Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia12347

nasze osiagnięcia- kobietki- 90 kg zdrowe odchudzanie!

Polecane posty

Ola- do sierpnia niedaleko:) dasz rade! ja teraz spadam do mojego faceta, a jutro jade do Wrocławia na zakupy:D buziaki:*

czesc laski:) jak tam idzie? kurcze musialabym zaczac cos biegac lub cwiczyc, bo bede obwisła:D wczoraj kolezanka ktorej nie widzialam ponad rok nie poznala mnie na ulicy:) taki drobiazg, a jak humor poprawia:) nie moge znalezc u mnie hula-hop.. co za dziura:/ no nic bede dalej szukac:) musze znalezc i nauczyc sie krecic zeby miec na przyszły rok idealne ciało;) buziaki;* do końca lipca musi byc 73!:)

witajcie ,No ja zaczęłam sie troszke bardziej ruszać- basen i aerobic, mam teraz tydzien wolnego , a pogoda fatalna wiec sobie cwicze, bo w weekend sobie odpuściłam i zjadłam mase kalorii ehhh, ale teraz codziennie basen i aerobic wiec bedzie git, pozdrawiam

no juz sie wystarszylam, ze sobie odpuscilyscie:P ja jakos zebrac sie nie umiem do tych cwiczen po pracy zmeczona, a jak juz mam ochote pobiegac to pogoda beznadziejna.. mam nadzieje, ze zobacze na wadze 73kg do konca lipca.. zostalo 20 dni.. pozdrawiam goraco!

rany, ja tu wpierdzielam jak dzika locha.Wszystko, z przewaga słodyczy i fastfoodów, i chyba juz zauwazyłam powrót ogromnego brzucha!!!!!!!! Robota mnie wkurwia niesamowice, a szczególnie pare tepych bab z Liwy-głupie ruskie babsztyle co nawet sie dogadac nie potrafia językiem kraju w którym żyją! a tak poza tym nic sie nie dzieje, nuda wieje, tylko dom- praca-dom. No a w weekend poszalałysmy na disco tutejszej i libacja w domu wczesniej w grupie znajomych kuzynki. laski, tu jest raj z ciuchami dla rozmiarów naszych, i ceny sa przystepne! obkupie sie zanim wróce! i tyle bedzie dobrego z mojej krwawicy. No i dla dzieci mega słodkie! Skupiam sie głownie na takim tanim sklepie, ale u nas takiego nie ma i nikt nie bedzie mial takich ciuchów:) do diety wroce po powrocie dziewczyny, ale nie opuszczam was!!!!!!!!! paaaaaaaaaaaa

ja mam nadzieje, ze do końca roku osiagne swoje upragnione 65 kg... mysle, ze na studiach sie uda:) o ile sie dostane hehe:D buziaki ja spadam do pracy:*

No właśnie nie wiem dlaczego nie piszecie. Ja mówiłam, że mnie tydzień nie bedzie. Myślałam , że będę miała duzo do nadrobienia w czytaniu a tu echo. Wrrrrr U mnie dieta jest jak na razie dobrze idzie ale wydaje i sie, ze nie chudne. Na wage już dawno nie wstawałam. U nas jest dzisiaj tak gorąco, że wyrobic nie można. Tragedia. Pozdrawiam piszcie wiecej

no Ola za 5 dni ( sobota) mamy wazenie.. mam nadzieje, ze chociaz kilogram schudłam:P buziaki!:*

Gość Mesafe - pytanko
Podczytuję was od czasu do czasu - czy w tej Irlandii byłaby praca dla mnie - jak wrócisz do domu - podobno po wakaxjach łatwiej - z tym ,ze ja słabo z angielskim . przepraszam za zasmiecanie forum Pozdrawiam Dajma

Czesć Laski. Ja ani grama nie schudłam jak do tej pory, waga mi sie utrzymuje. Nie wiem tylko dlaczego bo się nie obżeram:( Trudno, ważne że chociaż nie idzie w górę , bo bym sie załamała.W sumie mam jeszcze 4 dni może pół kilograma spadnie :p

