Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia12347

nasze osiagnięcia- kobietki- 90 kg zdrowe odchudzanie!

Polecane posty

witam:) no ja juz po pielgrzymce, było wspaniale piękny kościół i masa ludzi:) zjadłam jedna kanapke z sałata, jogurt dietetyczny ( 0,1% tł.), pół jabłka i 10 płatków ryżowych więc jest super:) wieczorem cwiczenia standard i dzien sie konczy;) mi tez sie poprawil humor bo moja kolezanka stwierdzila, ze swietnie wygladam:) buziaki:*

dziewczyny, ja jeszcze podłogę machnę i mogę przysiąć, no chyba,że mi młody nie da, ale po 20 jak pójdzie spać to już na bank. Ciekawa jestem tego dodatku z Gazety... Cosmo i jego rady są przezabawne, nawet w CKM sie z nich śmieją! a ja mężatka , jak już wspomniałam kiedyś:-) jedno dziecko, chęć na drugie tylko kasy nie ma i warunkó mieszkaniowych- 2pokoje :( i mieszkamy w Zabrzu. do poczytania!

dobra.. ja właśnie zrobiła abs na brzuch.. uf:D uwielbiam czuc jak moj brzuchol pracuje:D jeszcze tylko cwiczenia wieczorem:D zastanawiam sie czy nie isc sobie pobiegac:P ale u mnie kurcze nie ma gdzie:O ja mieszkam w Kędzierzynie-Koźlu. buzki:*

ja zaglądam! ty Kasia biegasz a mnie nogi bolą! na prawdę zazdroszcze samozaparcia w sporcie Ja to zawsze antysportowy typ byłam. Jutro idę za aquaaerobik, jak mi sie spodoba będe chodzić 2 razy w tyg- tylko to drogi interes- 92zł za miesiąc 2xtydz. Ależ mi sie nie chce iść kąpać i doprowadzić swoje owłosienie do stanu w którymmożna sie publicznie na basenie pokazać!:-)

już wróciłam z biegów:) dzięki temu, że mam już w miare dobrze wycwiczone miesnie brzucha w ogole sie nie mecze:) jest pięknie, bo teraz bieganie to sama przyjemnośc:) też byłam anty sport. ale pamiętaj mesafe- CHCIEC TO MÓC.. i takie jest moje motto:) bez ruchu nic się nie osiągnie niestety:P buźki:*

witam dziewczynki:) jak sie tam spało?:) ja wstałam pena ochoty do życia;) buziaki lece sie zrobic i do szkoły:) piszcie cos na tym foum bo znika:(

Witam. Kasia nie zaniknie, nie ma takiej opcji . Każda z nas na pewno nie jeden raz dziennie zagląda tutaj i zawsze coś napisze. Ja wczoraj przeżyłam dzień na ogórku, trochę chudej wędliny i kapuście. Wczoraj zabierałam się tak do ćwiczeń , że zasnęłam. Muszę kumpelę namówić na bieganie. Kiedyś biegałam i chudłam, fakt sport pomaga na żadne cuda nie możemy liczyć.Nic nam po tym, że od nie jedzenia schudniemy, ponieważ efekt jo-jo murowany. KASIA Ty mnie i Olę motywuj bardziej do ćwiczeń, biegania. Bo się okaże , że Ty laska a my dalej \"słoniki\" :) Pozdrawiam , później sie odezwę.

