Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężaróweczka nowa

Zwolnią mnie?

Polecane posty

Gość gowonóg
dziwię się ze mając dzieci w ten sposób piszesz o innych kobietach. sama dzieci chcialaś miec a inne nie maja tego prawa??? godzilaś prace z macierzyństwem zaden wyczyn bo większośc z nas godzi. gdyby ludzie mieli szacunek jeden do drugiego nie byłoby problemu z praca, każda prace mozna zrobic i pogodzić z macierzyństwem tyle że pracodawcom wydaje się ze jak oni kombinuja to pracownicy tez. każdy sadzi według siebie, to co piszesz o innych wyraza cała siebie. nie wiem jak Ty mozesz spojrzec sobie w lustrze w oczy , jestes jak Bazyliszek.

Gość ledwo zaczelas prace
no widzisz jestem na tyle operatywna ze na mnie pracuja malo tego,moge sobie przebierac w pracownikach a o moj okret sie nie obawiaj mam zabezpieczenia:P

MARNE WYWODY NA TEMAT SZACUNKU co tutaj ma szacunek do rzeczy???? ja chyba pisze z jakimis matolami caly czas rozprawiam o tym,zeeee pracodawcy nie chca zatrudniac mlodych mezatek lub kobiet majacych male dzieci PONIEWAZ-SPRAWIAJA IM NIESPODZIANKI,KTORE DO NIESPODZIANEK W TYM WYPADKU NIE NALEZA!!! pozatym ja ucze swoje dzieci aby byly samowystarczalne,samodzielne a zycie latwe nie jest

Gość mozna się załamac
ledwo zaczelas prace-> to ciesz sie,że jesteś w tak komfortowej sytuacji i miej radośc z tego ,że inni TYRAJĄ NA CIEBIE!!! Twoje pejoratywne podejście do tego tematu uwłacza godności kobiety - tym bardziej na poziomie!!..:( ale..ale...jaki Ty poziom reprezentujesz??

Gość mozna się załamac
ja do małolat już nie należę...mam 39 lat i zdrowe podjeście do życia!!! sensowne i tolerancyjne!!

Gość uwazaj zebys sie nie
o szacunku, to ty zaczelas ....matole!

o moj poziom sie nie martwie trzeba sobie w zyciu radzic i tyle a nie slizgac sie na innych ja ciezko pracuje(o przepraszam)moi pracownicy,aby potem takie panny mialy zasilki TRZEBA BYLO BYC NA TYLE MADRYM ABY NA CIEBIE KTOS TEZ TYRAL

Tu sie mylisz, to nie madrosc, tylko cwaniactwo:(

Gość jesli nie są kobietami
ledwo zaczelas prace -> kobieto daj sobie na luz i eksponuj swoje sfrustrowane emocje w innej formie, bo tutaj niepotrzebnie wprowadzasz zamieszanie!!

rozumiem sytuacje ze kobieta pracuje w firmie pare lat jest juz stalym pracownikiem i wtedy decyduje sie na dziecko szef w takiej sytuacji innym okiem spojrzy a nie taka co sie napracowala 4 miesiace i zaszla biedaczka!!!! zreszta dla mnie to brak ambicji

Ales ty wyrozumiala:P. Konczy taka kobieta studia, ze dwa lata zajmie jej znalezienie pracy. Pozniej 10 popracuje u ciebie i w wieku 36 lat z twoim blogoslawienstwem zachodzi w ciaze:(

Gość Gratuluje młodej matce
Gratulacje dla matki , mam nadzieje że ciąza bedzie bez powikłań . Praca jest ważna ale teraz martw się o dziecko i resztą się nie martw , chroni cię prawo od pierwszego dnia ciąży aż do rozwiązania .

Gość jesli nie są kobietami
ledwo zaczelas prace -> pewnie na jej miejscu wybrałabyś aborcję jako mniejsze zło i zagrożenie dla kariery zawodowej?? Jestem normalnie w szoku po tych wypowiedziach!!!

mozna się załamac: \"to ciesz sie,że jesteś w tak komfortowej sytuacji i miej radośc z tego ,że inni TYRAJĄ NA CIEBIE!!!\" Ja chętnie za koleżankę \"potyram\", w imię szczęścia i rozwoju przyszłych pokoleń :) Nie widzę problemu!! Tyram na moherowe berety, biegające do lekarza co drugi dzień, tyram na Świątynię Opatrzności, na becikowe dla rodzin pijackich itd.. To Wam nie przeszkadza? TAK, chętnie potyram po to, żeby ta dziewczyna i inne jej podobne mogły spokojnie urodzić i wychować dziecko. Takie dziwne??

jak zwal tak zwal dla mnie to madrosc,dla ciebie cwaniactwo w kazdym razie nie kazdy potrafi sie ustawic na szczescie dla mnie pracuja ludzie i jestem w tej komfortowej sytuacji haha

Dla kobiety to powinny być najpiękniejsze chwile w życiu . Trzymam kciuki za maluszka .