Widzę, ze tutaj nikt prawie nie zagląda:( Mam nadzieję, ze to tylko przejściowe. Lato się skończy i zaczniecie częściej tutaj pisać. Ja się dzisiaj załamała jednak w pracy siedząc i myśląc, że ani gram mi nie spadł:(

a ja mam napady kompulsywnego jedzenia.. dzisiaj byla masakra..:/ mam nadzieje, ze zobacze 74 na wadze w sobote.. byle kilogram na miesiac.. ech buziaki:*

u mnie raczej waga nic nie spadnie. Od sierpnia obiecuję , że się wezmę za siebie. Chyba za duzo jem:(

no ewa ja od sierpnia sie biore, juz sie umówiłam z kolezanka na bieganie co drugi dzien, a we wrzesniu basen.. oczywiscie ponownie zaczne diete..:) teraz oby było 74.. tak sie boje żeby nie przytyc..:( buziaki

Kasia ja też sie strasznie tego boję aby nie przytyc. Na zdjeciach jak siebie oglądam to nie wierze , że to ja, bo w dalszym ciągu mi sie wydaję, że jestem tłusta. Musze tak do 70-ciu do wesela (kolegi) schudnąć.

no ewuś ja musze do konca wrzesnia miec 70.. a najlepiej 69.. byłabym w 7 niebie.. dzisiaj doznałam szoku ( pozytywnego ), bo kupiłam rozmiar spodni M w croppie i w nie weszłam!? moze jest powiekszony, bo to jest niemozliwe, ale npis na spodniach M cieszy mnie jak cholera:)

uff.. dzieki Bogu na wadze dzis 74,5:) mam nadzieje, ze uda mi sie zrzucic przez 2 miesiace 5 kg i bedzie moja 6 z przodu:) buziaczki!:*

Kasia super. Też bym sie cieszyła z rozmiaru spodni M. Ale u mnie jest to nie możliwe, bo ja mam grube uda :( Fakt faktem u mnie na wadze jest 75. Czyli kilo mniej. Ja do 22 albo 21 września muszę ważyć też 69. Zobaczymy czy nam się uda. Trzeba się brać za siebie ostro. Ola i Aga a jak wasza dieta? Ile do tyłu kilosków:) Pozdrawiam

czesc:) no, ale to pewnie powiekszona rozmiarówka:P kurcze wczoraj miałam ciezki wieczór.. cały czas wymiotowałam.. przez to swoje odchudzanie zniszczyłam sobie zdrowie i żoładek..:( Ewa walczymy o nasze 69 kg! przez juz tak daleko zaszłysmy! nie mozemy sie poddac! przeciez to tylko 5 kg! buziaki!:* p.s. ja musze do konca roku osiagnac 65kg.. gdy juz to osiagne bede mogła powiedziec, ze jestem szczupła:) Ola, Aga odezwijcie sie!!

ja jestem wkurzona na siebie bo odpuscilam sobie - bardzo i znow waże 80 kg ech od jutra znow sie biore- trzymam za was kciuki

Aga nie ma co sie poddawać. Ja też myslałam , że nic nie schudne przez ostatni miesiąc. W sumie to juz od soboty mam znowu moja dietę cud :p i nie podjadam. Muszę do tych 69 kg dojść. W końcu dziewczyny jesteśmy w stanie to zrobić. AGA nie odpuszczaj sobie. Ja w czasie okresu ważyłam ostatnio 78:( jaki szok przeżyłam jak to zobaczyłam. W każdym bądz układzie jak chcemy być piękne to musimy trochę pocierpieć:)

Coś bardzo rzadko zaglądacie tutaj:( Coś mnie dzisiaj brzuch boli.

ja tez sie jako tako trzymam:) mam zamiar biegac od sierpnia- mam nadzieje, ze spelnie zalozenia i dwa razy w tyg na aerobik?:d musze mie wreszcie 6 z przodu:) 3mam za wszystkie kciuki! ale we wrzesniu na basen chodzic bede na pewno, bo pływac uwielbiam:)

Same warzywa i chude mięso-oto moja dieta cud:) Na mnie działa. Oczywiście przewaga warzyw nad mięsem. I jak jem warzywa to staram sie nie jeść owoców , bo wyczytałam gdzieś , że powstrzymują proces chudniecia. Do tego dużo kefiru 0% :)