Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jggertyyy

takatamsobie, jesteś?

Polecane posty

Gość cini minia
a poza tym i najgorsze jest to, że ja wolałabym tez w końcu mieć faceta, bo faceta też długo nie mam :(

A to jedyny facet w tej firmie? Na rozmowę idź, to nic nie kosztuje. Czasem cos co źle się zaczyna, dobrze się konczy. I na odwrót. Daj sobie wszystkie szanse, jakie Ci się nawijają!

Gość cini minia
nie no...on jest jakimś kierownikiem tam...:o taki gówniarz z wyglądu...małolat....:o

Gość cini minia
a ja wyglądam na naiwną gówniarę...:D hehe... :o:o no dzięki za pocieszenie....:)

dobra powiem Ci cos Takatam szczerze ...ja troche o siebie tez sie boje ,czy nie przywiaze sie do jego slow ,ja jestem cholernie \"wyglodniala\",taki inteligentny dialog to jest jedna z rzeczy ,ktorych mi brakuje.to moje znow przydlugie przesiadywanie na gg moze oznaczac ze to ja sie wkrecam ..ja !znowu w cos bez sensu..

czasem mam wrażenie ,że czekam tylko na to ,żeby ktoś jeszcze się mną zachwycił ,żeby kogoś do mnie ciągnęło i mnie potrzebował ... takie platoniczne uczucie mi się marzy ,cholera zwariowałam. Twój nowy topik jest boski ,sama mam ogródek też co rozmnoże...

Z tej radości od razu wezłam na kompa się pochwalić. A teraz idę coś zjeść. Zgłodniałam nieco po tej aktywności. :D

Gość jggertyyy
Żyję. Nie piszę, bo papierosy rzuciłam i miota mna po ścianach. Tacomanadzieję - odnoszę nieprzeparte wrażenie,że się wkopujesz i to solidnie w coś, w co absolutnie nie powinnaś. I ty dobrze o tym wiesz. Za bardzo głodna jesteś, za bardzo. Takie gry, boć to gra przecież, mogą się skończyć tylko niesmakiem ,a mogą i gorzej. Poza tym skłamałaś już na początku ( co do wieku). Ciekawe, w czym on skłamał. Ale jeśli taka iluzja cos ci daje, to o.k. Tylko nie zapominaj,że to złudzenie, dobrze? Po co za jakiś czas i ty masz szukać ładnej drogi z drzewami na poboczu? Takatamsobie, pisałas kiedyś,że ci się na dekiel rzuca z pewnego powodu. Mnie to ten dekiel tak już na czaszkę spadł,że pół mózgu już mi nie funkcjonuje :). Dobrze,że fajki wreszcie , po 23 latach rzuciłam. .

jggertyy!! No, wreszcie! Gdzie byłaś jak Cie nie było??? Boze, jak mi źle ostatnio pomimo tego ciepła i lata prawie. A utworek boten Anna znam, słuchałam kiedyś do upojenia. :D

Gość jggertyyy
Szykowałam się do wyjazdu, trzeba się popakować, bo to daleko. Cieszę się,że na czas jakiś wywieje mnie z kraju. Kocham tę smutną , tragicznie-śmieszną ziemię, ale życie tu dołuję mnie przeokrutnie, zwłaszcza po wysłuchaniu wiadomości z kraju. A i nie pisałam, bo ostatnio nie piję (tzn. dwa dni , ha), a jak nie piję, to natchnienie mnie opuszcza. Co u ciebie?

Oj, cały czas to samo, czyli fatalnie. Wejdx na topik, do którego podałam wyzej linka, to sie pośmiejesz. :D Dobrze, ze mam umiejętnosć śmiania się z siebie, bobym całkiem już chyba zbzikowała. :O A co do picia - właśnie wydoiłam całego lecha. Wystarczyło, już mi klawiatura lata. :D

Gość jggertyyy
A u mnie ździebko lepiej. To i tak jest zawsze sinusoida, raz góra, raz dól, chyba trzeba to olać. Dziś tez miałam do czynienia z seksem (fajny ten twój topik),ale mniej brutalnym, bo przez pączkowanie. Zaczyn drożdżowy na ciasto. Ależ buzowało, uchhhhh. Aż ciepło mi się tu i ówdzie zrobiło....:)

