Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pin

pin w komorce pilne

Polecane posty

Gość pin
na karte... Kiedys byla na abonament ale zostawil nr i ma teraz na karte

Sorry dziewczyno ale Ty chyba dobrego psychologa potrzebujesz. Niestety ale ja to widzę tak że ten wasz związek jest do doopy.Poszukaj sobie faceta z którym nie będziesz się tak szarpała. No chyba że to lubisz. Tego właśnie nie mogłem w kobietach nigdy zrozumieć jak można płakać szarpać się i dalej brnąć w goowno?

Gość pin
życie po życiu - chyba takiego komentarza potrzebowalam :) pieknie dziekuje :)

Gość ewikkkkkk
wpisz trzy razy nowy pin i włączysz w ten sposób telefon. Mój facet tak się włamał do mojej. Tylko, że on się potem zorientuje że coś nie gra, więc wyłącz tel. i udawaj że nic nie wiesz. Jeśli jest zorientowany, to się domyśli, a jeśli kiepski w tych sprawach, to możesz się zaprzeć i pewnie ci uwoierzy

Gość Natuszka
przeciez wpisanie nowego pinu zablokuje fon

Gość ewikkkkkk
właśnie, że nie. Tez tak myślałam, a mój mąż wpisał trzy razy stary pin do mojego tel (- nokia-plus-abonament-jesli to ma znaczenie) i przeczytał moje smsy.

Gość ewikkkkkk
a ja potem nie wiedziałam co się dzieje, dlaczego tel reaguje na stary pin a nie na nowy, i on się przyznał

Gość ewikkkkkk
dałaś radę?

Gość pin
ewikkkkkk - zszokowalas mnie :) a jak zablokuje?? bedzie klapa bo juz wtedy nie bedzie szans. Tak jak powiedzialam mam telefon u siebie w domu i ja osobiscie moge mu jedynie go dac ale nie zrobie tego zanim mi nie poda pinu. Ajak zablokuje - to juz trzeba bedzie isc do ery i moge juz tam w ogole nie wlezc :/

Gość ewikkkkkk
bo ja bym chciała wiedzieć, czy mnie zdradza, a nie tylko się domyślać, nie mieć pewności i marnować życie na dupka

Gość pin
ewikkkkkk pomysle nad tym i skonsultuje to z paroma osobami :) dziekuje!!

Gość pin
moze tak zrobie jak sie upewnie ze on juz po ten telefon nie chce przyjsc?? dzisiaj jest drugi dzien jak go mam. A przeciez sprawy sluzbowe, szkola... a on w domu nie ma neta ani nr domowego!! Tylko telefony komorkowe rodzicow!!

Gość ewikkkkkk
mój nie mablokował, tylko tak jak ci mówię, telefon później reagował na nowy pin. pin możesz sobie zmieniać ile razy chcesz. Spróbuj. Najwyżej powiesz, że ci spadła, coś wymyslisz, albo pójdziesz do Ery i powiesz że sie pomyliłaś, myslałaś, że to twoja, bo macie takie same i odblokuja, jak poprosisz

Gość ewikkkkkk
ej, to ja widzę, że sie przestraszyłaś. Takie są kobiety. Faceci jakoś nie mają skrupułów, kiedy zdradzają. Tylko my się wszystkich o wszystko musimy pytać.

Gość nie zglasza...
sie po telefon bo ma juz inny nowy....

Gość a gdyby tak
przelozyc karte do swojego, swoja do jego, jesli smsy czy cos jest w fonie a nie na karcie zobaczysz...

Gość pin
rany ze w zyciu tak trzeba sobie radzic!! ewikkkkkk cenne uwagi zaraz ide do kolegi to o tym z nim pogadam heh napisze potem co zrobilam

Gość ewikkkkkk
mówię, zrób to, przynajmniej będziesz wiedziała. a nawet jeśli zablokujesz, to co to za problem? Jesli cię kocha, to takiej głupoty ci nie wybaczy?

Gość pin
a gdyby tak - nie bede potrzebowac do tego PINu?? ja mam plusa ale ten kumpel ma ere... mozna by przelozyc

Gość pin
ewikkkkkk - on nienawidzi grzebania w jego rzeczach, ale wiesz co - kiedys moi dwaj koledzy do mnie pisali i on byl zly to normalnie wzial ich numery zapisal do siebie i nie robilam problemu!! Chyba Ci co tak nienawidza grzebania maja najwiecej do ukrycia!!

Gość a gdyby tak
pin... nie wiem, tak mi przyszlo do glowy

Gość pin
ok ja musze wyjsc do tego kolegi dam znac co ustalilam :) pozdrawiam :*

Gość nie warto sie poświecac
zostaw go nie warto. mnie tez kiedys zdradzal facet, a komorki z lap nie wypuszczal, chowal ja przedemna a jak tylko jej dotknełam, to mowil ze nie lubi jak mu sie grzebie w telefonie!!! a jak juz pokasował wszystko (tak mu sie wydawało) zmienil numer i chcial ze mna byc, oswiadczyl mi sie i mialao byc jak w bajce znalazlam smsy wyslane przez niego, do tamtej poprostu nie wiedzial ze sie zapisywaly i najsmieszniejsze on juz zerwal z tamta dziewczyna... ale znalazłam... i nie wybaczylam, a robilam dla niego bardzo duzo i myslałam ze nie umiala bym juz bez niego zyc. dzis jestem mezatka, mam dziecko i jest ok, a on... dzwoni do mnie ale nie odbieram. podejrzewam ze zdradza swoja zone, bo tez jest zonaty... razem z moim mezem planujemy teraz isc doo sadu, i oskarzyc go o zakłucanie miru domowego.

Gość ewikkkkkk
rób, jak uważasz faceci nie maja takich skrupułów

Gość do pin
czy uczono Cię w domku czego takiego jak prywatność??? nawet gdybyś była zoną nie masz do tego prawa! skoro nie masz do chłopaka zaufania już teraz, rzuć go:-) poza tym zastanów się czy naprawdę chcesz z nim być, co to za chłopak, który nawet od Ciebie pozycza kasę? dziewczyno zacznij wreszcie myśleć, takich jak on setki na tym świecie!!! pozdrawiam:-)

Gość ewikkkkkk
zdadzam się z powyższym. Ale - sprawdź i jeśli to prawda, co podejrzewasz, to go rzuć

NIE GRZEB W TEJ CHOLERNEJ KOMÓRCE,SPRÓBUJ LEPIEJ POGADAĆ. pRZESTAŃ POPADAĆ W HISTERIĘ!!!

Gość Natuszka
gdyby prawda bylo to,ze wystarczy wpisac 3 razy nowy pin,nie trzeba byloby w ogole znak kodu puk widocznie maz ,ktory sie wlamal do telefonu tak wlasnie zrobil,ze ustalil nowy pin,ale bez kodu puk ta dziewczyna tego nie zrobi

Gość pin
niestety wyprobowane na komorce Nokia siec Plus: nowy pin trzy razy nie wchodzi :(