Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jggertyyy

takatamsobie, jesteś?

Polecane posty

Gość jggertyyy
A ja spadam. Hej.

Miłych snów Wam wszystkim. Niekoniecznie kolorowych. Po piwie zwrot \"kolorowych snów\" kojarzy mi się z błyszczacą siekierą i czerwoną krwią. :O Więc miłych snów! Odprężających!

Taka i vice versa , jak juz wczesniej deklarowalam:D;)piwa juz u mnie brak jakos wyczerpoana jestem:d;) i moj topikowy kolega tu zajrzal ale polazl juz = czemu u nas nie piszesz😠 Branoc Kobiety🖐️😴

Cześc Setunia :) No u mnie właśnie tego piwa też już zabrakło, pora się myć i spać, jak ja wlezę po schodach, o rety!!!. :) Dobrej nocki wszystkim jeszcze raz dzisiaj.

Gość hopdogóry_
up!

Gość jggertyyy
Wywołanie kontrolne w celu ustalenia parametrów życiowych takiejtamsobie.O ile jeszcze dycha naturalnie.

Gość jggertyyy
E tam, pewnie ma urlop w jakimś egzotycznym kraju.

jggertyyy pozdrawiam Cię spakowałam torby jadę na wakacje,odpoczne od swoich skołowaciałych myśli.netu tam nie będzie ,wypoczną moje oczy ,opuszki palców i kręgosłup.byle dalej stąd może mój umysł (oby i serce) znowu kiedyś stanie się free... buziaki

Gość może kiedyś do Was wrócę
słoneczka, ale na razie jeszcze nie, za dużo mnie tu było, ktoś mi to uswiadomił ( http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3468657 ) i dobrze. staram się żyć ciekawiej w realnym życiu, nawet mi to wychodzi. :) Tacomanadzieje - udanego urlopu!!!!!

wiecie co Wy moje drogie dwie? przez Was będę musiała zmienić nick bo już straciłam nadzieję ,że się pojawicie haha prędzej babką zostanę niż sie doczekam... dalej po tych egzotycznych krajach podróżujecie??? buziaki

Gość jggertyyy
Hej, ja jestem, czasem nawet pisuję tu na forum, ostatnio udzielam się pomagając zagubionym nastolatkom....:D Boshhh, jakie one mają problemy, no ale nic, życie jeszcze da im po nerkach i szybko ustawi hierarchię ważności w życiu. Czekam na dziecko, które ma praktyki gdzie indziej, to mi zaloży gg, wtedy pogadamy. Mam kontakt okazjonalny z takątamsobie, raz się spotkałyśmy na innym topiku, ale ona już nie pisze pod swoim nickiem. Napisała jedno zdanie, ale ja wiedziałam,że to ona - ją to wyczuwam na kilometr. Tacomanadzieję - nasze trio jeszcze nie zginęło i nie zginie, a ja zawsze wolałam znajomości wolno się rozwijające - bo takie zazwyczaj dłużej trwają. Ja wróciłam z wojaży, byłam bardzo, bardzo daleko - w kraju, który chyba każdy chciałby zobaczyć, bo jest tak niezwykły. Unikat na skalę światową z geologicznego punktu widzenia. Był moim największym życiowym marzeniem. I"ll be back... :D

no myślę ,że wrócisz... topików z nastolatkami w roli głównej nie czytam bo mnie śmieszą(przepraszam za szczerość) ich problemy(zapomniał wół jak cielęciem był) ; zakotwiczyłam na jednym i dziennnie trochę się udzielam ,pośmieję i pożartuję bo ludzie tam są ok. zazdroszczę Ci tej podróży ,ja nad Bałtykiem wymarzłam ale nabrałam dystansu i oddycham teraz lżej.pozdrawiam i czasem się odezwijcie Sensowne Istotki Dwie

jggertyyy przepraszam -dopiero teraz przeczytałam ,że pozdrawiałaś mnie na ogólnym .Żyję dziękuję. Mam nadzieję,że u Ciebie w miarę ok.Z takomtamsobie rozmawiałam na gg.Pozdrawiam CIĘ i do szybkiego poklikania.buziaki

Gość jggertyyy
Ja jeszcze żyj ę,ale rzadko się udzielam. Nadal nie mam gg. Fajnie widzieć stare mordki na kafe ( bez urazy...:D ).

Gość jggertyyy
Buziaki. A na jakim topie piszesz? Może się dołączę?