Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada12

Jakie są objawy przed pierwszą miesiączką?

Polecane posty

Gość ziomek D
Skoro duzo masz tego sluzu to radzilabym ci narazie nosic wkladki higieniczne (polecam discreet), a miesiaczka przyjdzie w swoim czasie a jezeli sie tak bardzo nie pokoisz to zawsze mozesz poromawiac o tym z mama...:)

Gość ziomek D
skoro duzo masz tego sluzu to narazie radzilabym ci nosic wkladki higieniczne (polecam discreet) a miesiaczka przyjdzie w swoim czasnie a jezeli tak sie nie pokoisz to zawsze mozesz porozmawiac o tym z mama :)

Gość nieobeznana
noszę wkładki bella i naturella

Gość ziomek D
aha.. no to moze jeszcze nie czas na pierwsza miesiaczke... dlatego powinnas sie jeszcze cieszyc.. ale nie mart sie napewno niedlugo przyjdzie :D

Gość ziomek D
Dziewczynki!! Mam do was pytanie.. czy w czasie miesiaczki mozna myc sie mydlem w kostce??? prosze o odp. to dla mnie b. wazne!!! BU$$$ :)

Gość kar95
hej. u mnie juz dawno zaczely sie pojawiać włosy łonowe, biała - przezroczysta wydzielina i zaczeły mi rosnąć piersi. czy to znak ze juz nie długo moze zaczac sie miesiaczka?? mam prawie 14 lat i bardzo bym chciala juz dostawac okresu... pomozcie plis..!

Gość kar95
a i jeszcze jedna rzecz, czy gdy sie jest dosyc szczuplym to, to opoznia pierwszy okres??

Gość haappyygirl
Mam do was pytanie Jakie mam podpaski nosić z skrzydełkami czy nie ? Powiem tylko że miesiączke dostałam wczoraj i już mam jej dość:(

Gość haappyygirl
Do ziomek D No jeżeli chodzi tobie o to czy to jest miesiączka no to to jest miesiączka Ja to przed wczoraj miałam taki lekko brązowawy śluz a następego dnia jak się podcierałam to zobaczyłam krew A później jak założyłam podpasek to ta krew była brązowa więc nie martw się kolorem krwi :)

Gość nieobeznana
do hapygirl noś podpaski ze skrzydełkami

Gość nieobeznana
co ile zmienia się wkładki bo słyszałam że podpaski po 1 godzinie ale nie wiem co ile wkładki

Gość haappyygirl
Aha dzięki A może wiecie które są wygodniejsze bo ja narazie nosze z srzydełkami i nie wiem czy bez skrzydełek są wygodniejesze

Gość haappyygirl
do kar95 No możliwe jeżeli jesteś szczupła to nie opóznia się pierwsza miesiąćżą

Gość ziomek D
Dzieki happygirl!! :) Już sie balam ze to jakas choroba, no ale na podpasce to krew robi sie brązowata..:D

Gość ziomek D
do haappyy girl: Ja nosze podpaski bella perfecta rose (ze skrzydelkami) i sa bardzo wygode w ogole nie czujesz ze masz ja nalonona...a mam pytanie ja przez ok. 5 godzin nie zmienialam podpaski bo nie bylam w domu a na podpasce bylo bardzo duzo krwi.. czy przez ten czas mogla sie dostac jakas infekcja??

Gość nieobeznana
CZY KTOŚ ODPOWIE NA MOJE PYTANIE!!!!!!!!????????????

Gość kar95

Gość kar95
dzięki happygirl ;) ale czy na pewno to prawda, że gdy jestem szczupła to nie opóźnia się??

Gość ziomek D
Do nieobeznana Po prostu jesli stwiedzisz ze jest brudna to zmien :) Do kar95 Nie to nie ma znaczenia czy jestes chuda czy gruba.. ale zazwyczaj pierwsze miesiaczki sa nieregularne.. A czy teraz wy dziewczynki moglybyscie odpowiedziec na moje pytanie???? prosze!! :*

Gość ziomek D
Jest ktoś??? :(

Gość ilcia1
Podpaski zmienia się w zależności od potrzeby tzn. od intensywności krwawienia i na pewno nie masz infekcji z powodu dłuższego noszenia tej samej podpaski najwyżej można dostać odparzeń.

Gość ziomek D
aha dzeki ilcia1 pOzdrO :*

Gość nieobeznana
słuchajcie dzisiaj tak się dziwnie poczułam jakby coś mi wypłynęło idę do kibelka a tu ten głupi śluz strasznie mnie to wszystko wkurza a ostatnio jeszcze tak mocno mnie boli brzuch pod pępkiem

Ja jeszcze nie mam miesiączki, tylko śluz od ok. roku a nawet i dłużej. Ale jeszcze nie mam owłosiania pod pachami tylko pare 1cm włosków. Czy za rok moge już dostać miesiączki?

Ja jeszcze nie mam miesiączki, tylko śluz od ok. roku a nawet i dłużej. Ale jeszcze nie mam owłosiania pod pachami tylko pare 1cm włosków. Czy za rok moge już dostać miesiączki?

Gość ziomek D
~ neobeznana to oznacza ze w najblizszym czasie mozesz dostac miesiaczki, ale to nie jest pewno, bo kazdy organizm jest inny. Trzymaj sie cieplutko :

Gość nieobeznana
Dzięki wielkie :***

Gość haappyygirl
Mam do was takie pytanie W piątek dostałam pierwszą miesiączke i skończyła ona się w poniedziałek Czy to coś złego ? Bo jade niedługo na wakacje i nie wiem czy mam się kompać czy nie

Gość haappyygirl
Mam do was takie pytanie W piątek dostałam pierwszą miesiączke i skończyła ona się w poniedziałek Czy to coś złego ? Bo jade niedługo na wakacje i nie wiem czy mam się kompać czy nie