Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niksia

Gdzie jest w Londynie dobry fryzjer i kosmetyczka???

Polecane posty

Gość Londyn, no i co z tego?
No i co z tego, ze ktos pracuje w Londynie? Po pierwsze to forum nie jest raczej o tym, a po drugie to znam wiele osob, kobiet, ktore pracuja za minimum wage i jak pooolacaja wszystko: wynajem pokoju, bilet, jedzenie, jakies rachunki (a wiadomo, ze w Londynie wszystko niestety jest b.drogie) to nie maja juz pieniedzy na fryzjera, paznokcie, przedluzanie rzes, solarium itd. Pisanie wiec, ze ktos tu pracuje, wiec go stac nie jest zbyt madre, tak samo jak obrzycanie blotem wazystkich chyba mizliwych salonow fryzjerskich, kosmetycznych, pan od paznokci itd. Eh Polacy...

Gość to forum jest ...
Ja bede bronic pania Basie z Walthamstow z kilku prostych powodow. Jest osoba bardzo mila, sympatyczna, usmiechnieta, kulturalna, swoja prace wykonuje bardzo dokladnie, zna sie doskonale na tym, co robi, paznokcie, ktore mam dzieki niej zawsze swietnie sie prezentuja, ceny nie sa jakies z kosmosu, czego chciec wiecej? Gdyby pani ta byla taka zla i nie miala pojecia o robieniu tipsow, zeli itd.nie miala by az tylu stalych klientek, w tym i mnie. W Londynie mieszkam juz naprawde dlugo i bylam u wielu stylistek paznokci, ale albo paznokcie odpadaly na drugi, trzeci dzien, albo sie strasznie zapowietrzaly, albo ceny rzedu 50-100...Z pracy pani Basi jestem bardzo zadowolona

Gość hellokitty :P
100 f :D:D nagle sie znalazly obronczyni basi, JEDNA I TA OSOBA PISZE TUTAJ BASKA TY SIE ZAJMIJ LEPIEJ DZIECMI !!!!!!!! widac ile masz klijentek wlasnie.

hellokitty :P Ja widac nie jestes czlowiekiem na poziomie. Nie obrazaj pani Basi ze ma sie dziecmi zajac.Ciekawe czym ty sie zajmujesz...... Widac ze pewnie nie pracujecie i jestescie mlode siksy ktore nic nie robia tylko przed kompem siedza i bzdury psza. wezcie sie do roboty a nie innych oczerniacie i opinie psujecie. Dla ciebie to jakos wszyscy to jedna osoba, ale wiesz jakos sie grubo mylisz. Co myslisz ze Barbara nie ma klientek ktore beda ja bronic. PO prosty parodia. Naprawde nie warto byc Polka bo to az wstyd. Ciekawe czemu na Angielskich forach angielskie styliskitak sie nie oczerniaja i sie nie obrazaja........ Do ASIAAAAAAAAAAAAAAAAAA Jezeli chodzi o dyplomy to szkoda bo z tego co wiem i widzialam to jej kursy nie trwaly tylko mies. Pozdrawiam

Gość DYPLOM A RACZEJ KURS HAHAHA
A jadnak to tylko kursy czyli z tego co rozumiem poziom angielski skonczyc kurs i do pracy a gdzie sie podziały dyplomowane kosmetyczki po szkole kosmetycznej widac ze w londynie fachowców nie brakuje ale takich po kursach a puzniej wychodzi szydło z worka.

Gość smiechu warte 2092
karolcia 75 widze ze jako klientka baski doskonale znasz jej cala rodzine, urzadzenie domu, dlugosc jej kursow i na pamiec znasz jej dyplomy. buahahaha, albo jestes jej najlepsza przyjaciolka i bronisz jej dupy dla zasady, albo baska ty podszywasz sie i bronisz sie ostatkami sil, zmieniajac login co chwile... chyba zal dupeczke scisnal ze ludzie ci prawde pisza, co?? nagle znalazlo sie tylu obroncow pani basi, musi byc wiec bardzo popularna. szok. pani basiu to ja w takim razie chce do pani na pazurki, prosze podaj mi swoj nr to zadzwonie sie umowic:)

do smiechu warte 2092 No wiesz jak chodze do niej przez dwa lata to znam ja, a tak pozatym to jakbys poczytala wczesniej to tez ktos inny napisal tez jaka ma rodzinke wiec sie od pier... i pilnuj swoich sraw. Tak a dyplomy wisza na scianie i sa do wgladu dla klientek. Pewnie to wy konkurencja podszywacie sie pod inne nicki z Inspiration. Bo tam jak bylam rok temu to tylko widzialam dyplom z ukonczenia kursu a nie jak ona NVQ2. Wiec prosze zajmij sie swoimi sprawami i nie oczerniaj jej

