Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia12347

nasze osiagnięcia- kobietki- 90 kg zdrowe odchudzanie!

Polecane posty

Gość EB
Dzięki Mesafe. Teraz nikt nie będzie mógł się pode mnie podszywać.

no witam drogie panie:) jak miło, że ktoś tu zagląda:) nie no mozecie sie dołączyc pewnie..tylko bardzo prosze aby wszyscy ktorzy sa stali na tym topiku zaczernili sobie nicki ay potem nie wychodzily glupie sytuacje, ze ktos sie podszywa i tak dalej:) taka prosba z mojej strony:) no ja juz po sniadanku alatka owocowa.. mmm:) pomarancza, banany i jablko:) zyc- nie umierac!:D a jak wam tam idzie?

W moim przypadku jak na razie ogóreczek i kefirek:) Musze powiedzieć, ze ja żadnej diety nie stosuje, po prostu mniej jem. To jest dobry sposób jak dla mnie. W ciągu tygodnia jak sie trzymam tego mojego MŻ to potrafię schudnąć od kg do 2. Mam nadzieję , że do czerwca schudniemy wszystkie jakies 10kg.

Kasiaa12347 widzę, że jesteśmy podobnych gabarytów:)

ja do czerwca musze schdnac 15:P ale po swietach biegam bardzo intensywnie i w ogole:) ja jem praktycznie wafle ryzowe i owoce:) buzki:*

Oj u mnie z ćwiczeniami fizycznymi jest ciężko. Nie ma mnie kto do tego zmobilizować(po prostu nie lubię być singlem-wolę jak ktoś mi przy bieganiu czy jeździe na rowerze towarzyszy). Do czerwca 15kg MARZENIE MOJE, ale 10 też mnie zadowoli:) Kiedyś też sie odchudzałam, sytuacja była podobna jak ta. Dużo kilo do zrzucenia. Schudłam ważyłam 68 kg(może dla mnie których to duża w dalszym ciągu waga) ale wyglądałam jak anorektyczka. Biustu 0, znajomi dziwnie się na mnie patrzyli i twierdzili , że jestem chora. Później stało się poznałam faceta i on mnie utuczył wrrrrrrr :)

Ja 176 cm i 84 kg Ale tak jak mówiłam jestem ubita. Jak chcesz napisz maila i Ci z domu swoje zdjęcie prześle

hehe:) no, bo wiesz kazdy facet lubi troszke ciałka;) bez cwiczen nic sie nie osiagnie kochana.. cwiczyc trzeba.. bo bez tego moze i schudniesz, ale skóra okropnie wisi..:/ ja narazie brzuszki robie i czasem abs;) ale ciuszki juz luzniejsze:) nic nie spada z kg ale cm leca:) tak mi sie wydaje:)

ok ja ci odesle swoje jak wazylam 91 i bylam na studniowce.. z chlopaiem siedze:) wyslij ja odesle

Kasia to super. Ja po świętach mam zamiar jeździć na rowerze. Brzuszki robie od czasu do czasu na łóżku. Jak biegałam kiedyś dawno temu to efekty było super. Możesz mi powiedzieć co to jest to ABS?

Zdjęcie wyśle jak wrócę do domu bo teraz jestem w pracy :(

abs to zestaw 8- minutowych cwiczen na brzuch.. ja mam jeszcze na pupe:) daje w kosc i efekty naprawde sa tylko wiesz trzeba to robic regularnie.. niestety.. nie znajuje na to czasu kzdego dnia:/

to podaj mi maila ja ci wysle jak wyglalam na studniowce:) i teraz jak wygladam chociaz nie widac mnie w zaadzie:P podaj to ci chociaz pokaze jak wygladam:P

A cos konkretniejszego albo jakiś link gdzie wszystko jest dokładnie opisane

Cześć dziewczyny! 😘 😘 😘 Kasia jaka ty wysoka jesteś! Ale mnie nie przerosłaś :) ja mam 184 :) Fajnie, ze wreszcie jest \"ktoś z mojej półki\" :) ja odchudzałam się właściwie rywami. To znaczy przy założeniu diety 1000kcal, ale nie zawsze mi wychodziło, czasem jadłam dużo więcej, więc czasem niedojadałam. Ale ogólny bilans tygodniowy wychodził zazwyczaj ujemny. Do tego jeżdżę na rowerku stacjonarnym, mało regularnie bo jakoś nie moge się zdopingować, ale zawsze to już coś... choćby ze 3 razy w tygodniu. Jem to co lubię i kiedy mam ochotę, bo inaczej dietę rzuciłabym już po tygodniu. Tak więc wybrałam dla siebie droge wolnego, ale za to przyjemnego odchudzania. W miare bezstresowego. Nie ważne jak szybko, ważne żeby do końca :) I tego sie trzymam!

niestety ja mam to na komputerze i tylko w formie pliku i nie da sie tego wyslac poczta, bo jest zbyt duza wielkosc:/

LaydySuger jaki śliczny banerek. Witam

Kasia trudno. Jak schudniemy te nasze upragnione kilogramy to wtedy bedziemy się chwalić naszymi ciałkami:)

eb wyslalam ci 3 swoje fotki:) tylko wiesz nie przestrasz sie:) hehe:D lady_sugar a biegałas moze ze tak ci waga poleciała szybko? bo ja planuje biegac, tylko kurcze nie wiem czy to tez na brzuszek dziala.. bo nogi wyszczupla i to ladnie, ale brzuszysko?:P

Nie biegałam. Nie mam kjondycji :) Tylko rowerek stacjonarny i od czasu do czasu brzuszki. Rowerek genialnie wysczupla nogi!!! ja zgubiłam juz po 5 cm w każym udzie! Tylko trzeba jeździć na lekkiej przerzutce bo jak bedzie ciężka to się mięśnie zaczynają za bardzo rozrastać!!! :)

ja kiedys biegalam i w sumie ladnie polecialo:) ale to 30 minut bez przerwy biegu:) moment kryzysu jest kolo 10 minuty, ale potem jak z gorki leci:)

ja robie rowerek w powietrzu:) klade sie na plecach i krece nogami:) i brzuch dziala i nogi bardzo ladnie sie modeluja:) spodnie juz mi wisza przez to na nogach:)

I gdzieś przeczytałam że takie sporty jak bieganie, jazda na rowerze czy pływanie wyszczuplaja całą sylwetkę, bo angażują prawie wszystkie grupy mięśni. W pasie też sporo schudłam więc chyba jakaś prawda w tym jest :)