Wiecie co zapomniałam. Mój brat mi zabrał rower tak juz na pewno bym od tygodnia na nim jeździła. A tak dupcia zimna. Może dzisiaj go sterroryzuje i mi przywiezie. Przecież to wszystko dla dobra siostruni;) JAk chcę mieć siostrę laskę to niech cierpi hahahha

Każda z nas będzie zaglądać. Marysiu jak udała sie imprezka? Jak nóżki bolą to znaczy, że duuuuużo kalorii spaliłaś:) Ja może dzisiaj zmobilizuje się do biegania. Jak na razie chęci mam , zobaczymy co będzie wieczorem:)

Kasia mówisz, że nasz topik umrze. Jest nas tylko tyle ponieważ jak zauważyłaś żadna z nas nie stosuje jakiejś konkretnej diety. Wszystkie odchudzamy sie metodą MŻ z elementami SB. Ale jako takiej żelaznej nie ma. Nie które osoby muszą sie kontrolować i przestrzegać posiłków jakie im dieta dyktuje dla efektów. My tak na prawdę jemy co chcemy tylko w ograniczonych i to bardzo ilościach. Nasz waga spada i jesteśmy z tego dumne. Przyznam się, że kiedyś na kapuścianej diecie schudłam chyba 5 kg, ale wierzcie na kapuste gotowaną przez pół roku nie mogłam patrzeć.

Zobaczcie jaka zrobiłam się nadpobudliwa. Pilnuje aby topik nie spadł na druga stronę :p Ola znalazłam coś właśnie o tym olejku cynamonowym http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3206753&start=0 Powiem Ci szczerze , że przez 4 dni systematycznie się smarowałam i nogi zrobiły sie delikatniejsze. Czy schudły ?! Nie wiem. Ale te wszystkie kremy , specyfiki polegają właśnie na tym aby kobietę czy mężczyznę zmobilizować do systematycznego smarowania-masażu. Systematyczne masowanie pomaga przecież w chudnięciu i pozbyciu się celulitu. Chyba tak jakoś nie stylistycznie mi wyszło:)

witam dziewczyny:) jasne, że was bede mobiizowac do biegania, ja kocham biegac, o 16 ide znowu na jakies 15 minut i moze wieczorekim tez sobie skocze..:) szkoda, ze nie mieszkamy w jednym miescie bysmy biegaly razem:) ja juz dzis przeszlam 50 minut czyli trasa do szkoły:) potem z pieskiem na spacerku, więc kolejne 20 minut zaliczone:) po bieganiu dopiero cos zjem zebym czuła się lekka :) no.. 9 dni ważenia:) mam nadzieje, że schudłam, bo naprawde przez cwiczenia zaczyna mi sie zxmniejszac lanie brzuszek;) ja Marysiu jade w sobote na impreze:D ale nie wiem czy bede tanczyc bo bede na obcasach:D buziaki:):*

cześc dziewczynki! ładnie dziś na dworze. Aż chce się żyć! Ja dziś w pracy jako komisja byłam, a potem musiałam sie przygotować do korepetycji bo mam strasznie mądrego prawie dorosłego:-) i często zadaje niewygodne pytania, takze sama siędouczam przed jego korepetycjami- dobrze,że to tylko 1 w tyg! Dziś ruszam na mój aqua aerobik, sama bo nikogo nie znalazłam kto by ze mną poszedł, jutro na aerobik do fitness klubu- powoli sie zaczynam ruszyć, jak łyknę bakcyla to jeszcze sama w domu zacznę cwiczyć tak jak Kasia. Ewa, musimy coś zrobić bo Kaśka latem wyskoczy w mini bikini z ładnie umieśnionym ciałkiem, a my co po naszje diecie, sflaczałe takie będziemy i obwisłe- fuuuuuuuuuuuuuujjjjj. Zaraz przychodzi Piotruśa ja jeszcze musze pare rzeczy posprawdzać. odezwe sie po nim, albo po aquazdam relacje czy to coś warte. paaaaaaaaaaaaaaaaaaa i trzymaj Ewa nas na 1 stronie:-))))))

no ja na lato chce juz byc piekna i szczupla moje drogie.. a mysle, ze widok cudownego ciała jest wart poswiecenia sie i męki jeszcze z 2-3 miesiące:) tylko wiem, że trzeba biegac minimum 30 minut:/ a ja biegam tylko 15.. no ale na poczatek chyba moze byc:) bede wydluzac:) w przyszlym tygodniu biegam 20:D no dziewczyny dolaczcie sie:D buziaki!:)

