Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niksia

Gdzie jest w Londynie dobry fryzjer i kosmetyczka???

Polecane posty

Gość gość
Bardzo fajnie jest w sensual body Shape and sunbed :) kosmetyczki rewelacyjne co prawda cena powala ale warto bo jakość usług jest naprawdę wysoka!a pozatym lubię tam chodzić na solarium bo jest mocne

Gość gość
Uxbridge road 368 w12 7ll podoba mi się salon,kosmetyczka zrobiła mi mega oczyszczanie twarzy,chodzę tam tez na solarium bo jest dobre

Gość gość
Zgadzam się z kolezankami byłam widziałam nie jest złe,obsluga tez miła

Gość milenka34ldn
A ja bylam w tym Wonderlandzie ktory juz nie nazywa sie Wonderlan tylko inaczej i calkiem tam sie pozmienialo zupelnie nowi ludzie pracuja, nie ma juz plotkary Alicji i pani fryzjerki ktora spalila mi wlosy ostanio, jest nowa i probuje mi wyprowadzic wlosy po pani Magdalenie. I co mnie jeszcze ucieszylo to to ze jak pytalam Alicji o Marte to powiedziala wredota ze nie wie gdzie jest a tym czasem Marta zostala tam gdzie byla czyli w starym Wonderlandzie. Pani Alicjo to bardzo nie ladnie ze pani nie mowi klientkom gdzie Marta pracuje bo Londyn jest maly i wczesniej czy pozniej dziewczyny ja znajda a o pani to tylko zle swiadczy.

Gość gość
witam Ja popieram milenka34. Pani Alicja to bardzo przemadrzala osobka i mysli ze jest najlepsza, ale sie bardzo myli.Wedle niej to wszyscy sa do kitu i nic nie umieja ale sie myli bo jest kika dziewczyn w East London lepszych od niej. Wiec pani Alicjo czas zmienic zdanie na temat innych ludzi i spojrzec na swoje prace bo pani poziom robienia paznokci bardzo sie obnizyl.

Gość trum11
Idę dziś ulicą i co widzę pusto.... nie ma Glamur szkoda bo miałam wpaść dzień dobry powiedzieć

Gość Tuptusss
Slyszalyscie o salonie Awa studio?podobno pracuje tam świetna fryzjerka Marta moja znajoma była i bardzo sobie ja chwali..

Gość nygga
witajcie. nie polecam salonu kosmetycznego na stamford hill nad polskim sklepem smakosz totalna porazka. laska ktora tam pracuje zepsuła mi twarz!!!!!!!!!!!!!!!!! zaproponowala mi zabieg neo derma koszt 90funtow efekty tragiczne panienka pojecia nie ma o tym co robi. uwazajcie!!!!!!!!!!!!!!!!! naciagaczka

Gość Tuptuus
Czy ktoś coś powie o Awa studio? Był tam ktoś???

Gość doo trum11
hej mowisz powaznie,ze Glamoura juz niema?No wierzyc mi sie niechce.Ktos cos wie na ten temat?

Gość giera
kto był u kosmetyczki lub fryzjerki nad polskim sklepem smakosz kolo biura księgowego??????????? wygląda to jak rudera trochę strach tam isc jak tam robia? kto wie? kto był?

Gość pani sexy
AWA studio byłam pełna profeska!!!!!!!!!!

Gość trum11
Wydawało mi się że nie ma .Nie było mebli w środku.

Gość diidiiiiiiiiii
Apropo Poslkiego salonu na Stamford Hill.Pracowala tam dawno temu dziewczyna ktora robila pazurki.Cos pieknego!

