Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asicaa23

czy mozna tolerowac takie zachowanie???

Polecane posty

Gość dziewczyna z wenus
biedny chlopczyk , napisal ze przykro mu jest na gg, a sam kazal ci spier..... czegos tu nie rozumiem..!!!! nie mial czasy przez tydzien dla ciebie , a ty nie mozesz miec teraz dla niego czasu?? ty ze spokojem przyjmowalas jego klamstwa a on odrazu brzydko do ciebie sie zrwaca! nie powinno tak byc

Zwroc uwage na Jego zachowanie slowa, ze jesli kocha, co to za dzentlemen. Udaj zdziwiona ze tego nei rozumiesz. Jesli znow zaczenisz dyskutowac znow przegrasz. Udawaj glupia i nie przejmuj sie :) Musisz wymagac szacunku do siebie, w koncu w glebi czujesz ze jest nie tak

Gość On jest wulgarny
a Ty masz poczucie winy?????? Może na początek zastanów się dlaczego cię tak długo źle traktuje, bo ja mam wrażenie, że mu na to pozwalasz... On łaskawie chce się spotkać w dzień przed świętami, bo koledzy pewnie zajęci w domach, a jak Ty nie chcesz, bo Cię olewał przez cały tydzień, to Ci mówi spier..., zamiast Cię przeprosić??? Najpierw przewartościuj myślenie o sobie, a nie będziesz przeżywać dylematów: "czy go zostawić".

Gość Asicaa23
czuje to, ze on mnie nie szanuje i ze mu na to pozwalam, ale on ma jakas wladze nade mna...:( zadzwonil jeszcze pozniej i stiwerdzil ze mu glupio, ze tak do mnie powiedzial, ze nawet w klotni nie moze uzywac takich slow...

Gość to zacznij
spokojnie i stanowczo mówić NIE.

Gość Jak u Ciebie Asico