Gość do smiechu warte 2092
Wiesz...uwazam,ze jesli Ktos jest dobrym fachowcem dyplom niepotrzebny.Mozna miec i 100 dyplomow,a fachowcem w daniej dziecinie byc do dupy.Tak to moje Mile Panie wyglada.Aby wykonywac dany zawod trzeba go kochac.A klientki same wybiora gdzie i do koga chca chodzic.Wiec te Wasze spory wcale nic dobrego nie przyniosa.Gdzie dwoch sie bije...trzeci korzysta...Ijuz zajmijcie sie swoja praca..przestancie przy okazji byc expertami .Bo tak naprawde zadna z Was fige jest warta..to winika z waszych niepowaznych komentarzy...Dobry fryzjer czy tez kosmetyczka nie wstawialaby tak glupich postow...pomyslcie o tym zanim zaczniecie na nowo sie oczerniac...pozdrawiam oba Salony

Gość do karolcia 75
Masz prawo bronic,ale zauwaz jesli tu Ktos Kogos pochwali..zaraz jest beee..To sa Panie z konkurencji..Wiec nich pochwaly ida starym sposobem...JEDNA PANI DRUGIEJ PANI..bo tu w Londynie ludzie zglupieli nie lubia jesli danego fachowca sie chwali...Zachowuja sie jakby byli z butelka piwa pod sklepem..Za chwile zaczna pisac Kto i z Kim sex danej nocy uprawiam..A wszystko to wyssane z palca BO JA WIEM..a zapytana z kad odpowie BO WIEM...ZENADA

No wlasnie. Tu nigdy pochwaly nie zobaczyysz tylko same obelgi i wyzwiska ze ta zla czy ta zla. Zawsze konkurencja tak wypisuje i jaszcze oczerni cie ze podszywasz sie pod innych. No coz tylko Polak tak potrafi. Wiem cos o tym. Pozdrawiam i milego dnia :-)

Gość PARODIA AAAAAAAA
to jakas kpina gołym okiem widac ze te obraczyni to jedna i ta sama osoba lub dwie koleżanki na dwóch komputerach napewno z tego samego salonu piszecie, udzrz w stół a nożyce sie odezwą, ty karolcia czy jak tam masz na imie widac ze pracujesz w salonie i masz czas posiedziec na kafeteri bo wczoraj miałas czas dzisiaj ponownie i tak napewno do konca tygodnia aż ludzie dadza sobie spokuj i przestaną pisac na twoja kolezanke lub szefowa albo ciebie bez jaj

do PARODIA AAAAAAAA no wlasnie chyba ty siedzisz w swoim Saloniku i sie nudzisz. Jak nie wiesz gdzie pracuje to nie zabieraj glosu bo mozesz zle skonczyc. Wiesz latwo sprawdzic ile to osob pisze wiec nie obrazaj ludzi ze sie podszywaja pod innych bo to bez sensu

Gość HTCDESIRE__
Karolino,bronisz dziewczyne,to mile z twojej strony,ale robisz jej tez negatywna reklame ..wlasnie wdajac sie w pyskowki z ludzmi . Jedno zdanie wy wytraczylo a kto chce to pujdzie i sie przekona .Mi szczeze mowiac obrzydzilas biedna kobiete wlasnie swoim zachowaniem,i natretnym bronieniem. Poza tym odnosze wrazenie ze wlasnie jestes owa Basia ..byc moze sie myle,ale zapewne napiszesz swoje wytlumaczenie dokladnie,oczywiscie nadal broniac pania B.

HTCDESIRE__ Wiesz nie wiem jak można kogoś bronić obrzydzic Ci go. No ale cóż masz chyba racje lepiej dać se spokój bo tu i tak nikogo nie obronisz bo Polki tu są obrzydliwe. Myślisz sie nie jestem Badia nigdy pod nikogo sie nie podszywam. Pozdrawiam

Gość dawid walthamstow
gon sie karolcia z tego forum, lub napisz jeszcze jakas brednie

Do Dawid walthamstow Widac polskich prostakow. Nie wiedziałam ze panowie tez Paznokietki robią. I tu widac kto sie pod kogo podszywa

Gość ksldfhgdsfgsdf
a ty czekasz tylko zeby ktos cos powiedzial :D :D nie masz nic lepszego do robienia? chcesz sobie pogadac to zaloz odzielny temcik i tam sie proddukuj..tu juz podziekujemy twojej osobie .

Gość do ksldfhgdsfgsdf
popieram w stu procentach a najlepiej karolcia napisz do Rutkowskiego to cie wysłucha, chyba przy porodzie zamiast dostac klapsa w dupke dostałas w główke ale checa

U tu właśnie widac prostactwo polskie. Zapewne konkurencja wypisuje. To wy chyba dostsliscie ale na główkę przez pobyt w UK

U tu właśnie widac prostactwo polskie. Zapewne konkurencja wypisuje. To wy chyba dostsliscie ale na główkę przez pobyt w UK

Gość Dominika lakala

Gość Dominika lakala

Przekazalam juz wszystko pani Basi, co wy wypisujecie o niej. Oczewiscie nadal bede bronic tej biednej kobiety,i nie pozwole zebyscie obrazali tak dobra tipsiarke.

Gość sledzik w masle
zawsze wiedzialem, ze laski, ktore robia sobie sztuczne pazury, przedluzaja rzesy, nakladaja tone szpachli na twarz to typowe pustaczki, wasze wypowiedzi doskonale to obrazuja, jezyk jaki uzywacie, glupoty jakie piszecie...jestescie polskim odpowiednikiem Essex Girls buhahaha