Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olexis

14 kwietnia start dieta... MINUS 10 KG. JAK NAJSZYBCIEJ!!!

Polecane posty

Gość Olenka 17
mmm jak wytrwam w diecie może być ciekawie :P szczególnie że jeszcze trenuje :P

Gość kulka to ja
To może ja tez sie przyłaczę? Mam do zrzucenia (narazie) 10 kilosów, a potem może jeszcze kilka? żadnej konkretnej diety nie stosuję, odpada u m,nie liczenie kalorii i jakieś tam indeksy glikemiczne, dziś na śniadanie zjadłam np. serek wiejski z pomidorem i dwiema rzodkiewkami, pycha i całkiem syte, na II śniadanie wypiję kefir i zjem kilka rzodkiewek, a na obiad jakieś mięsko i surówka, nad następnymi posiłkami jeszcze sie zastanowię i napiszę co wymysliłam. Pozdrawiam wszystkie odchudzaczki.

ja lece na zakupki trzymam za Was kciuki bedzie dobrze , jesli ja wytrwalam to Wam tez sie uda , nie lubie liczyc kalorii i t p poczytajcie forum zuzla i na e-figurze , jest kilka zasad ktore trzeba zapamietac ale warto bo efekty sa ! :) wpadne zajrzec pozniej papa

Gość Olenka 17
Natia to tak jak ja :( w tamtym roku jak zaczęłam jeść śniadanie i obiad (tylko) stosowałam Therm Line 2 i ćwiczyłam schudłam z 83 na 69 a ostatnimi czasy wróciłam do 72:O muszę zacząć nad sobą pracować i panować

Gość Olenka 17
uuaaah moje BMI mieści się też w normie...ale to nie odzwierciedla mojej masy ciała :):):) ale powaga jak jadłam rano śniadanie mogłam nic nie jeść do 17 :)....Natia trzeba się "nawrócić" :P a tak poza tym ile ważysz i przy jakim wzroście? :P

Gość Olenka 17
a ja zawsze byłam gruba... od kiedy poszłam na przedszkola :O ale to stare dzieje teraz będzie tylko lepiej :P:P:P u mnie brzuch (głównie boczki) uda i pośladki :P muszę poszukać jakiś fajnych ćwiczeń:P podobno SHAPE ma niezłe :)

Gość Olenka 17
dobra ja lecę na spacer :P pa:)

Gość Olenka 17
witam :P wróciłam :P po spacerku umieram... pięty mam całe zdarte i dużo pęcherzy :o:O:O uroki nowych butów :| od 19 nie jem nic :D więc muszę się czymś zająć.... tylko czym :P

Gość olexis
juz mi sie nie chce odchudzac !:P jestem gruba ale zawsze moze byc gorzej co nie? ide na golonke !!!!

Gość olexis
ktoś podszył się na moj nick!!!ja nie nawidze golonki!!

kurde, ktos podszywa sie pod moj nick i twierdzi ze to ja sie podzywam !!! uwielbiam golonke :) i do tego piwko! i swieze pieczywko:D p.s. zaczernilam sie zeby nikt sie juz nie podszywal :P

Gość wałek
olexis a ile ty chcesz schudnąć na golonce??

Gość olexi s
słyszałam o diecie ze przez 2 tyg.je się same tłuste mięsa i w ten sposób ciało się przyzwyczaja do dużej ilośći spalania tłuszczu..póżniej nie jesz mięsa wogóle i dietka i ciało szybciej spala tłuszcz!! więc zaczynam

Gość biala czekoladka
witam ;-) ja też uwielbiam piwko, a zamiast golonki pizze;-) chcialabum schudnąć 10 kg jak najszybciej, tylko jak większości z nas brakuje mi motywacji, przecież jedzenie to tyle przyjemności;-)

Gość olexi s
no a może przezuce się z golonki na schab?? :p co wy na to??

schab? takie chude miesko :/ bez sensu golonko rulezzzz:P ewentualnie boczek lu slonina! :D

Gość Olenka 17
no i jestem :) śniadanko już za mną :P następny posiłek dopiero około 16 :) przydałoby się dzisiaj iść na basen albo na rower...

Gość Olenka 17
ale mam motywację :P nowa spódniczka 2 rozmiary za mała... ciocia mi ze stanów przysłała... ale żeby ją nosić trzeba stracić trochę w biodrach i pasie... :P od jutra zaczynam dietę 1000 albo jak mi się uda to Metody Montignac Pozdro :*

Gość fikuśna
a ja właśnie jestem po obiadku zjadłam gotowanego ziemniaka i marchewke gotowaną do wieczora już nic nie zjem pozdrawiam

Naughty ja od jakiegoś czau zastanawiam się nad dietą mm, chciałam spytać czy masz moze gotowe menu na pare dni? bo w sumie to tak do konca nie wiem o co tam chodzi, czytałam że niektórzy schudli np. 2 kg i pozniej waga stanęła i że być może coś źle robili jeżeli chodzi o ich posiłki... nie chciałabym żeby tak też było w moim przypadku, takie meny bardzo ułatwiłoby mi życie:) pozatym chciałam sie jeszcze spytać czy kupiłas jakąś ksiązkę o tej metodzie bo ja chciałabym kupić ale nie wiem która jest najlepsza bo troche ich jest, chodzi mi własnie głownie o przepisy i menu, a pozatym jak to jest z godzinami kiedy ma być posiłek weglowy kiedy tłuszczowy kiedy jakiś tam inny w jakich odstepach czasu własnie tego nie wiem, będe wdzięczna za informacje:) pozdrawiam wszystkich

Gość Olenka 17
Kurde złamałam się :( moja babcia upiekła tort na swoje imieniny...wrrr... :O:O:O..........:D jak dobrze że zawsze można się "podnieść" i walczyć od nowa :D Vit-A ...no właśnie też mnie to kusi, ale jak na razie to za 500zł. to wolę sobie kilka innych rzeczy kupić. Jeśli za pół roku moja dieta nie poskutkuje, to pomyśle nad wydawaniem pieniędzy :P póki co ćwiczenia i dieta (a to dzisiejsze ciastko pójdzie w zapomnienie) Pozdrawiam :*

Gość Olenka 17
No cześć laski :* mój plan treningów już ułożony :P od jutra będę miała co robić w wolnym czasie:P dzisiaj cały dzień to porażka : słodycze, jakieś bułki... aż szkoda wymieniać od razu czuję się 2 kg cięższa...aż mi niedobrze :( jutro zaczynam wszystko na poważnie :) Pozdrawiam :P ps. jakie ćwiczenia są dobre na "boczki" bo ja nic nie znalazłam :(

Gość Olenka 17
ładna pogodna...niedziela... godzina 18.... nie dziwię się że nikogo nie ma, ale smutno mi tak samej :P

Olenka 17- na boczki najlepsze cwiczenia to skrety tulowia: pochylasz sie i skrecasz sie to raz do jednej to raz do drugiej nogi, nastepne cwiczenie to takie, ze kladziesz sie na podłodze na brzuchu wyciagasz rece i podnosisz klatke piersiowa, nogi na ziemi (chcesz mozna uzywac obciazenia np 1kg ciezarki, ale nie przesadzaj od razu z obciazeniami) ja wykonuje jeszcze jedno cwiczenie: klade sie na boku uginam nogi i robie takie jakby brzuszki bokiem, ze podnosisz sie do nog. daje w d**e:) pozdrawiam i zycze wytrwalosci p.s. mam nadzieje, ze jest to w miare zrozumiale:D

Gość Olenka 17
Cześć słonka :P dzisiaj był całkiem niezły dzień trochę ćwiczeń i nauki :P znacie może jakieś stronki z "tabelami kalorycznymi" przydałyby mi się jakieś :P

Gość Olenka 17
Kasia12347 to ostatnie ćwiczenie..bokiem...jest najlepsze ale szczerze dużo nie jestem w stanie zrobić :D:D ale sie staram :P thx