hej:) tak impreza udana:) tańczyłam do upadłego... a dzis wcale nie mam ochoty jesc, zjadłam tylko jogurta, jabłko i kilka kawałków czekolady (niby grzech, ale co tam) :) Wiecie co najbardziej mi sie podba na tym topiku, ze nie przeszczegamy jakis rygorystycznych diet, kazdy je co je, ale oczywiscie mniej!!! ja gdy przestrzegam jakiś rygorystycznych diet to cały czas myślę o jedzeniu i wcale nie chudne, to chyba ma coś związanego z moją psychiką... Mam dziś udany dzień (pochwalę się): 1. Promotor zatwierdził mi ankietę 2. Znalazłam partnera na wesele 3. Mam dobry humor Milego popołudnia:)

no marysiu to dobrze, że są zakwasy:) tzn, że kalorie poleciałyyyy daleko:D ja już po bieganiu, czuję się świetnie:) czas się odświeżyc:) ide wziąc kąpiel!:):*

to co kto się zawezmie i biega ze mna? to tylko 15 miut dziennie a tyle radości:) od poniedziałku biegamy 20 minut:) no dziewczyny dupcie w górę!!:)

Kaaaaaaaasia, no co ty, samej mi sie okroooopnie nie chce, bo to nudne a nie zmusze nikogo. Pozostane przy aerobikach 2 x w tyg - własnie wróciłam z aqua- było fajnie aczkolwiek nic nadzwyczajnego, z resztą nie wiem czego ja sie spodziewałam. NO i zaczne ćwiczyć w końcu w domu- tylko zmusić się musze! teraz musze coś zjeść bo woda ze mnie wyciągnęła:) aha, jeśli chodzi o diete to ja stosuje konkretną, ale jest to w zasadzie styl odżywiania bardziej niż dieta South Beach, troche to łącze z MOntignackiem, ale nie trzymam sie sztywno reguł. SB pomogła mi pozbyć się chęci i pędu do słodyczy. Wiecie,że myśmy potrafili przy wieczornym oglądaniu tv, jak młody już spał, opędzlowac dużą paczke czipsów, zapić colą i zagryźć czekoladą? i tak niemalże codziennie! nie dziwota że waże ile waże, ale troche dziwota,że po miesiącu schudłam tylko 4kg skorotak drastycznie zmieniłam sposób odżywania... Na kolacje teraz zjem biały hudy ser z cynamonem i słodzikiem (nie mogę sie pozbyć jednak na tej diecie słodkiego smaku i musze ten słodzik no..) co tam u was wieczorkiem kobitki?

ja własnie jestem po wiczeniach domowych jak co wieczor:) mesafe zadnej kolacji patrz ktora jest godzina!? caly wysile na marne pojdzie.. nie wolno ci jesc po 18:(

Kasiu nie złośc się tak, że niekt się nie odzywa. zycie nie kreci sie wokół komputera. ja dziś weszłam na wagę i z ulgą stwierdzilam, że jeśli podskoczyła po świętach to już jest w normie. jednak ja muszę się ważyć co tydzień to mi pomaga. moja waga obecnie pokazuje 87.5 a bylo 90. wiem ze to mało, ale ja i tak się cieszę:) pędze do nauki, milego dnia:)

Kasia nasza droga \"dyktatorko\" ;) wczoraj nie pisałam bo nie miałam czasu, byłam na długim spacerze:) Nie biegałam i znowu trochę ponad normę zjadłam. Dzisiaj mam wyrzuty sumienia i wiem , że jutro rano się zważę bo nie wytrzymam. Ja tak samo jak Marysia muszę co jakiś czas wejść na wagę. Inaczej mam wrażenie , że nic mi nie spada i nici z diety.