Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 madziiiaaaaa

sanatoria* opinie *przezycia

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
nie jestem gonda zadnym przestawicielem medycznym, ale czytac twoich idiotyzmow nie jestem w stanie, tak p********z jak potracony

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Tu nie musisz niczego popierac,lub nie popierac,taka jest prawsa i trzeba o tym g艂osno m贸wic i ostrzegac,bo chorzy zas艂uguja na powazne traktowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to mo偶e adamie gonda otworz szpital i zacznij leczyc:p idioto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
06.02.14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] go艣膰 Jak czegos nie chcemy to tego nie robimy,nie chcesz czytac nie czytaj,przeciez nikt cie nie zmusza i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
06.02.14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] go艣膰 Idiota jest kt贸ry czegos nie chce a to robi,po co tu wchodzisz????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
06.02.14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] go艣膰 Idiota jest kt贸ry czegos nie chce a to robi,po co tu wchodzisz????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wchodz tutaj baranku,to nikt nie bedzie ci zwraca艂 uwagi. Lecz razem ze swoj膮 szeptuch膮 z Orli,pij srebro,smaruj sie moczem po tej pustej 艂epetynie,a soda nacieraj waca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ada艣,jeste艣 potrzebny na topiku "艂ysienie"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to m贸wie przeciez,Idiota jest ten, kt贸ry czegos nie chce a to robi,po co tu wchodzisz????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziwne ze Adas jakos nanosrebro nie lansuje jak na innych topikach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
06.02.14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Widac masz problemy z czytaniem ,nie podszywaj sie kim nie jestes.Jestes Adasiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
06.02.14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Ty mozesz juz nic nie robic ale nim jestes

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Obserwujcie swiat,nature,przyrode,ludzi,tam jest wszystko pokazane jak na d艂oni :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
06.02.14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] go艣膰 06.02.14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Oo tak ludzie sie podszywaja nie wiedziec nawet po co i pod kogo,nikt nie wie kim jest dlatego to wykorzystuj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ada艣ku,wypad st膮d:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gonda wypieprzaj! sam zryj swoje srebro,polewaj si臋 moczem i posypuj soda,moze ci mozg zacznie pracowa膰 po tym zabiegu :p:p:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
06.02.14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] go艣膰 06.02.14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Oo tak ludzie sie podszywaja nie wiedziec nawet po co i pod kogo,nikt nie wie kim jest dlatego to wykorzystuj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O tak :P :P :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Adasiu napij sie mleka i idz spac przestan kwasic na forum!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mleko krowie w艂膮snie zakwasza organizm i jest toksyna dlatego w艂膮snie ty kwasisz ortograficzna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ada艣 ty frajerze sodowy,nie truj d...y,idz juz st膮d. Czyzby艣 by艂 wyjadaczem sanatoryjnym te偶????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ortograficzna ty frajerze sodowy,nie truj d...y,idz juz st膮d. Czyzby艣 by艂a wyjadaczem sanatoryjnym te偶????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ortograficzna uderz w st贸l a nozyce sie odezw膮.Sama si臋 odkrywasz ze jestes tu i m膮cisz.Taki艣 g艂upi 偶e brak s艂ow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co to za 艣wir na tej kafeterii odbija cudze wpisy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aleksy
Sanatorium to co艣 wspania艂ego przez 3 tygodnie mo偶na odpocz膮膰 i nabara膰 si艂 . W tym zabiegi kt贸re pozwalaj膮 podreperowa膰 to co jest w naszym organizmie zaro偶one. My艣l臋 , 偶e to dobrze i偶 sanatoria istniej膮 . Opisywanie przez ludzi g艂upot kt贸re wyprawiaj膮 w sanatoriach jest nie na miejscu . Ja by艂em razy w sanatorium i nic z tych rzeczy kt贸re opisuj膮 mnie nie dotyczy艂o . Powiem tak zepsutego nic nie naprawi a uczciwego nic nie zepsuje . Albo jestesmy lud藕mi albo zwierz臋tami . Wyb贸r nale偶y do nas . Sanatorium to co艣 cudownego , fantastycznie , ze jest i ka偶demu polecam . Mam problemy z kregos艂upem oraz obecnie jestem po operacji z艂amanej nogi gsyby nie zabiegi nie wr贸ci艂 bym do pracy w stanie pozwalaj膮cym normalnie pracowa膰. Odpoczywa si臋 i fizycznie i psychicznie. Odbieram to co nam sk艂adki zdrowotne zabra艂y. To nam si臋 nale偶y. I ka偶demu polecam . Jed藕cie do sanatorium a b臋dziecie d艂ugo w dobrej formie. Pozdrawiam . Aleksy Obecnie wybieram si臋 do Ustronia od 19.02.2014 roku jesli kto艣 jedzie do Ustronia do R贸wnicy i nie tylko prosz臋 o kontakt wiadomo艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 labada
Jad臋 do Na艂臋czowa a tam wiadomo tylko kardiologia.Je偶eli ju偶 jakie艣 ta艅ce to pod strachem -oby serce nie stan臋艂o!Chc臋 偶y膰,jestem jeszcze dzieciom i wnukom potrzebna,a i sama nareszcie zacz臋艂am dba膰 o siebie bo wcze艣niej nie by艂o czasu.Aha,chc臋 jeszcze doda膰 ,偶e nie narzekam na nasz膮 s艂u偶b臋 zdrowia i bardzo dobrze 偶e ludzie m艂odzi i starsi mog膮 w Polsce korzysta膰 z leczenia sanatoryjnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jad臋 w tym roku pierwszy raz, spotka艂am znajom膮, kt贸ra by艂a bardzo zdziwiona, 偶e jeszcze nigdy nie by艂am, bo stwierdzi艂a, 偶e nale偶y o siebie dba膰. Ona w艂a艣nie wr贸ci艂a, a by艂a 7 raz. Tylko, ze ona jest nauczycielk膮 od dawna na emeryturze, a ja opr贸cz dzia艂alno艣ci to mam rodzic贸w, kt贸rymi trzeba si臋 opiekowa膰 i 2 wnuk贸w, kt贸rych trzeba przypilnowa膰 w razie potrzeby. wy艣mia艂a mnie, 偶e si臋 po艣wi臋cam, ona nie ma wnuk贸w, a nawet jakby mia艂a to na pewno by ich nie pilnowa艂a. Wysz艂am przy niej na zacofan膮 bab臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo jeste艣: trzeba kombinowa膰 i korzysta膰 ile wlezie! jak tutaj wi臋kszo艣膰. szkoda 偶e za swoje tak o siebie nie dbaj膮;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 labada
No i bardzo dobrze,偶e si臋 w ko艅cu zdecydowa艂as na leczenie sanatoryjne.Zobaczysz ludzi z podobnymi problemami zdrowotnymi,porozmawiasz,podleczysz si臋, a wnuki przywitaj膮 z rado艣ci膮 zdrowsz膮 babci臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12.02.14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Znajoma mia艂a racj臋.Dziadkowie swoje juz zrobili,odchowali dzieci i nalezy im sie odpoczynek. Od bawienia i opieki dzieci sa rodzice a nie babcia. Tez bym nie bawi艂a,zanim poczn膮 niech si臋 zastanowi膮 jaki maj膮 pomy艣l na 偶ycie:P

Udost臋pnij ten post