Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska_bestia

FARBY LOREAL - Porady przeniesione z recenzji

Polecane posty

Gość hope magda
do zwariowania jest preference 03 blond popielaty....i preference 03 bardzo bardzo jasny popielaty blond.....który kupić??????????????

Gość qwertyk
majrel nigdzie nie widze takiego produktu o ktorym mowisz te firmy nawet na ich stronie. pamietas moze nazwe?

Gość desperatkaska
sprostowanie..chodzi mi o kolor marty zmudy ze zdjęcia :)

Gość desperatkaska
czyżby to był herbaciany 8.31?i czy nie bedzie rudości?- bo tego sie obawiam.dziękuję za pomoc :P

Gość bajka7
droga majrel proszę o radę! mam włosy pofarbowane na jasny blond, ostatnio użyłam farby loreala po1. teraz chcę przyciemnić włosy stopniowo do mojego naturalnego blondu.kupiłam szmopn casting perłowy blond (810)oraz farbę preference copenhague(jasny blond popielaty).moje pytanie: której użyć najpierw?

Gość majrel
do qeuertyk- na stronie tego nie znajdziesz bo to jest produkt rozprowadzany przez przedstawcieli tej firmy tylko do salonow fryzjesrskich ale farba o podobnym pigmencie i refleksie jest z firmy FRAMESI framcolor 2001( jest to farba do wlosow) odcien chyba sredni srebrzysty blond pamietam ze ten kolorek wychodzil bardzo podobnie do tego 7/89 z touch

Gość majrel
do desperatka- ten odcien to nie herbaciany tzn 8.31 poniewaz ten odcien ma zlocisty pigment, to raczej majirel 7.23 zmieszany z cwiartka odcienia 8.11

Gość majrel
do bajka - najpierw uzyj odcienia kopenhague

Gość majrel
Do hope magda- juz wiem w czym ten problem poniewaz farba prference od 3 miesiecy wyszla w nowej szacie graficznej i odcien preference 03 jest z modelka w krotkich wlosach z bardzo krotka grzywka oraz ten w nowszej szacie graficznej z inna modelka na obu opakowaniach pisze mniejszymi literami seria les blondissimes

Gość smutna zuza
Majrel wczoraj zrobiłam włosy mieszanką stockholm z 03 i dałam na odrost i kawałek miedzianego koloru i świetnie wyrównało z resztą nic nie widać i bardzo ładny kolorek. Wkońcu farbując sama osiągnełam to co chciałam. Majrel powiedz gdzie mieszkasz przyślę ci ciężarówkę czekoladek bo cie kocham ;) pozdrawiam

Gość qwertyk
majrel mam do ciebie 2 pytanie. moja mama chce pofarbowac wlosy na kolor sredniego brazu czekolada/mleczna czekolada jej naturalny to taki srednio ciemny braz chce poprostu nadac polysku i ozywic je. jaki odcien z kolestonu perfect wybrac zeby czasem nie wyszed za ciemny, odcien moze byc lekko cieply.

Gość qwertyk
do tej pory farbowala sklepowymi kszatan itp szukam czegos podobnego tylko z kolestonu

Gość hope.magda
majrel prosze wstaw link z farba która kupić- rozumiem że ta z krótkimi włosami opakowanie takie świecące złotawe z typu stockholm i viking!!!a nie to białe czy bez róznicy,bynajmniej nie exelence bo ciemniej wychodzi tak?

Gość desperatkaska
aha dzięki majrel..jeszcze jedno pytanie- jezeli chcialabym taki kolor jak na palecie majrel -9.0 http://picasaweb.google.pl/lh/photo/67_4tMoe-uVlN51_HVpWyQ?authkey=Gv1sRgCMfK1OakjICcgwE&feat=embedwebsite czy 9.03 http://picasaweb.google.pl/lh/photo/KARf-0sqW1B-6BedryDxmA?authkey=Gv1sRgCMfK1OakjICcgwE&feat=embedwebsite to poprostu wybrać ten 9.0 i taki wyjdzie..bo podobno farba wychodzi tak jak na palecie,z tym ze ja widzialam tylko palete w necie a chodzi mi konkretnie o kolor zblizony do tego co załączyłam.. czy może poradzisz mi inny odcień, ktory podobnie wychodzi.Pozdrawiam:)

