Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 madziiiaaaaa

sanatoria* opinie *przezycia

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Nie ma co rechota膰, to s膮 powa偶ne sprawy. Tylko ten nie wie czym to pachnie, kto nie by艂 zdradzony.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
no bardzo ciekawe zaj臋cie, bardzo ciekawe , filmowanie pomarszczonych c**** i sflacza艂ych fiutk贸w. :D p贸艂 biedy jak dziadek we藕mie dopalacze , bo tak to mo偶na ca艂膮 noc czeka膰 a偶 b臋dzie got贸w do zaspokojenia babci :) naprawd臋 mamy a偶 tak g艂upich ludzi w tym narodzie? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sami sie wiecej na forum nakr臋cacie niz kuracjusze mog膮....ha ha ha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To do 20:16 wy偶ej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20.28 to m膮偶 taki g艂upi 偶e si臋 pozwoli艂 fotografowac i jeszcze foty do domu przywi贸z艂? :D ciekawy jestem jak wygladasz skoro ma艂偶onek skusi艂 si臋 na star膮 raszpl臋 ? no ale skoro da艂 si臋 przy艂apa膰 to za m膮dry nie by艂 :) ja na twoim miejscu by艂bym czujny , bo skoro w santorium takie numery odwala艂 to pomysl ile panienek na codzie艅 posuwa :) , nie s膮dzisz chyba 偶e si臋 nagle 艣wi臋ty zrobi艂 , no chyba 偶e bawisz si臋 w dobermana i pilnujesz go 24 h na dob臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wygl膮dam nie藕le, mia艂abym powodzenie na turnusie murowane.Wypada teraz si臋 zem艣ci膰, no nie? Niech zobaczy jak boli. A..przy艂apa艂am go gdy dzwoni艂 i wyda艂o si臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oooooo ! dziewczynka najpierw by艂a c贸reczk膮 kt贸rej tatu艣 skrzywdzi艂 mamusi臋 , potem kuracjuszk膮, teraz pani膮 detektyw i zdradzon膮 偶on膮 :) , a偶 si臋 boj臋 pomysle膰 kim b臋dzie w przysz艂o艣ci :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20.43 no oczywi艣cie 偶e si臋 zem艣cij , jed藕 do sanatorium, panowie ju偶 tam czekaj膮 , tylko uwa偶aj na pani膮 detektyw hahahahaahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Lubi prawi膰 babom komplementy, a takie stare to s膮 na nie 艂ase, oj 艂ase. Przez lata niedoceniane przez swoch facet贸w, to wiadomo, jeden komplemencik i gotowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdradzona jest tylko jedna, w dedektywa ani c贸reczk臋 si臋 nie bawi臋. Zonk! Chcia艂am tylko zaznaczy膰,偶e sanatoryjne harce ma艂偶onk贸w czasem tak si臋 ko艅cz膮.Dlatego tu zabra艂am g艂os.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hiiiii hiiiii haaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaa tu s膮 dopiero jaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja szuka艂am po portalach wiadomo艣ci o sanatoriach! Teraz wszystko jasne!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czytam od poczatku topik i jestem zdumiona tym tematem.Pomijam to czy kto sie leczy w sanatorium czy baluje. Przykrym jest to ze piszacy tutaj u偶ywaj chamskich,prostackich okreslen wobec ludzi.Jak mozna starsza kobiet臋 nazywa膰 "staruch膮,raszpl膮,sflacza艂e fiuty,pomarszczone c**y". Mam rodzic贸w w starszym wieku.Zadbani,przyjemni i nie tylko dlatego ze to moi rodzice.Mam ogromny szacunek dla ludzi starszych i nigdy nie osmieli艂abym sie ich nazywac dziadkami,babciami.Oni maja swoje wnuki i tylko im wolno tak sie do nich zwraca膰.Kto was chowa艂_ulica?,gdzie szacunek dla drugiego cz艂owieka.Czas szybko mija,tez bedziemy za chwile ludzmi starszymi.Kto z was chcia艂by byc nazwanym staruch膮/staruchem???Brak kultury,zero empatii.Jestem zszokowana ze musze 偶yc z takimi ludzimi na tej ziemi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no niestety dziewczynka tu pisz膮ca zaznacz臋 偶e jest to sama osoba pod wieloma r贸偶nymi nickami, ma jaki艣 uraz do starszych os贸b i usi艂uje wm贸wi膰 ca艂emu 艣wiatu , 偶e takie osoby s膮 beee, baluj膮 