Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaeaeae

dobry dermatolog - wrocław

Polecane posty

Gość aaeaeae

ktory nie odprawi mnie i zna sie na rzeczy

Gość Mia14
Ja polecam dr Matwiejczyka, korzystałam z Jego usług.

Gość gość
Agnieszka Wąsik-Kuprianowicz moim zdaniem fachowiec pierwsza klasa. Podejmuje się poważnych problemów, jest sympatyczna i zna się na rzeczy. Mojej córce bardzo pomogła...

Gość gość
A na fundusz

Gość Gargamelkaa
Nie chce Cię tutaj bardzo rozczarować ale na fundusz po pierwsze trzeba mieć skierowanie.Po drugie terminy oczekiwania sa bardzo długie.Poradni funduszowych kilka we Wrocławiu jest, ale terminy oczekiwania są miesiące wprzód... Jeśli jednak chciałabyś dostać się do lekarza prywatnie, to polecam zapisanie sie do tej poradni dermatologicznej: https://medicusself.pl/specjalisci/?category=dermatologia W przychodni specjalizują się w dermatologii ogólnej ale również w dermatologii estetycznej.

Gość Sewil33

Trafiłam do świetnego dermatologa we Wrocławiu. Pani doktor Lelonek pozbawiła mnie bardzo wstydliwego problemu, brodawek okolic intymnych. Byłam przerażona a tu się okazało, że ten dermatolog stanął na wysokości zadania! Przyjmuje w w klinice Proclinic. https://proclinic.pl/oferta/konsultacja-dermatologa/

Gość gość

Świetnym gabinetem dermatologicznym we Wrocławiu jest www.dermaderm.pl Sama tam leczyłam się ze swoich problemów skórnych. Teraz wreszcie nie wstydzę się założyć koszulek na ramiączkach. Polecam wam się tam zgłosić.

Gość Lolkasaner

Zgadzam się z Sewil33 ja również trafiłam w ręce dr Lelonek. Świetny dermatolog, myślałam że nikt sobie nie poradzi z moją skóra głowy. Chodziłam od lekarza do lekarza a jej się udało! Bardzo polecam! 

Gość szary28

dermatolog który mi pomógł i nie wyczyścił kieszeni to nazwisko micał lub michał w happyderm we wrocku

najważniejsze że nie musiałem wracać kilka razy jak u dwóch wcześniej i pomogło

twarz jak u niemowlaka