Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANULALECZKA

Tak dla porownania i rozeznania

Polecane posty

Gość ANULALECZKA

chcialabym aby wpisali sie wszyscy co sa za granica aszczegolnie w UK, gdzie pracuja i ile zarabiaja. Ja pracuje w administracji i zarabiam 230 na tydzien. Mowie zeby nie bylo ze pytam a sama nie pisze. Dziekuje za wypowiedzi.

Gość tez administracja
£ 340 na reke tygodniowo ale w najdrozszym miescie Londynie..

Gość ANULALECZKA
A NAPISZ PROSZE CO ROBISZ, BO JA TIO WIDZE ZE CHARYTATYWNIE ROBIE:)

Gość ANULALECZKA
no co to tylu Polakow w Anglii i nikt nie pisze, no nie badzcie tacy

Gość może wszyscy siedzą w pracy
?;)

Gość ANULALECZKA
No tak, masz racje

Ja pracuje jako kelnerka i tygodniowo mam 300-350£, a w sezonie mamy miec 400. Mimo to szukam pracy w administracji, moge miec nawet 200 na reke.

Gość ja w hotelu
190 tygodniowo-ciezka praca

pracowałam w hotelu 200Ł na tydzień(rzeczywiście ciężka praca,zwłaszcza jak się pracuje pod polakiem co dopiero ręczniki skłodała,a teraz tobą włada)na magazynie 200-250Ł tygodniowo(robota może nie lekka,ale za to w przesympatyczny gronie)recepcionistka w hotelu240Łtygodniowo+zakwaterowanie i śniadanie+obiad Pozdrawiam

Gość dzfgasdgasd
ja na zmywaku 5.35 brutto pewnei jakies 180 na tydz. ale zreszygnuje za duze busy w tej wloskiej restauracji - strada

administracja, firma finansowo-ubezpieczeniowa w Bristolu. 200 funtow na tydzien za 35 godzin pracy. obecnie czekam na podwyzke i szukam wyzszego stanowiska w firmie. mysle ze w ciagu pol roku mi sie uda. maz - elektryk zarabia roznie 350-550 netto za tydzien :) taki to ma dobrze. chyba trzeba sie przekwalifikowad :P

Gość cztery piki
ok, 300 funtow tyg.bez nadgodzin w fabryce.Wbrew pozorom praca spokojna.Mieszkam w pięknej Kornwalii, z dala od Londynu:)

Gość dla porownania
Ja mam nietypowa prace i wiec prosze bez komentarzy typu- sciema, bo mowie powaznie. 500- 1000 tygodniowo ale nie nalezy ta praca do bezpiecznych, nie tez jest zwiazana z sexem, jak pewnie na mysl przychodzi wiekszosci :)

Gość dla porownania
Manchaster, Liverpool i okolice.

Gość dla porownania
Manchester mialo byc.

Gość pewnie haracze i wyzyski
:D:D:D:D

Ja wierze, ze mozna spokojnie zarabiac 500-1000 tygodniowo, np pracujac w IT, ale to nie jest nietypowe ani niebezpieczne :P

Gość dla porownania
valeriana- ochrona :) tak w wielkim skrocie

Gość ANULALECZKA
No wlasnie tez mie ciekawi ta praca za 500 -1000. Mh moze praca ze starymi ludzmi. Moje kolezanki tak pracuja, 500 maja na machcniecie reka. Ale czy potcieranie tylka starszemu panu nalezy do przyjemnych? Chyba ze to juz znieczulica zalatuje. Niewiem. Powiedz co to za praca z checia bym ja robila

Gość londoner
500-1000 to normalne zarobki jesli cche sie zyc na normalnym poziomie(londyn) na singla to fajna sumka a na utrzymanei rodziny wyjdzie sie na zero. Jezeli ktos jest dobry w tym co robi i w miare obrotny(pracuje na siebie,albo na kontrakty) to zarobi tyle bez problemu. Ja jestem chyba malo obrotny i za malo jescze umiem wiec narazie 300 w biurze na etacie.

Londoner - no chyba ze pracuja 2 osoby i nie mieszkaja w Londynie. Ja jestem w Portsmouth i zycie tutaj jest o wiele tansze.

Gość ANULALECZKA
A w jakim biurze pracujesz? Jesli oczywiscie mozna wiedziec

Gość ANULALECZKA
hej Enamorada ja mieszkam w Southampton. To niedaleko:)

a ja w Bristolu 🖐️ rzut beretem lub 2 godziny samochodem :) mysle ze do duzych firm takich jak JP Morgan, Bloomberg, AXA, Ersnt & Young, UBS AG raczej trudno dostac sie z zewnatrz. najlepiej zarejestrowac sie w agencji. masz wieksze szanse jesli znasz kogos kto tam pracuje i moze cie polecic lub zaniesc twoje CV. z zewnatrz raczej trudno sie dostac bo trzeba miec przepustki :( probuj przez reeda. mi sie udalo

enamorada wyslij mi swoje CV jesli chcesz to zobacze czy odpowiadasz oczekiwaniom firmy gdzie pracuje. powinnas miec jakies doswiadczenie w administracji. mamy tez 2 filie w Londynie wiec moge sprawdzic kogo aktualnie szukaja

Bylabym wdzieczna gdybyscie mi opisaly Wasze szukanie pracy w administracji :) Bo troche juz jestem zdolowana.