Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada12

Jakie są objawy przed pierwszą miesiączką?

Polecane posty

Kinek: ja o niej wcale nie myślałam:) wiesz miałam ten służy, włosy i ogólnie wszystko, ale tak naprawdę to z tego forum dowiedziałam się ze miałam okres:) i ogólnie nie wiedziałam jak powiedzieć mamie, to przed wyjściem do szkoły zostawiłam jej karteczke:) potem wracam a ona się do mnie przytulala, gratulujhr i mówi ze jestem kobieta:):):)

Ej mam do was pytanko: ej nie przez ostatnie 4 dni miałam dużo tego mojego ala okresu w postaci ciemno brązowego- krwistego sluzu, teraz idę do kibla a tam bardzo malutko taki blady brązowy, co to oznacza? Ze po prostu okres mi sie kończy czy co? POMOCY!!!!

Gość Mini1996
U mnie ostatnio masakra! Budzę się rano, idę do ubikacji, patrzę- a na majtkach mam wieeelką plamę krwi ! I to w dodatku w kształcie głowy Jezusa! Serio! Z brodą i długimi włosami! Pokazałam mamie- wystraszyła się nie na żarty, kazała m zdjąć te majtki. Potem zaniosła je do naszego księdza proboszcza- a ten mówi, że to cud- objawienie! Jaki przypał!!! Teraz moje zakrwawione majtki leżą w pośpiesznie przygotowmym ołtarzyku i codziennie przychodzą do nas do domu ludzie i je oglądają! Podobno to cud... Masakra, mówię wam, dziewczyny... Chyba pomodlę sie w intencji niepłynięcia krwi miesiączkowej. Znacie może, dziewczyny, jakieś modlitwy o dobrą miesiączkę? Coś w stylu ,,Boże Przenajświętszy pobłogosław moją krew miesiączkową, aby zawsze wypływała, kiedy jestem na to przygotowana"? Zna ktoś taką modlitwę?

Mini: nie wrabiasz? Z tym oltarzykiem? I tym wszystkim? Może ty święta jestes:)!

Gość Mini1996
nie, nie wrabiam to wygląda jak coś w tym stylu: http://g.dziennik.pl/pliki/978000/978993.jpg dziś będą dziennikarze z lokalnej gazety podobno jutro ma przyjechać TVN to jak- znasz modlitwę o dobrą miesiączkę? Bo pytałam księdza proboszcza. Nie znał.

Gość Mini1996
Czytam właśnie że w 1974 roku we Włoszech Christina Cargas miała pierwsze objawienie menstruacyjne. Na jej białuch koronkowych majtkach poprzez menstruację objawił się Jezus Chrystus. Do dziś jej bielizna jest przechowywana w Kościele Świętego Marka Augustyna- w specjalnym hermetycznym pojemniku.

Gość kinkaaa17
mini1996- o Matko i córko ! Ale masz ostatnio chwile .

Gość Mini1996
no nie żartuję tak, to głowa z krwi

Gość Miki;*
To ja Miki1996.Zmieniłam Pseudo bo jakiś palant znowu się po de mnie podszywa. jak tak będzie dalej to spadam z tond:( Ja dziś dopiero 1 raz weszłam na to forum, a ten idiota to już raz takie bzdury też pisał;/ Żal mi go!! Poczytajcie sobie str 124,125 i chyba 126. Ktoś się pod nas podszywał i pisał takie same bzdury:(

podemnie też sie kiedyś ktoś podszywał z takim samym tekstem .! Nie wierzcie w to .! Zachasłujcie konta .!

Gość Miki;*
To wszystko nie ja pisałam . Tylko ktoś inny. Ja dziś dopiero pierwszy taż tu jestem.Wgl. nie mogę patrzeć na te bzdury. Niby ustawiłam se hasło a i tak ktoś mi się włamuje;( Pomóżcie!!!

Ale żal! To znczy miki 1996: przed tem byłaś mini? Jak nie chcesz by ktoś sie pod ciebie to se konto załóż tam na górze- moje konto:)

Gość Miki;*
Jeśli jeszcze raz ktoś napisze jako ja o menstruacji -ótłukę jak psa!

Gość Miki;*
i to jeszcze jakie głuopoty- o Jezusie wypisywał...

Gość Miki;*
Te 2 wpisy na de mną też nie ja pisałam. Niby se konto utworzyłam i i tak piszą jak tak będzie dalej to spadam z tego forum. Nie wiem co w tym zabawnego podszywać się za kogoś i głupoty wypisywać....

Gość igorek
do miki nie denrwuj się tak

Jakim cudem ktoś ci sie na konto włamał ?. to nie jest możliwe bo podszywacz pisał pseudonimem o 'pomarańczowym' kolorze. A i teraz twoje konto nie jest zachasłowane , bo nie jest czarne .

Gość Miki;*
Nie wiem... Wpisywałam już kilka razy te hasło i nic...;(