na jej koszt, zniszczy艂y kraj itd. itd. , zaczynam si臋 zastanawia膰 kim byli lub sa jej rodzice? mo偶e j膮 porzucili , odtr膮cili i dlatego nie ma szacunku dla ludzi starszych , no c贸偶 biedna nie wie 偶e kiedy艣 o niej tej kiedy艣 powie stary paso偶yt, raszpla itp. ciekawe co by powiedzieli jej rodzice gdyby to czytali ? moi nie byliby ze mnie dumni gdybym si臋 tak o starszych wyra偶a艂 . ale to chyba nie wszyscy wiedz膮 co znaczy dobre wychowanie. ale tutaj to jest problem psychiczny , dziewczynka zamiast skorzysta膰 z terapii u psychiatry woli si臋 leczy膰 tutaj , my艣li 偶e obra偶aniem starszych ludzi uleczy swoj膮 dusz臋. mo偶e kiedy艣 pojawi si臋 tu jaki艣 psychiatra i uleczy jej chory umys艂 i dusz臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
偶e kiedy艣 kto艣 o niej te偶 powie **** - tak mia艂o by膰 wy偶ej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Opssss. My艣la艂am , 偶e tu si臋 pisze o jaki艣 powa偶nych sprawach dotycz膮cych leczenia w sanatoriach . A tu jaki艣 艣mieszny ruski cyrk na k贸艂kach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie jedna dziewczynka,nie wymyslaj g艂upot.Dziewczynki nie maja az takiej wiedzy o sanatoriach.To musi byc wyga ,by mia艂a takie wiadomo艣ci albo wyg:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masz racj臋, musi by膰 wyg/wyga. I w dodatku ma na sumieniu zdrad臋. A przysi臋ga艂/przysi臋ga艂a. I teraz mu 艂yso, hehehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czytam i czytam wasze wpisy i nie rozumiem sk膮d wzi臋艂o si臋 w was przekonanie 偶e sanatorium r贸wna si臋 babcia dziadek czyli starsi ludzie .Chyba pisz膮 tu sami tacy kt贸rzy w 偶yciu nie byli w 偶adnym sanatorium .W sanatoriach gdzie s膮 ludzie z prewencji rentowej czyli kierowani przez ZUS 艣rednia wieku to 45-50 lat to o jakich wy tu star****ch piszecie - przepraszam za okre艣lenie To s膮 z regu艂y ludzie w sile wieku i pod wzgl臋dem psychologicznym w dosy膰 niebezpiecznym wieku Wiecie g艂owa siwieje ..........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dok艂adnie tak, opowiada艂 mi taki kuracjusz,偶e nigdy w 偶yciu tak nie ta艅czy艂,偶e a偶 koszula by艂a mokrute艅ka:-)To jaki on chory?! A je藕dzi co roku! Kto za to p艂aci???????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
10.55 ty go艣ciu p艂acisz i p艂aci膰 bedziesz !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ju偶 zap艂aci艂am, kas膮 i zdrowiem, starczy. Teraz kolej na niego i inne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
27.01.14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] A ja mysle ze najbardziej ujadaja ci,ktorzy nie mieli w sanatorium wzi臋cia.Zazdrosc bierze wtedy g贸r臋 i ch臋c zrobienia z siebie osoby bardzo moralnie u艂o偶onej.Wtedy wszyscy kuracjusze to dno moralne a on/a 艣wi臋ty i twierdzi ze juz wiecej nie pojedzie, bo i po co skoro nikt na nich nie zawiesi艂 oka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
upup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy wszyscy ju偶 si臋 wypowiedzieli na ten temat co mieli do powiedzenia? Pojechali sobie nie偶le na tych biednych kuracjuszach i si臋 zm臋czyli bzdurnym gadaniem. Bo 偶adnych konktret贸w tam nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Biedni kuracjusze tam nie jad膮, bo nie maj膮 kasy na drinki i balety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak to czytam to jestem coraz bardziej przera偶ona. Jedziemy razem z m臋偶em, ani bogaci, ani rozrywkowi. Chcemy si臋 po prostu leczy膰. Czy taka kategoria kuracjuszy te偶 jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oczywi艣cie ze jest:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale zrobi艂 si臋 zast贸j. Ju偶 nikt nie ma nic do powiedzenia? Ja ju偶 nied艂ugo wyje偶d偶am do Ko艂obrzegu. Jestem mega szcz臋艣liwa!

Udost臋pnij ten post