Gość jamaluczka
majrel dziekuje za odp do jamaluczka- jesli chcesz miec niezbyt jasny blond i pokryc ten zlocisto- zoltawy refleks to ladnie zneutralizuje go odcien farby majirel 9.22 a przy okazji jest to odcien o chlodnym refleksie poszukalam w necie palety z tymi kolorami i musze przyznac ze kolor ktory mi polecilas wydaje mi sie dosc ciemny... mam wiec pytanie co myslisz,gdybym polozyla na swoj obecny zlocisty bez(w tej chwili dosc mocno zolty)-jasny popielaty blond??Moja kolezanka ma taki i wyglada to u niej fajnie,tylko ze ona kladla to na swoj naturalny ciemny blond...

Witaj Majrel, mam włosy odcienia hmm trudno powiedzieć jakiego -od miedzianego przez żółty do jaśniutkiego blondu gdzieniegdzie, zakupiłam Garnier Nutrisse 101 i dziś spróbowałam na pasemku i droga Majrel wyszło mi niebieskie takie atramentowe ;o czemu sie tak stało??? skoro w nazwie jest beżowy blond a nie popielaty.....chciałabym wyrównać włosy na jakiś stonowany średnio-jasny blond tzn. nie za ciemny nie za jasny bardziej chłodny niż ciepły-neutralny.... jakiej farby z Garniera byś mi poleciła??? Prosze o szybką odpowiedz ;((((

Gość smutna zuza
aha jeszzce jedno czy przy następnym farbowaniu mogę użyć wody innej firmy niż loreal ? bo musiałabym specjalnie kupić farbę a tak kupię za 5 zeta w sklepie fryzjerskim

Droga Majrel jaka farbka da mi podobny odcień blondu?: http://www.bravo.pl/download/multimedia/pictures/0901/pic1365240111102827098398.jpg dodam że mam włosy troche złotawe a gdzie niegdzie podchodzą pod jasny brąz także jakaś rozjaśniająca to musi być farba i proszę podaj mi kilka rodzajów farb o podobnym odcieniu zebym mogła porównać tez cenowo ;/

Gość maprylka
majirel a co to za nowe farby widzialam wczoraj Lotreal feria preference. moze którys z tej serii by dał mi jasny blond?

Gość majrel
do jamaluczka- odcien jasny popielaty8.1 blond wychodzi dosc ciemno i jest ciemniejszy od 9.22 9.22 - jest to odcien glebokiego polaizujacego blondu i na palecie prezentuje sie doec ciemo, mozesz tez uzyc odcienia maijrel 9.11 ktory jest jasniejszy od 9.22 a tez powinien zneutralizowac cieply refleks

Gość majrel
do hope magda- tak jak pisalaam wczesniej preference 03 wychodzi jasniej , ten odcien bardziej rozjasnia wlosy, zarowno stara wersja opakowania jak i nowa ma oznaczenie 03 , opkowanie tej farby jest w bialym pudelku weijdz sobie na strone firmy loreal www.lorealparis.com i kliknij na oddzial France tam masz zakladke coloration gdzie sa wszytkie farby w tym preference , jak wejdziesz na preference to pokaza ci sie wszystkie odcienie tej farby , jak najedziesz na palete kolorow to bedzie tez odcien 03 - blond tres tres clere cendre- to wlasnie ten odcien

Gość majrel
do smutna zuza- mozesz kupic wode z innej firmy raczej 9%

Gość majrel
do desperatka- przypomnij mi jaki ejst twoj kolor wlosow bo jesli ciemny blon to 9.0 nie wyjdzie tak jak na palecie

Gość majrel
do qertyk - z kolestonu perfect welli ladny odcien czekolady to 6/77 a jaki konkretnie koolr do tej pory stosowala twoja mama? chodzi mi o firme i numer?

Gość maprylka
bo ten który polecasz Coloration Récital Préférence 01 Blond Très Très Clair Naturel wydaje mi sie za jasny

Gość caterinne879
doradz mi prosze d roga mairel jakim kolorem z loreala moge zafarbowac moje włosy. ostatnio jakies 2 miesiace temu farbnoawalan garnierem nutrisse111 -wyszły mi zimno popielate . nie podobaja mi sie. chcialabym miec kolor ciepły jasny blond