Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

makkara

Mieszkania socjalne i spoldzielcze w UK

Polecane posty

Gość gość
takie suki (ani to kobiety, ani matki) powinno się wsadzać do więzienia i kastrować!!! a dzieci zabierać!!! jakby mnie tak facet potraktował to 5 razy dziennie byłabym na policji, w counsilu i diabli wiedzą gdzie jeszcze - dodatkowo oflagowałabym się na środku ulicy gdyby mnie i dziecku nie chciano udzielić pomocy - szmata nie matka!!!

Gość tylko gosc
wow naprawde szczerze nie wiem co napisac....po przeczytaniu kilku stron tego watku stwierdzam, ze jako ludzie jestesmy totalnie obdarci z czlowieczenstwa...jalowe pelne nienawisci, glupie do cna dyskusje...wow...szkoda czasu i energii na wchodzenie na tego typu fora...depresja murowana! nie spalajcie sie tak ludzie...karma i tak wszystkich dorwie:) szanujmy siebie i innych!

Gość gość
nie spalajcie sie tak ludzie...karma i tak wszystkich dorwieusmiech.gif szanujmy siebie i innych! xxx co ty nie powiesz??? w oczekiwaniu na karmę mamy patrzeć z założonymi rękami jak pseudomamusie gnoją, okradają i niszczą psychicznie i fizycznie własne dzieci, bo "szczęście" gacha jest najważniejsze???

Gość tylko gosc
alez skad...mozemy sie obrzucac wyzwiskami, oskarzeniami itd przyniesie to z pewnoscia jakze pozadany skutek!! jak dla mnie, to wlasnie wszyscy tutaj siedza z zalozonymi rekami! plujac na siebie nawzajem, bez jakiegokolwiek rozumiena zycia i drugiego czlowieka.ba nawet siebie...

Gość gość
ja nie siedzę z założonymi rękami!!! od razu zgłaszam do R&C i counsilu takie suki jak wyżej się produkowały! te co w tyłku mają dzieci, byle fiuta w łóżku zatrzymać!

Gość tylko gosc
brak slow, to byl moj jedyny i ostatni raz kiedy weszlam tego typu forum.przezycie taumatyczne. wstyd mi za Was ludzie!

Gość gość
witam mam pytanie może mi ktoś powiedzieć o co chodzi jak mieszkanie socjalne dostajemy i umowa jest na 5 lat? Co po tym czasie dzieje się z nami i mieszkaniem?

Gość gość
"witam mam pytanie może mi ktoś powiedzieć o co chodzi jak mieszkanie socjalne dostajemy i umowa jest na 5 lat? Co po tym czasie dzieje się z nami i mieszkaniem?" Wracacie do Polski po spelnieniu misji. Co za patologia tu sie szerzy.

Gość gość
Witam prosze mi powiedziec albo zrozumiec .Przyjechalo malzenstwo z 2 dzieci do uk ,on znalazl prace z pomoca rodziny .Wynajmowali dom w takiej sobie dzielnicy .Potem rodzinka pomogla sie przeprowadzic do domu znajomej ktora im wynajela bo wyprowadzila sie do partnera .Po pewnym czasie partner kopna w tylek I kobietka chce do wlasnego domu tylko wlasie lokatorzy nie chca sie wyprowadzic haha zlozyli wniosek w miedzy czasie o mieszkanie socjale bo ich nie stac na wynajem I I ona w ciazy z 3 ,chodzili zebrac za mieszkaniem do councilu ,w koncu poszla z nimi wlascicielka domu u ktorej mieszkaja I wyzebrala im mieszkanie twierdac ze ona mieszka razem z nimi nie ma miejsca w domu .Okazalo sie ze dostana dom maja spotkanie w piatek na wybor domu !!! Majac mieszkanie w Polsce a zataisz ten fakt nalezy ci sie mieszkanie socjalne jak to jest ?? smutne to .RODZINY czekaja latami na mieszkanie nie moga sie doczekac a ty doslownie 5 msc ??

