Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedlugo mama

Skurcze widoczne na KTG ale nie odczuwalne. Czy poród już blisko?

Polecane posty

Gość niedlugo mama

Wczoraj i przedwczoraj bylam na KTG. I wykazalo ze mam skurcze, ale ja ich nie czulam jakos bolesnie tylko jako stawianie i twardnienie brzucha. Czy ktoras tak miala? i czy szybko potem urodzila?

Gość niedlugo mama
niech ktos mi odpowie! prosze

Ponawiam pytanie wczoraj miałam robione ktg i wykazywało 90 ale ja nie czulam bólu tylko twardnienie brzucha. Skurcze mam raz na godzine czy dwie nieregularnie

Gość msms
cos ci sie pomylilo z tym 90%... ja przy 80 juz mialam 8cm rozwarcia i a godz dziecko bylo na swiecie. zapytaj lepiej lekarza albo polozna na miejscu.. ktos chyba ci to ktg podlaczyl prawda...?

Gość klusssseczka
Miałam to samo. Na KTG położna powiedziała że mam skurcze ale ja nic nie czułam. Czy to oznacza że na dniach urodzę?

Ja tak mialam.Dokladnie rok temu :) Mialam skurcze na ktg,ale w ogole ich nie czulam i zrobili mi cesarke,bo prawdopodobnie to jest od wady kregoslupa ;/ ale nie wiem dokladnie co to za wada.

Mi dochodzily skurczy do 120 i to regularnie co 5 minut, a ja czulam tylko twardnienie brzucha. Moj gin wyslal mnie do szpitala, bo stwierdzil, ze porod blisko. A ja urodzilam 3 tygodnie pozniej (2 tygodnie po terminie) i to jeszzce mi wywolywali i na koncu byla cesarka.