Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbka 2007

W tym roku chciałabym zajść w ciąże!Zapraszam tegoroczne staraczki!

Polecane posty

aguszka25, dziękuje serdecznie za wytłumaczenie tematu cytomegalii ...... w końcu złapałam o co chodzi myślę, że to bardzo ważne, żeby zrobić te badania i koniecznie muszę o tym porozmawiać z doktorem

Tak wiec dziewczynki robimy gruntowne badanka i do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!!! Która pierwsza ????????? Ciekawe ???????? A moze by tak tabelkę zrobić narazie staraczkową ;) Co Wy na to ???????

a ja nie wiem dziewczyny co się ze mną dzieje, ostatnio mam cały czas bardzo niską temperaturę.... w okolicach 35 stopni..... pozostało mi to po ostatnim zapaleniu oskrzelii

farbka-ja tak na 100% nie jestem przekonana o owu...w tym cyklu wyznaczylam juz wizyte na usg i dopiero wtedy upewnie sie czy rzeczywiscie jest :P Znam przypadek, w ktorym dziewczynie wyszly neg.testy owu a w brzuszku ma 2 fasolki...:D niestety nie wiem czy w tym czasie mierzyla tez tempke - i czy byl skok, czy nie... Jestem jak najbardziej za tabelką :D

Dziewczynki podzielcie sie jakie badania powinno sie zrobic jeszcze ja np zrobiłam: prolaktyne, LH, FSH, Tarczyce, Progesteron, i oczywiscie całą morfologie !!!!!!!!!!!!!!

TABELKA STARACZEK 2007 Nick .................wiek................@.................miejscowosc farbka 2007.........23...............18.04......................śląskie

ja zrobilam takie same jak Ty, ale wiem ze chyba mozna dorzucic tez testosteron i estradiol

proszę Agusię ująć w tabelce Aga29 wiek 31 ups ;) @ 09.04 województwo: dolnośląskie

Gość aguszka25
TABELKA STARACZEK 2007 Nick .................wiek................@. ................miejscowosc farbka 2007.........23...............18.04......................ślą skie aguszka25 25 02.04 lubelskie

Gość aguszka25
TABELKA STARACZEK 2007 Nick .................wiek................@. ................miejscowosc farbka 2007.........23...............18.04......................ślą skie aguszka25...........25................02.04....................lubelskie teraz lepiej:)

pozwolę sobie.......... Nick .................wiek................@. ................miejscowosc farbka 2007.........23...............18.04......................ślą skie Aga29................31................09.04.................dolnośląskie

TABELKA STARACZEK 2007 Nick .................wiek................@. ................miejscowosc farbka 2007.........23...............18.04......................ślą skie validos27.............27 w piątek:)...będzie 30.04..........kraków

Nick .................wiek................@. ................miejscowosc farbka 2007.........23...............18.04......................ślą skie Aga29................31................09.04............ .....dolnośląskie aguszka25...........25................02.04............. .......lubelskie

Nick .................wiek................@. ................miejscowosc farbka 2007.........23...............18.04......................ślą skie Aga29................31................09.04............ .....dolnośląskie aguszka25...........25................02.04............. .......lubelskie validos27.............27 w piątek :)...będzie 30.04..........kraków

a moze dodamy ilosc staranek?? albo termin spodziewanej @ bo wtedy bedziemy wiedziec, ktora z nas czeka na rezultat staranek i kiedy on bedzie...

to może termin kolejnej spodziewanej @ ;), bo nie wiem czy mi miejsca wystarczy na ilość staranek hihihihihi

Gość aguszka25
no i mamy śliczną tabelke:)))))

Ja muszę uciekać juz, będe wieczorem, teraz wybieram sie na spacer z siostrzeńcem :) Dozobaczenia wieczorem :):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kruchaa.... tak to jest jak się jest w domku tylko na weekend :):):)

Nick .................wiek.......nast.@.....ilosc staranek.......miejscowosc farbka 2007.........23...........18.04..............................ślą skie Aga29................31............09.04.............................dolnośląskie aguszka25...........25...........02.04............. ................lubelskie validos27.............27. w piątek..będzie 30.04..................kraków kruchaa.............26...........15.05.............7.................centralna PL poprawcie, jesli macie jakies sugestie :D

o kurcze widzę, że najstarsza jestem..... normalnie stara bab ze mnie hihihihiih

Nick . ................wiek.......nast.@.....ilosc staranek.......miejscowosc farbka 2007.........23...........18.04............................. .ślą skie Aga29................31............09.04................ .............dolnośląskie aguszka25...........25...........02.04............. ................lubelskie validos27.............27. .........02.04.......zaczynam w maju.....kraków kruchaa.............26...........15.05.............7.... .............centralna PL

Gość śluzikowa
a jak z waszym śluzem? jaki jest podczas owulacji? ciagnie się? widac go?

mój się ciągnie, jest szklisty (przeźroczysty) i jest go dużo :)

:D Nick...............wiek.......nast.@.....iloscstaranek.......miejscowosc farbka 2007.........23...........18.04................................ślą skie Aga29................31............09.04..........................dolnośląskie aguszka25...........25...........02.04...............................lubelskie validos27............27..........02.04.....zaczynam w maju.......kraków kruchaa.............26...........15.05............7.............centralna PL Malinka_w..........29............???...........nie liczę.................W-wa