Gość bilek
tak owszem kiedyś......... za to teraz pracuje taka dziw ka kaska czy jak jej która chrzani wszystko a ceny z kosmosu :o wtf. Uwaga na tania podrobe! :)

Gość gość
Ale kurde podrobe czego?? bo chyba nie podaje sie ta laske co wczesniej tam byla :D no chyba ze pazury podrabia buhahha

Gość gość
ha ha ha I ALICJA znowu z torbami poszla!!!! I znowu miejsce zmienia ,Wszyscy maja jej juz dosc!!! Nikt z nia wytrzymac nie umi :-)

Gość gość
Uwaga nad smakoszem kosmetyczka z podrobionymi papierami nie ma żadnych uprawnień uwaga na dz i wke

Cześć, od dłuższego czasu poszukuje dobrego polskiego fryzjera w Londynie, czytam dużo opinii, ale jak wiecie każdy ma inne zdanie lub to po prostu zwykła reklama.. łatwo nie jest w każdym bądź razie..Wielokrotnie spotkałam się z wpisami na temat Witka, nawet próbowałam się dodzwonić na podany numer, ale niestety jest nieaktualny, gdyż wpisy są już przedawnione. Czy ktoś ma może numer do tego fryzjera ? Adres ? Jakikolwiek kontakt ? Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź.. pozdrawiam

Gość bez owijania w bawelne
ale czemu uparlyscie sie na polskie kosmetyczki i fryzjerki ?? bo na forum wymieniacie lub oczerniacie tylko Polki z tej branzy czy naprawde dla was taki problem powiedziec po angielsku w salonie ze chce sciac czy ufarbowac wlosy lub zrobic pasemka albo ze chce zrobic manicure czy inny zabieg ???

Gość gość
Poszukaj na facebook.... Witold Lewis...

Gość gość
polki robia aby zarobić hahahaha i z****c komus piękne wlosy twarz czy paznokcie. Polak Polakowi wrogiem. Tyle.

Heaven no7 na Hanwell, Stylista Konrad, mistrz poprostu:-) bylam wczoraj I jestem pod wrazeniem, keratynowe prostowanie wlosow mi zrobil I nowa fryzurke, polecam bo po tylu latch poszukiwac znalazlam dobrego fryzjera.

Gość Emilka Emilka
Polecam Nowy polski salon "Emilka Hair and Beauty Salon" Najwiekszy Polski Salon w Londynie 100% Satysfakcji

Gość domina29
Ja polecam salon finezja , sa tam swietne fryzjerki ktore pracoja dla Gosi Kaldowskiej fryzjerki polecam. A i jeszcze jest tam pelna kosmetyka wlasciwie kosmetologia wiec szczeze polecam:)))

Gość milk praline
emila emilka i domina29 przeciez widac ze to autoreklama nikt nie jest az tak glupi a jakbyscie byly naprawde takie dobre to nie musialy byscie sie oglaszac na babskim forum ...

Gość gość
Kto był nad smakoszem u fryzjera??? Jak tam robia i jest tam podobno kosmetyczka szczerze slyszalam ze odwaka nie zla lipe. Znajoma leczy sie u dermatologa po wizycie u tej oto Pani kosmetyczki

Gość Basia1970
Nie ryzykuj i nie kombinuj z wlosami. Konkretnie i do rzeczy, fryzjerka z pojeciem. KAMA na Stratford/Leyton. 86 Leytonstone road. E15 1TQ. tel. 075 94 79 26 79. Naszym zdaniem najlepsza we wschodnim Londynie! Kasia, buziaki od Zawadzkich!!!

Gość Basia1970o
Z ta Kama cala to przesadzilas,no chyba,ze jestes jej wlascicielka.Szczerze to nie polecam tego salonu.Niemasz pojecia o farbowaniu,a jesli juz ufarbujesz komus wlosy to cena dajesz kosmiczna.Tak samo Twoje solariu brudne.Wiec jesli chcesz sie reklamowac.Pomylilas strony Dziekuje Twoja byla klientka

Gość iwonka4pi
poradzcie db fryzjerka w okolicach ealing hanwell, hayes?? i orientuje sie ktos ile moze kosztowac rozjasnienie wlosow z braz na blond ?? dzieki