Matki Milosierdzia sie znalazly!!! ja tez tyram i place podatki nie jestes w tym kraju wyjatkiem

Gość fhdh
Popieram --- ledwo zaczęłaś pracę, choć pracodawcą nie jestem. Jak czytam to, co zaciążone panny wpisują, to interesuje je głównie jak szybko pójdą na zwolnienie. Dla mnie to jest tani oportuznim. Tudzież ambicje życiowe sprowadzajace się do urodzenia "dzidzi" i uwieszenia się w celu wychowania tejż na państwie, ewentulanie dobrze zaraniającym mężu. Mnie taka postawa brzydzi, po prostu. Już nie dodam, że czytając forum, odnoszę wrażenie, że ciąża rzuca się na mózg, chyba, bo pisujące tu mamuśki robią wrażenie wyjątkowo durnych niuń. Ewentualnie może takie zachodzą głównie w ciążę, bo te intelgentne i z abicjami niekoniecznie, albo pózniej. No i jak ludzkośc ma się nie degenrerować:(

gramatik- czy ty jesteś człowiekiem czy " TYRAMEM " " Tyrajacych za całą polske " ?????? prosze odp.

nawiazujac do tematu,bo widze ze odbiega takie dziewczyny jak ona,tworza zla reputacje dla innych kobiet przyklady sie mnoza i efekt jaki??? pracodawcy nie chca zatrudniac no coz nie bede sie juz powielac i powtarzac bo widze ze panny nie rozumieja o czym pisze na szczescie temat i osoba tej kobiety mnie nie dotyczy posrednio zal mi tylko innych uUCZCIWYCH kobiet,ktore przez takie obiboki moga miec problem ze znalezieniem pracy

ja tez nie mogę tego czytac:)

A wiecie co mnie brzydzi? Wasza zawiść, a jeszcze bardziej Wasze tchórzostwo!! Jak się zaczyna opluwanie, to same pomarańcze na forum, a to ciekawostka! Anonimowo łatwo być mocnym w gębie, szkoda Wam poświęcać czarnego nick\'a? Doskonale zdajecie sobie sprawę, że gdybyście się podpisały na czarno, to byłybyście \"skończone\" na tym forum..

Nie tyram za całą Polskę, ale tak jak wszyscy płacę podatki. Więc jak czytam że niby ciężarne przechodzą na zwolnienie żeby się cieszyć z tego że ktoś na nie tyra, to uprzejmie donoszę , że ja też tyram i nie mam nic przeciwko. A jak chcesz ze mną dalej dyskutować to się ujawnij na czarno, bo z tchórzami nie gadam :P

a mnie BRZYDZI takie zachowanie,panienek ktorym jak tu jedna osoba napisala "ciaza padla na mozg" nauczcie sie wreszcie pracy,przyzwoitosci,uczciwosci sama tu jedna przyznala,ze szuka pracy po to aby tylko zajsc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to juz szczyt szczytow

ledwo zaczelas prace- fakt nikt tutaj cię nie rozumie - dziękuje . Jestem w trakcie szukania pracy i jeszcze nie spotkało mnie pytanie czy mam zamiar założyć rodzine , kiedy itd... Dla pracodawcy to nie jest problem , bo w dobrego pracownika będzie inwestować nie zależnie czy ma dziecko czy nie !!!!!! Pewnie nie znasz realiów współczesnego rynku pracy , ale swoje wiesz !

Bardzo chętnie ale wiesz co ja z ignorantami też . Agnieszka

nie znam,no tak ale za to z powodzeniem prowadze firme i swietnie daje sobie rade w realiach tego kraju a jesli mnie nie rozumiecie biedne pokrzywdzone mamuski,to co tu jeszcze robicie haha

ledwo zaczelas prace- KAżDY MOżE NAPISAć , żE prowadzi firme . Mysle , że osoba , która to napisała szukała wsparcia a nie obelg pod swoim adresem . Kobiety są czasami bez serca.

No dobra sterze i okrecie, pomarudzilas, powyzywalas, a teraz rwij pilnowac swoich pracownic, bo ci jeszcze ktoras w ciaze zajdzie przez twoja nieuwage