Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jggertyyy

takatamsobie, jesteś?

Polecane posty

Gość jggertyyy
Tydzień - i mam dosyć. Najgorsze,że za 2 tygodnie znowu mnie wywiewa, tym razem dużo dalej. taka praca. Ale to dobrze, to zabija depresję. Co u ciebie?

Gość jggertyyy
Czemu narzekam? Nie wiem. Wreszcie mam pracę! To już coś po miesiącach posuchy.

Gość jggertyyy
Taka.....wpadnę jutro wieczorkiem. Po 22.00. Na razie, idę spać.

Mnie wywiało wczoraj od kompa nagle. Syn mnie \"wywiał\" ścisle mówiąc. Postaram sie byc wieczorem, ale cos ze mną nie tego... Dziś mnie głowa od rana boli i w ogóle... Zimno mi. Fizycznie i psychicznie. I nawet ucieczka w pracę nie pomaga. Wygladam jak smierć na chorągwi, czy jak to się tam mówi, blada, niewyspana, pokrązone oczy itp. A złe mysli krażą i tak, pomimo zmęczenia, i to fizycznego zmeczenia, chociaż niby pracuje umysłowo. No nic, nie będę teraz zanudzać. Moze się stykniemy tu wieczorem.

Gość jggertyyy
Jesteś?

Notaaaa.. wywołała i znikła. :D Teraz już mnie tu nie ma, idę spać. Dobrej nocy jggertyyy i wszyscy inni nieopatrznie tu wchodzący.

Takatamsobie ,jggertyyy help!!!!!!!!! z braku pokrewnej duszy , braku wymiany mysli i z powodu dołu(pomijajac tesknote za palantem) ja prawie 40 sto letnia matka i haha rozsadna kobieta odhaczylam \"nie pokazuj wiadomosci od nieznajomych\" na gg .wsrod wielu malolatow ,ktorzy sie odezwali jeden jest szczegolny.dziewczyny jak on pisze ....normalny ,poukladany czlowiek ,romantyk przy okazji a i poczucie humoru ma zarąbiste.I CO? dupa ....piszemy z 2 tygodnie ,ale ja na poczatku wszystko zmyslilam -imie ,wiek ,miejsce zamieszkania.a facet mily ,ma 25 lat.co robic?bawic sie dalej ,korzystac ze ktos sensowny jest do pogaduszek czy zwiewac???dziewczyny help ,on juz chce moje zdjecie ...tylko nie smiejcie sie ale ja do netowych uwodzicielek nie naleze i do tej pory pozbierac sie po tamtym nie moglam .teraz znow sie usmiecham bo facet nadaje na podobnych falach,ale przeciez klamie go jak najeta.

Z opóźnieniem, ale walę!!!! Co zrobiłaś?! Jestem z doskoku tzw. bo pracuję w ogródku, chce się wykończyc fizycznie. Mów (tzn. pisz) !! Też bym chciała coś głupiego zrobić. :O

Dodam - to że sobie rozmawiasz, to nic takiego jeszcze... :P To jeszcze dodam - ja właśnie przez taką znajomość cierpiałam i cierpię. Różnica wieku podobna. Więc pisz, co kombinujesz! Bo na razie nic złego nie widzę, poza kłamaniem. :D

jezu jak dobrze ,ze jestes ... no wiec -nic nie kombinuje ALE facet cudny cholera( czy wierzysz mi Takatamsobie ,ze ja najbardziej cenie inteligencje u facetow?) kuzwa pisze jak ten moj przyjaciel od siedmiu bolesci czyli trafil w moją wrazliwosc,znow dzieci siedza same bo matka przy kompie. a reszta to juz wiesz-roznica wieku ,stanu cywilnego ,spotkanie odpada ,jak dlugo moge byc anonimowa? jest to zupelnie bez przyszlosci -czyli wniosek spylac poki czas.ale Taka jak malo jest tak lotnych facetow .....odmówic sobie tych rozmow?ja tez nie chce kogos wkrecic zeby potem zamilknac.rozumiesz mnie?

