Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wegefarianka

gładki wzgórek. bez pryszczy, włskow i zaczeriwenienia...

Polecane posty

kiedys z ciekawosci zapytalam ja o to odpowiedzila ,ze tylko okolice bikini sie depiluje woskiem. Sama nie korzystalam z uslug ,tak jak napisallas to rozchylanie nog i bol spowodowany drastycznym wyrywaniem ..yyyyyyyyyyyyyy Wole moj sposobik ,niebolesny i przyjemniejszy..:))

Gość polecammmm
wiesz depilacja miejsc inty6mnych mimo wszystko jest krepujaca zarowno dla klientki jak osoby ktora to robi. A co do bolu...alc... gdybys slkyszala jak ja sie wydzieram hihihihihiohi ale co tam pozniej nie dosc ze mam spokoj na 2 miesiace to spokoj z wszelkimi krostkami :-)

slyszalam ,ze po ktoryms razie juz nie boli tak bardzo . Dwa miesiace to kuszaca propozycja ,ale nie chcialabym zeby obca babka dotykala mojego krocza,czulabym sie skrepowana . Uzywam do depilacji kremu veet ,zadnych pryszczy czy zaczerwienienia,rewelacja. Krem ma jeden minus ,wlosy szybko odrastaja .

Gość polecammmm
rozumiem cie, sama na poczatku troche ie krepowalam ale po pierwszym razie mi przeszlo :-) do jednego nie moge sie przyzwyczaic, do bolu, ktory mimo ze wloski rzeczywiscie staja sie slabsze to i tak boli :-)