Gość gość
Majac mieszkanie w Polsce a zataisz ten fakt nalezy ci sie mieszkanie socjalne jak to jest ?? xxx a to mieszkanie w Polsce jest własnościowe?

Gość gość
Tak wlasnosciowe ,W aplikacji jak skladasz chyba jest opcja czy posiadasz nieruchowosc np w Polsce .

Gość gość
nie martw się sprawdzają! mój znajomy zataił, że ma własnościowe w Polsce i dzisiaj ma 19 tys funtów HB do oddania i wstrzymane wszystkie benefity na trzy lata!

Gość gość
Malzenstwo nie wpisalo ze ma wlasnosc a juz chate z socjalu dostana bardzo potrxebujacy jak to jest !! Hb tez maja ehh

Gość gość
mam pytanie. Rok temu przydzielono nam mieszkanie socjalne. Mieszkamy w 2 bedroom flat, ja, partner i dziecko. Muszę wyjechać z dzieckiem do Polski na kilka miesięcy, może nawet rok na leczenie. Czy mój partner może zostać w tym mieszkanu sam? czy już potraktują mnie i dziecko jakbyśmy opuści UK na stałe i jemu nie będzie juz przysługiwać 2 bedroom?

Gość gość
a to w UK nie ma lekarzy? czemu chcesz leczyć dziecko w Polsce? - przecież nie przysługuje wam państwowa opieka zdrowotna w PL bo nie masz polskiego ubezpieczenia!

Gość gość
Jezeli opuszczas UK z dzieckiem na wiecej niz 6 miesiecy a pobieracie benefity to misicie to zglosic... Inaczej w przyszlosci bedziesz zwracac kase i odbiora ci wszystkie na przyszlosc. Zreszta w aplikacjach jakie skladacie wszystkie informacje o tym sa napisane tylko wam sie nie chce slownika uzywac...

Gość gość
a czy ja pytałam o benefity czy o lekarzy w UK? sami debile tu siedzą :O:O

Gość gość
ty jesteś debilką! wieziesz dziecko do Polski zamiast leczyć je na miejscu ale ja wiem dlaczego - tak to jest jak się mieszka w UK a nie zna się języka! ale mocno się zdziwisz - skoro masz ubezpieczenie w UK to nie przysługuje wam żadne leczenie na NFZ no, chyba że się tak dorobiłaś na benefitach, że w Polsce będziesz leczyć dziecko w prywatnych przychodniach płacąc za wszystko!

Gość gość
To ty jestes debilka, ze nie widzisz zwiazku miedzy pobieraniem swiadczen na dziecko, a wywozem go z UK... ale to twoje zycie...

Gość gość
idiotka myśli, że będzie teraz mieszkała w Polsce i brała zasiłki na dziecko z UK a konkubent nie będzie w UK płacił za mieszkanie a zaoszczędzoną kasę będzie jej do Polski wysyłał

Gość gość
Ludzie po co ten jad każdy robi jak uważa. Ja mieszkam tutaj i co prawd to prawda najpierw chodzę tutaj do lekarza ale jeśli niestety nie spełniają moich oczekiwań lecę do polski i idę prywatnie bo po prostu taniej. Zluzujcie troszkę.

witam mam problem ojciec mojego dziecka nie akceptuje ciąży nie wytrzymuje już z nim psychicznie a w agencjach mieszkaniowych nie chcą wynajmować mieszkań kobietom w ciąży . proszę podpowiedzcie mi co mam robić

Gość gość
umówić się na zabieg w GP

Gość gość
Od kiedy to agencje nie chca wynajac mieszkania kobiecie w ciazy? Raczej nie pracujacej kobiecie w ciazy, tak? :D

Gość Kajka2611
Witam. Potrzebuję pomocy. Mąż mieszka w Wakefield u rodziny(wspólnie wynajmują dom). Jest tam przeludnienie i nie mam jak do niego dojechać z dziećmi. Czy może złożyć wnioski o mieszkanie gdy ja z dziećmi jesteśmy jeszcze w Polsce? Gdzie to się składa?