Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fizmik

JPIImałoby było chetnych opłacic z wąłsnej kieszeni koszt pobytu papcia

Polecane posty

Gość fizmik

Przeczytałam taką wypowiedź " A gdyby w Polsce papieza nie chciano to by nie przyjezdzal a i takie miliony ludzi by na spotkania z nim wiernie nie przyjezdzalo"i nasuneła mi sie odp.,ze gdyby trzeba było za wizytę papieza JPII zapłacic z własnej kieszeni to mało kto chciałby aby ten JPII przyjeżdzał do Polski...

Gość zdalny wykrywacz wielbłądów
jak tylko takie przemuślenia ci się nasuwają to nie dziel sie nimi z nami bo sa głupie :O

Gość fizmik
Gdy tylko zapadnie zmierzch ubieram czarny płaszcz z lisem babci Eugeni na czole instaluję radioodbiornik Unitra i wybiegłszy z domu wydaję podprogowy przekaz radiowy na falach UKF częstotlowośc 104.60 MHz zupełnie jak moi zwierzęcy idole- nietoperze.

Gość fizmik
a ty jakbys miał zapąłcic za przyjazd JPI albo innego papieza to zapłaciłbys z checia,watpie w to i mało osob by zapąłciła,bo szkoda im by było kasy heheh

Gość to pomyśl jeszcze raz
przeciez płacą z własnej kieszeni tak jak za budowę Świątyni :O myslisz ze kasa z budzetu fundująca takie przyjazdy bierze sie z prywatnych kieszeni ?? :O

Gość fizmik
wpatrując się głęboko w oczy Anatolija Kaszpirowskiego, walę potężną kupę na środku Starego Rynku we Wrocławiu :classic_cool:

Gość fizmik
umieszczając ja na przecięciu sie przekątnych płytki chodnikowej a następnie wyprowadzam w pamięci wzór na pole koła wpisanego w kwadrat i płynnym ruchem znaczę jego przebieg ciepłym moczem

Gość fizmik
Co z tego,ze płaca na swiatynie,to nei sa jakies kolosalne liczby.Gdyby katolik sam miałby zapłacic np.10tys.albo wicej za swiatymioe lub przybycie papieza to na pewno jakby miał nawet taka sume to nie dałby ani grosza

40milionów z budżetu, który jest dziurawy jak sito to nie sa duże sumy !!??!?!?!?!? idż dziecko pomyśl jeszcze raz bo coś ci kiepsko to wychodzi, raczej nie zabieraj sie za dyskuje bo chyba twoją główkę nie po to nosisz :O

Gość a ja dzisiaj uslyszlaam
ze wiekszosc z tych Polakow, ktorzy tak demonstracyjnie wyielbia Papieza oczywiscie POLAKA-Naszego!! (bo jakze by imaczej ) w ogole nie zna tresci tego, co przekazywal. Alleluja. Oby tak dalej. Ale niewazzn,e wazne ze POLAK PAPIEZ NASZ

Gość fizmik
A ty przeczytaj o co mi chodziło.Nie chodziło mi o to,ze pieniadze z budzetu sa wydawane tylko o to,ze gdyby ktos musiał zapłacic za przyjazd papieza to mało soob by zapłaciło,chociaz jakby miało pieniadze

Gość fizmik
z miną przypominającą Strusia Pędziwiatra po odstrzeleniu mu jaj, biegnę na czworakach do najbliższego punktu skupu złomu i tam obciągam penisy całej załodze, nie wyłączając kierownika :classic_cool:

Gość fizmik
No i co sie tak produkujesz podszywaczu.heheh

więc nie wiesz chyba sama co piszesz - bo oni JUZ wiedzą, ze płacą za to !!! TO JEST PŁACONE Z PODATKÓW !!! rozumiesz dziecko ? Myślisz, ze oni sie oszukują tym, ze to nie z ich kasy jest ??? ZLe to poiwedziałas, moze gdybys napisała: gdyby ludzie mieli płacić DODATKOWO za przyjazd papieza, albo PODWÓJNIE ale tak to JUZ PŁACĄ.... do a ja dzisiaj usłyszałam....wcale mnie to nie dziwi....ci gorliwi katolicy, czy w ogóle chrzescijanie nie mają pojęcia co w Biblii pisze, co ich Bóg im mówił, i jaki ich Chrystus przekaz dał swoją śmiercią wiec sie nawet nie łudzę że mogliby wiedzieć co papiez powiedział :O

Gość fizmik
Ale z podatkow kazdego Polaka a nawet obcokrajowaca ktory płaci podatek w Polsce.A jakby ktos miałby z własnbej ko\ieszeni wydac np.2tys.zł aby papiez przyjechał to mało kto by zapłacił.I nie myl "własnej kieszeni"z podatakimi

Gość fizmik
Z kontemplacyjną powagą tybetańskiego mnicha prowadzę wózek w osiedlowej Biedronce i rozmyślam o egzystencjalnych problemach Pszczółki Mai

Gość ej kolego nie wiem czy wiesz
ale papcia już od jakiegoś czasu robaki toczą, więc pieniądze, które zebrałeś na jego podróż przeznacz na inny cel:-) może opłacić wizytę w swoim mieście wraz ks. Jankowskiego. Moze być niezła imperaz wraz z degustacją wina, które nasz księżulo promuje, a potem orgie sexualne....

Lwia część pieniędzy z budżetu pochodzi z podatków, akcyz i innych a więc z prywatnych kieszeni. Do autora... jednak pomyśl jeszcze raz. Bo nie wiem o co ci chodzi. Równie dobrze można by było postawić np takie pytanie czy też myśl. {mało było by chętnych by opłacić emeryturę babci Brochackej. } Stwierdzenie oczywiście prawdziwe.. tylko po co się nad tym zastanawiać. Jeśli uważasz że babci się emerytura nie należy wybierz rząd, który jej to zabierze.

Gość malvina_s
dlaczego "niestety nowy papa" Amant - wolałbyś żeby nie było papy? tylko tak jak w islamie, że ileś tam tych mułłów róznorzędnych sobie? ciekawe w sumie...