Rozumiem aż za dobrze. Ja pozwoliłam na przeniesienie takiej znajomosci w real i obiecałam sobie, że nigdy więcej. A już na pewno nie tak bezrozumnie. Wiesz, wydaje mi się, ze my jednak już się nie damy wkręcić same. Ale wkręcić kogoś też nie bardzo mamy sumienie. Tez już przeszłam wkręcenie kogoś i niesmak pozostał... Nie lubie krzywdzic ludzi. Dlatego jak te rozmowy Ci wiele dają, to sobie pisz z nim, ale moze lepiej napisz mu prawdę? No, sama nie wiem, nie jestem zbyt mądra w sprawach damsko-męskich. :O

I jeszcze jedno - mnie też można bardzo łatwo \"kupić\" inteligencja i poczuciem humoru, niestety...😭 Dlatego nie rozumiem skad tyle topików np. o leceniu na kase czy na wyglad. Na wyglad juz raz poleciałam, dziękuję. Wyglad się skończył :P i nic nie zostało. Na kasę nie leciałam nigdy, nie pozwolę sobie na bycie zależną od faceta.

Gość cini minia
cześć:)mogę??

Gość cini minia
....:o .....bo ja to już na nic nie lecę.... w ile miejsc dziennie trzeba uderzyć, żeby znalezc pracę? - to mój główny problem...

nie napisze mu prawdy bo on w katalogu publicznym mial podany wiek 25 i ja dopasowalam ,jak zapytal to powiedzialam 26 i on odetchnal \"uff bo juz myslalem ze jestes 40 letnim babonem z3 dzieci\" czyli nie interesuja go niewiasty w naszym wieku.wiesz ja trafiam na tak roznych palantow bezmozgowych ,ze faktycznie rozmowy z nim sa relaxem dla duszy.no i to co piszesz -nie chce aby ktos cierpial ,ja juz swoje w ubieglym roku przeszlam ,nie zycze tego nikomu.jak sie bedzie upieral na spotkanie trzeba bedzie przestac pisac -jedyne wyjscie .a poki co jeszcze sie pousmiecham do monitora.teraz jak Cie poczytalam to zrozumialam ,ze jeszcze nic sie nie dzieje trzeba to wziac lightowo .o matko dzieki za Twoje Takatam opanowanie.

No tak, nie wiadomo, który kłopot gorszy - osobisty czy zawodowy. Wiesz co? Chyba jednak osobiste problemy gorsze. Próbowałaś przez znajomych? Sama daj ogłoszenie do prasy i na internet. Może coś się ruszy.

Tacomanadzieje - bo my musimy łapac chociaż takie skrawki radosci, niestety. I dopóki nie robimy krzywdy innym, to jest OK. :)

Gość cini minia
znajomi się dawno wypięli...:o jedne szkoły kończyłam dawno a ostatnie studia nie zaowocowały żadnymi znajomościami, które by się rozwijały...:o .... mialam rozmowy z portalu, gdzie zostawiłam CV, kilka z agencji pracy i teraz mnie znów zaprosila jedna firma, ale to za mało 😭.... ja chcę więcej:)

cini minia - to dodatkowo sobie poafirmuj. Akurat w sprawach niesercowych to bardzo dobrze działa. Wejdź na \"pozytywne myślenie\". Na tym polu akurat mam osiągnięcia odkad zaczęłam sobie myśleć, że forsę. (A zaczęłam tak myśleć jak jej jeszcze nie miałam. :D )

Gość cini minia
ok, ....idę tam.....ale tu też siedzę okrakiem na 2 teamtach:D

Gość cini minia
mam zaproszenie na rozmowę, ale ten facet mi się nie podoba..:o a poza tym nie mam gwarancji, ze rozmowa wypali...:o