Jggertyyy - :D dzięki!!! Otworzyłam, przeczytałam i płaczę ze śmiechu nad naszym seksem!!! :D Tacomanadzieje - ja tak w zasadzie to na zewnątrz jestem poważną, spełnioną kobietą sukcesu. :D

zmądrzałam ,na chwilę .... wiesz przyznałam się mojemu internetowemu znajomemu ,że nie jestem wolna ,że kogoś mam. chyba go to nieco zmroziło bo nie pisze. ja mam znów czas ,poukładałam w szafach dzieciom ,poopalałam się na balkonie.olać ,nie samymi rozmowami(achami i ochami )człowiek żyje.wezmę się za siebie ...spróbuję...buziaki

Cześć Setunia! Na mnie już pora spać, znowu sobie pozwoliłam na małe conieco. :D P.S. Chyba Cię lubię. Dzieki za podniesienie topiku. A jggertyy ma mnie w nosie 😭

Taka mam nadzieje, ze niebawem nie bedziesz miala zadnych watpliwosci co do tego czy mnie lubisz \"na pewno:\" czy \"chyva\"!!!!bo ja Cie lubie bo jestes zwyczajna kobieta!ktoia po prostu wyraza swoje emocje wprost!!!!!!!!11 a poza tym to cos nas troszke laczy zamilowanie do stanu upojenia czy sie myle?:D;) ja taM kocham ten stan;) Spij dobrze

Jak dobrze ,że w poniedziałek do pracy.Wdomu dostawałam świra i różne głupoty mi do głowy przychodziły. Z nowym znajomym na gg piszę ale z rozmysłem.Dziennie z 20 min góra.To poprawia mi nastrój ,ciągle jednak pamiętam słowa jggertyyy ,że to tylko złudzenie.Ludzie korespondują z polową świata i żyją. Pozdrawiam Was ciepło i idę zrobić sobie drinka. Życie przed nami dziewczyny....

Ojj ja wredy niezle bylam \"upojona\":D;) ale nic to;0 Ta hej:) moze z tym samym piszemy:):D;)

Gość jggertyyy
Takatamsobie, bo ci zaraz cztery litery skopię!!!!! ;) Nie mam nikogo w odwłoku, po prostu nie zawsze mam dostęp do sieci, ostatnie dwa dni to katastrofa, kablówka siada nonstop. Tacomanadzieję - wiesz tak samo jak i ja ,że wszystko jest dla ludzi, byle rozsądnie i z umiarem. :) Mowiąc szczerze, to sama mam malutka ochotę na wirtualny flirt z kimś miłym, może nawet i młodszym, tak fajnie bez zobowiązań, po to tylko, aby lepiej się poczuć. Co mnie zdumiewa u siebie, nadal, po tylu latach, to fakt, że nadal JESTEM kobietą. Nadal się tak czuję, nadal czegoś chcę, nadal mam marzenia i pragnienia, nie tylko te z wyższej półki, ale i te przyziemne, czysto fizyczne. A wydawałoby się, że to już pogrzebane..... Może i ja chciałabym ułudy, może i kłamstwa,że komuś na mnie zależy..... Ale na wirtualny flirt nie mam odwagi, na inny też nie. Tchórz ze mnie straszny. Niedługo lecę bardzo, bardzo daleko, podejmuję ogromne ryzyko życiowe i zawodowe, bo mam szansę na dobrą pracę daleko stąd. Boję się lotu (nienawidzę samolotów), boję się nieznanego, ale lecę. Dlaczego nie spróbuję podjąć innego ryzyka, ryzyka w sferze emocjonalnej? Czy dlatego,że wtedy porażka bardziej boli? Nie wiem... 10 maja znikam. Ktoś mi da dobre słowo na drogę? :)

jezu jak dobrze ,ze sie odezwalas.... Ty i Takatam to 2 osoby ,ktorych milo psluchac. do 10 maja jeszcze damy Ci 1000 dobrych slow na droge.

Gość jggertyyy
Cholewcia, fajnie,że ktos jest teraz. Tacoma.....witaj.

hej ja pije ,mnie siedzenie w domu nie sluzy co do tego flirtu na gg -powiem Ci tak -to cieszy tylko moje oczy ,nie trafia do serca ,do wnetrza.. tylko trzeba uwazac by jego nie wkrecic.zreszta jak pisalam to sie na klamstwie opiera takze nawet zdjecia nie wchodza w gre.