sie zaczynało ale dzisiaj cisza..... Pewnie jutro bedzie. Jak na złośc bo jutro ide na wesele a dokładniej na przyjecie bo ma byc ponoc do 22 i bez tańców. Isc mi sie nie chce. Ale musze bo to do rodziny Tomka a przyznam szczerze że nie pałam do nich wielką sympatią wiec pewnie bedzie do kitu.

e może nie będzie tak źle :) przysłałabyś jakieś fotki z nad tego morza

Kika>> kubka nie kupiłam w entliczku też nie ma... a gdzieś ty kupiła??? doris już pewnie nałonie natury :D

Donn: Ja w entliczku kupiłam. Dziś mam humor do bani. Rozwód by sie sprzydał.........:) Natalia też mi została na łonie natury. Ciekawa jestem jak bedzie. Wszytko ją interesowało. Do psa podchodziła, kota za ogon ciągneła. Kury goniła. Normalnie szok.

Kika>> przychodź na kawke po pracy sie odstresować:D... w entliczku mi pani szukała nawet na zapleczu i powiedziała że nuby jej dopiero przyszły i nie będzie prędko dostawy...lipa straszna... w smyku są nawet spoko przeceny...dużo rzeczy po 20zł a nawet mniej:) Natalka niezła jest.. napewno jej sie na wsi spodoba:)... a ja od dzisiaj znowu majstrów mam ....ehhhhhhh

Aurorze wychodzą 4 .. maruda straszna... i gryzie co popadnie...

Natalia też. Donn: na kawe wpadne jutro jeżeli Ci pasuje, bo dziś mi tata plany pokżyżował i własnie przyjechał na Kalinowe wiec wracam po pracy do domu.

to lipa.... w takim razie czekam jutro.... może w czarodzielju by ten kubek mieli... chyba zadzwonie i zapytam... w entliczku były tylko bidony.... ide Auruśke usypiać bo co i rusz z łóżeczka wychodzi... a jak było na tym weselu???

Rozgladne sie za tym kubkiem dla Ciebie. Ja ostatnio wydziałam w entliczku na Wyki. A na weselu lipa.

to jakbyś gdzieś widziała to mi kup koniecznie... może być z tym zestawem do czyszczenia... a czemu lipa... i czemu rozwód??? masz tu mój ulubiony aforyzm... wrzuć sobie do stopki.. albo powieś gdzieś żeby mąż zobaczył.... ........Miłość jest wieczna, zmieniają sie tylko partnerzy........ M.Carol :P to tak na poprawe humoru :)

Donn: Na Ciebie zawsze mogę liczyć. Aforyzm super. Oj to moje motto dzisiejszego dnia. Chyba sobie to na czole przylepie żeby zobaczył ....... :):):)

też mnie to zawsze pociesza :D a co:P..... właśnie sprzątam piore i gotuje :P... to jak może jakaś kawka .... aaa kupiłam Aurorze taki mały basenik dmuchamy.... fajny

To pokażesz mi ten basenik jak przyjde. Mam nadzieje ze dziewczyny chociaż skorzystają z tych basenów bo jak narazie to pogoda nie dopisuje. W koncu tych butów nie kupiłam. Natalia dalej chodzi w tych pożyczonch i w nich najlepiej idzie . Mało co sie wywraca. Próbuje sama wstawać i raz jej sie nawet udało.

zobaczysz będzie coraz szybciej śmigać...:) ubrałam Auruśke w to body z żabką ale na spacer chyba w tym za zimno ta pogoda mnie już troche wkurza... a może byś ze mną do fryzjera poszła??? bo z samą Aurorą to nie ma szans... :D

Ok ale jutro to nie ma sprawy. Od 14 mam cały czas wolny. Do domu mi nie spieszno wiec możemy iśc. W środe i piątek jade do małej wiec jeszcze nam czawrtek został. Zmykam do domu.