Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 vanili

Balsam do suchej sk贸ry.

Polecane posty

Go艣膰 witajcie dziewczyny
ja ze swojej strony mog臋 poleci膰 wyg艂adzaj膮ce mleczko do cia艂a nivea, takie w niebieskiej butelce. Jest niesamowite do bardzo suchej sk贸ry, kilkakrotnie mnie ratowa艂 po przedawkowaniu s艂o艅ca, 艂agodzi wszelkie podra偶nienia, pi臋knie pachnie i nie jest t艂uste.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kasiakatarzyna000
i tak nic nie pobije najzwyklejszej oliwki do cia艂a dla bobaskow :) fakt faktem jest t艂usta, ale naprawde dobrze nawil偶a i nat艂uszcza...jest te偶 taka w 偶elu, kt贸ra ma ten plus, 偶e jest bardziej wydajna i 艣wietnie sie rozprowadza :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolajnn
moimi faworytami s膮 : Oceanik AA z kaszmirem i ekstraktem z bawe艂ny, Nivea granatowy , avon oliwka maroka艅ska r贸偶a, oliwka w 偶eu Johnsons ( po 2 tygodniach stosowania sk贸ra jest przepi臋kna- 艣wietlista nieziemsko g艂adka nawil偶ona i mi臋kka-ja mam bardzo przesuszone ramiona i z r臋k膮 na sercu m贸wie ze wszystko znikn臋艂o aczkolwiek zostaje t艂usty film ktory nie kazdy lubi :/) bardzo dobry jest te偶 Johnsona @4-godzinne nawil偶enie, i tyle :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grabarka
..a ja mam bia艂e plamki na nogach po opalaniu.... dermatolog m贸wi ,偶e to brak pigmentu masuj臋 nogi rekawica z myde艂kiem do peelingu u偶ywam oliwki dla dzieci do nawil偶ania i nat艂uszczania a latem wcieram balsam brazujacy, 偶eby zamaskowa膰 te bia艂e kropki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justyna d艂ugow艂osa
ten z nowej serii Nivea jest dobry-typowy "do sk贸ry bardzo suchej". Nie do艣膰 偶e do suchej to jeszcze bardzo... to mnie skusi艂o i musz臋 przyzna膰 偶e by艂o warto. Lecz w moim przypadku i tak konieczne jest codzienne smarowanie. Nie znalazlam jeszcze balsamu, kt贸ry nagle wyleczy z suchej sk贸ry... Na tym to widocznie polega, 偶e ka偶dy kosmetyk trzeba stosowa膰 regularnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grabarka
ostatnio czyta艂am, 偶eby wciera膰 balsam zaraz po k膮pieli, kiedy sk贸ra jest rozgrzana, lepiej si臋 wch艂ania i to co m贸wisz....systematycznie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zwinnnaa
:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zwinnnaa
posmarowa艂am cia艂o i nogi oliwk膮 dla dzieci Jonsona z aloesem, posiedzia艂am na s艂oneczku...tak kilka dni, bo ciep艂o...i zauwa偶y艂am ,偶e sk贸ra by艂a tak sucha, 偶e oliwka si臋 wch艂ania...a po p贸艂 godz zmywam te oliwk臋 , lekklo osuszam cia艂o r臋cznikiem i bez por贸wnania sk贸ra jest lepsza! nawil偶ona trzeba zmy膰, bo za t艂usta i poplami odzie偶 takie proste metody s膮 najlepsze! pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upssss
te偶 nie lubi臋 , bo plami i t艂usta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grabarka
wazelina :P:P:P:P:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cynamonowy koszmar
Polecam oliwk臋, t艂u艣ci, ale najlepsza na such膮 sk贸r臋 i czerwony balsam Garniera 馃尲鉂わ笍馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cynamonowy koszmar
nie lubi臋 Nivea

