Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 11solo

faceci co lubicie w lozku robic z kobitkami!!!

Polecane posty

Gość 11solo

moj facet ma wkrotce urodzinki zamierzamy wyjechac.chcem zrobi kolacje przy swiecach ubrac sie w seksi bileizne(zadko mnie w takiej widuje) i uzadzic mu jakis fajny pokaz i ekstra seksi.podpowiedzcie jakie macie fantazje co moge jeszcze zrobic co najbardziej lubicie???

Gość 11solo
piszcie piszcie faceci albo dziewczyny co wy zrobilyscie swoim facetom a co im sie bardzo spodobalo!!

Gość przyprowadź koleżankę
na pewno będzie zaskocziny i bardzo zadowolony :classic_cool:

Gość 11solo
dewiantka no to juz jakis pomysl!czekam na inne jeszcze

wbijanie gwoździ jest niehigieniczne :o chyba, że ma sie w zasiegu ręki surowicę przeciwtężcową :o

Gość 11solo
zaklinacz cipek to wszytsko co piszesz to mamy na codzien.a hcial bym zrobic cos specjalnego w ten wieczor!!wiem ze bedziemy w hoteliku w ktorym kiedys bylismy duze loze wanna z dzakuzi zabiore szuszone platki roz.i jak pojdzie sie kapac to uloze sciezke z tych platkow do lozka a na nim ja! co wy na to:)?

Gość * * * zaklinacz cipek * * *
Lubimy tez zamiane rol, czyli raz robimy wszystko co ja chce a nastepnym razem moja pani jest u wladzy , dobra zabawa polecam, tylko trzeba sie wczuc w role tylko nie za bardzo i znac preferencje partnera.Bo jak wypalisz do laski "teraz ci na naszczam do ryja " to sie moze troche zdziwic, albo jak ona wyciagnie ogromny wibrator i skieruje w twoja strone zdanie " no to teraz zobaczysz jak to jest jak ktos cie wali w DuPE !!!"

płatki róz? Fajne, ale jak się chce uwieść dziewczynę. Nie wiem, czy facetowi sie jakoś specjalnie spodoba.

Gość 11solo
zaklinacz cipek tojest dobre!!!tak na serio to nigdy nie wiazalam go do lozka a moze teraz przywiaze i poleje czyms jadalnym i zaczne lizac i lizac

Gość 11solo
dewiatka no to opsypie lozko w platkach roz albo przygotuje jaksa kapiel w olejkach zapale swiece i wsypie platki roz?

Gość 11solo
w sumie w wannie nie lubimy odpada mam w domu wielka wanne i juz chyba dosc seksu w wannie.

Gość 11solo
za wszytsko akurat on bedzie placil i nie ma karty mastercard a mina jego bedzie bezcenna napewno po tym wieczorku!!badz pewien

no wszystko w twoich "rekach" doslownie i w przenocni , no i w innych czesciach ciala. Powiem ci tak liczy sie nastroj, i zebyscie oboje byli rozgrzani, proponuje wzajemna masturbacje, dobra zabawa, a jak juz bedziecie rozgrzani do czerwonosci i macie troche fantazji to wszystko sie potoczy po wlasciwym torze Pozdrawiam. :D

Gość juneksa
wiję się w dzikiej ekstazie gdy leżąc na materacu z końskiego włosia mój ukochany niezastapiony Mieczysław bolcuje mnie na wpół nadgnitą kolba kukurydzy i karze krzyczeć ihaaaaaaaaaa.

Gość lubią
widzieć, jak sama sobie robisz, figury wskazane, przybory też.

Gość 11solo
mysle ze bedzie dobrze a jakies gazeciki proponujecie procz kajdanek???

Gość 11solo
--->lubia no w sumie wlasnie ostatnio moj facec caly czas mnie namawia zebym sie pobawila przy nim to musze go zwiazac i uzradzic mu pokaz?

Gość buleczka 27
ja bym go na twoim miejscu zaskoczyla tak: wez sobie slownik ortograficzny i troszke poczytaj, bo takie bledy to zwyczajnie ... wstyd robic:P

Gość 11solo
buleczka 27 jesli kogos denerwuja moje bledy to niech nie czyta wiekszosc z nich wynika z zepsutej klawiatury!a po za tym nie przywiazuje uwagi to nie topik o poprawnym pisaniu wiekszosc z nas robi tu bledy i nikt nikomu nie wytyka a jak tobie to sie nie podoba to uciekaj bo to moj topik. aha nie zapomnij sprawadzic czy wszystko poprawnie napisalam bo mi sie nie chce

Gość SN1 tudzież SN2
a ja mogę napisać co lubię robić w łóżku?

Gość 11solo
lubicie jak kobiata zabawia sie przy was??

buleczka ---> smieszny nick :D

Gość 11solo
SN1 tudzież SN2 jestem bardzo ciekawa pewnie napiszesz ze lubisz spac!

Gość 11solo
buleczka a czy buleczka nie pisze sie przez ł?????bułeczka? a nie wazne nie lubie takich uwag

Gość SN1 tudzież SN2
ale to było pytanie do facetów co lubią robić w łózku, więc nie wiem czy mam się wypowiadać, bo nie jestem facetem, a też z kobitkami nic w łózku nie robię.

Gość 11solo
ale zawsze mozesz sie wypowiedziec co robisz ze swoim facetem??

Gość buleczka 27
och.... no tak przepraszam "chcem" to wina klawiatury hahaha no tak ... czekaj ze ja na to wczesniej nie wpadlam... heh... no tak rzeczywiscie: "e" jest trzecie w pierwszym rzedzie a "m" w trzecim ostatnie... no tak! pomyleczka na klawiaturze juz rozumiem, przepraszam. rzeczywiscie zajmij sie dalej szukaniem pomyslow na przyjemnosci lozkowe dla twojego chlopca , bo na intelektualne to nie ma co koles raczej liczyc:P