Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgyhujikop

Zostawiła mnie...

Polecane posty

Gość tgyhujikop

dlaczego? :(

Gość wrozka cudacha
a jak to zrobila?

Gość tgyhujikop
w czym? starałem sie być miły kochany czuły i co....

Gość tgyhujikop
po prostu wszystko było ok ale nagle oświadczyła że ona już nie może ze mną być i dize sie pakować (mieszkaliśmy razem)

Gość wrozka cudacha
zapewne znudziles jej sie i ma innego na oku nie martw sie, 99% zwiazkow tak sie rozwala bo wszyscy soba sie nudza

Gość tgyhujikop
dZIĘKI ZA POCIESZENIE a tak właściwie to czym ja sie martwie ona bła chyba jakas nie normanlna! brzydki nie jestem na brak kasy nie narzekam i czym, ja sie martwie....

Gość sorry ze to napisze
KASA I WYGLAD TO NIE WSZYSTKO... CZASEM KOBIETA POTRZEBUJE CZEGOS WIECEJ

Gość tgyhujikop
czyli?

za to jak widac pustak z Ciebie...lap kobiete na kase, powodzenia, zobaczysz jak daleko na tym zajedziesz:) tez bym Cie zostawila z takim Twoim podejsciem:]do tego tak bym Cie w dupe kopnela, ze w kolejny zwiazek wsadzilbym nie tylko penisa ale i rozum;) a teraz mnie zjedz jak przystalo na urazona meska dume:]

Gość wrozka cudacha
ale o co wam chodzi? facet wie ze jest niebrzydki, zarabia to co ma wmawiac sobie, ze jest nikim bo jego laska odeszla? ma robic z siebie cierpietnika? ja wiem, ze w polsce jest taki modny styl, robic z siebie cipe po rozstaniu ale trzeba przec do przodu!!! nie zalamuj sie, nie wiem czy ona miala racje czy nie, czy byles dobry dla niej czy nie ale malo lasek za oknem?

Gość tgyhujikop
JUSTUS ::: 1. Z tego co sie dowiedziałem nie byłem pierwszy którego zostawiła 2. Wcale już tego nie żałuje niech teraz ona żałuje 3. No tak wygląd to nie wyszystko : piękny domek , chatka w Sopocie ,własny hotel.... no tak a i miłosci jej nie brakowało

Gość wrozka cudacha
masz kase ? ciesz sie! panowie w polsce maja tendencje narzekac , ze laski leca na kase i siedziec z piwkiem przed tv i obrastac tluszczem ty widac wolsiz dzialac i masz duzy plus a ze odeszla? to niech odchodzi zaraz sie zjawia brzydule ktore beda prawic ze kobieta nie tylko kasy potrzebuje ale i uczuc:) ale jakby mialy do wyboru leniwego knura a ciebie to by lecialy na ciebie:P

Gość looollololllll
Może dasz jakiś przepis na to, jak sie tak można dorobić w młodym wieku? Bo chyba nie chcesz mi powiedzieć, że masz 45 lat a zachowujesz się jak studencik?? Wpuszczasz babę do domu a o miłości nie pomyślisz.. No to co bzyknąłeś, to twoje a teraz szukaj nowej "suni". Bez odbioru.

Gość tgyhujikop
wrozko cudacha jesteś bardzo miła - w porównaniu do niektórych Dzięki!

Gość wrozka cudacha
ale wy jestescie obludni facet ma se, dal kobiecie wszystko a ona go zostawila a od was wieje jadem zazdroscicie kasy? pisza tu pewnie brzydule ktore od lat sa samotne i odstresowuja sie na encie a szanowales ja? dbales o nia? mow szczerze! a moze odeszla bo dawales jej pieniadze ale malo czulosci?

Gość tgyhujikop
nie nie mam 45 lat tylko 22 Po dziadkach odziedziczyłem hotel dzięki niemu się wzbogacałem a teraz wystarczyło na to by zbudowac jeszcze 2 i jestem coraz bardziej zapracowany ale i bogatszy czyli i + i -

Gość wrozka cudacha
bo to tez wazne:)

Gość tgyhujikop
Nie dbałem ? miała wszystko czego chciała Czasem to nawet z 5 tysiaków na ciuchy wydawała Wakacje w Paryżu.. I Naprawde miłości jej nie brakowało bo myśle że wystarczająco jej ją pokazywałem

Gość wrozka cudacha
zaraz zjada sie obludnicy, ktory powiedza ze wszystko miales podane na tacy strasznie Polacy sa zazdrosni:( nienawidze zazdrosnikow jeden zarabia 100 tys, drugi 800 zl i czas sie z tym pogodzic. Mozna z 800 zl zarobic te 3 tys a nie lezec i kwiczec i wionac jadem

Gość tgyhujikop
Wiesz no tak podane na tacy to wcale nie tak bo teraz naprawde strasznie na to pracuję bo to wcale nie takie proste żeby hotel sie rozrastał i nie tracił na wartosci

Gość wrozka cudacha
to ja nie wiem... a moze ona miala dosc juz ciuchow i wyjazdow do paryza i zapragnela np prostej czulosci? sniadania podanego do lozka? telefonu ? niespodzianki? wyjazdu do lasu? robiles to dla niej?

Gość przestać gadać o kasie
a zacznij o miłości a raczej jej braku ja nie dziwię się, że odeszła gorzej, że może innej nie będzie

Gość tgyhujikop
Ja śniadanie do łożka jej nie podawałem bo miała słóżbę Ale wiesz gdy tylko miałem czas to spędzalismy go razem I to nie był tylko rozmowy....

Gość knock knock
to miala za duzo, a uczucia ??? okazywales jej???

Gość tgyhujikop
Czyli co buziak na dowidzenia i na dzieńdobry częstee słowa kocham cie? odpowiem raz i krótko TAK i coraz bardziej nie wiem o co jej chodziło ale nie interesuje mnie to juz ciekawe tylko jak teraz sobie poradzi ?...

Gość wrozka cudacha
Ja poewiem jedno. Mialam kiedys faceta, ktory tylko jeczal jak mu ciezko. Boze mial chyba jakas depresje. Bylam przy nim pozyczalam mu kase a on mnie kopnal w dupe a od tego czasu obiecalam sobie, ze nigdy wiecej sie nie poswiece!!! Jak ja zarabiam jakas kwote to moj partner ma zarabic tyle samo lub wiecej. ja mam mgr to moj tez ma miec lub bez mgr ale zaradny!!! Nigdy wiecej zakompleksionych panow Teraz mam faceta, ktory zarabia wiecej ode mnie, ma swoj wlasny biznes. Ktos moze mnie nazweac materialistka! Coz, ja tylko wiem jak zostalam potraktowana przez mego exa ktory byl biedny jak mysz koscielna a ja sleczalam przy nim i ocieralam jego lzy. Nigdy wiecej sierot w moim zyciu!!!

Gość tgyhujikop
Czyli co buziak na dowidzenia i na dzieńdobry częstee słowa kocham cie? odpowiem raz i krótko TAK i coraz bardziej nie wiem o co jej chodziło ale nie interesuje mnie to juz ciekawe tylko jak teraz sobie poradzi ?...