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grabarka
kosmetyki szwedzkie!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zwinnnaa
:O:O:O :P:P:P wiecie, 偶e pomog艂a mi oliwka ju偶 tak sk贸ra z n贸g si臋 nie 艂uszczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upssss
* Codzienna porcja nawil偶enia. * Sk贸ra ka偶dej z nas, bez wzgl臋du na typ, potrzebuje w艂a艣ciwego nawil偶enia w ci膮gu dnia. Czy pami臋ta艂a艣 dzi艣 o nawil偶eniu swojej sk贸ry? Linia AA Cia艂o spragnione chroni sk贸r臋 przed wysuszeniem, zapobiegaj膮c jej przedwczesnemu starzeniu si臋. Zapewnia optymalne nawil偶enie sk贸ry, intensywnie j膮 nawil偶a oraz przywraca g艂adko艣膰 i elastyczno艣膰. * Intensywnie i d艂ugotrwale nawil偶a i od偶ywia sk贸r臋, przywraca jej elastyczno艣膰 i mi臋kko艣膰. Chroni sk贸r臋 przed dzia艂aniem wolnych rodnik贸w, przeciwdzia艂aj膮c jej starzeniu si臋. * Skuteczno艣膰 i bezpiecze艅stwo potwierdzone badaniami na osobach z chorobami alergicznymi sk贸ry. Badania dermatologiczne wykonane w Klinice Dermatologicznej AM w Gda艅sku, obejmuj膮ce grup臋 60 os贸b nie wykaza艂y 偶adnej reakcji alergicznej. Nie zawiera barwnik贸w. Posiada pH neutralne dla sk贸ry. * Mleczko zawiera zwi膮zki cukrowe z peruwia艅skiego drzewa tara, kt贸re intensywnie i d艂ugotrwale nawil偶aj膮 sk贸r臋. Mas艂o kakaowe i olej sojowy intensywnie od偶ywiaj膮 sk贸r臋, przywracaj膮c jej elastyczno艣膰 i mi臋kko艣膰. Witamina E chroni sk贸r臋 przed dzia艂aniem wolnych rodnik贸w, przeciwdzia艂aj膮c jej starzeniu si臋. Alantoina 艂agodzi podra偶nienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oliwka jest t艂usta
ale jej si臋 nie zostawia na ciele do wch艂oni臋cia, tylko nak艂ada na wilgotne cia艂o a po chwili osusza delikatnie r臋cznikiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beze
Lipikar AP z la roche posay. Idealny i bardzo delikatny, lepszego balsamu nigdy nie mia艂am, a z such膮 i atopow膮 sk贸r膮 walcz臋 od lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minerwa*
♥♥♥♥♥♥♥♥ balsam z masa偶erem ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misik
A ile kosztuje ten lipikar i gdzie mo偶na kupi膰? W aptece?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miserrry
ja za ten balsam lipikar 200 ml p艂aci艂am ostatnio jako艣 co艣 ko艂o 49 z艂 w aptece oczywi艣cie, to jest do艣膰 tanio, bo teraz chyba na to promocja jest :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minerwa*
u偶ywa艂 kto艣 balsam dr Nona? warto? ? ?P ?

Udost臋pnij ten post

Zgadzam si臋 z kicia2856 - zar贸wno z tym, 偶e czerwony Garnier wysusza, jak i z tym, 偶e mas艂o Karite jest 艣wietne! Og贸lnie kosmetyki naturalne s膮 bardzo dobre, takze polecam ka偶dej Pani maj膮cej such膮, delikatn膮 sk贸r臋 - jak moja. Poza tym kosmetyki naturalne nie s膮 tak drogie, jakby si臋 wydawa艂o - ja zaopatruj臋 si臋 na mydlarnia.info i nie wychodzi mnie to wcale dro偶ej, ni偶 kupowanie kosmetyk贸w chemicznych. Dodam jeszcze,ze kosmetyki w wymienionym sklepie posiadaj膮 certyfikat jako艣ci, a jak wiemy niekt贸re kosmetyki naturalnymi tylko si臋 nazywaj膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minerwa*
orientacj臋 trac臋 co wybra膰? 艣luz 艣limaka? b艂otko? kolagen? sole? oczywi艣cie szcz膮tkowe ilo艣ci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upssss
oliwa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upssss
Dermika :P:P:P:P

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony