Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kornelka-

Dieta jab艂kowa-oczyszczanie.

Polecane posty

Go艣膰 Kornelka-

czesc, chce zastosowac diet臋 jab艂kow膮. czytalam, ze takiej monotonnej diety nie mozna stosowac wiecej niz 3 dni, bo to jest niebezpieczne dla naszego organizmu. chcialabym zeby ktos wypowiedzial sie na ten temat, od wczoraj jestem na samych jablkach i chce tak byc jeszcze trzy dni, czy to w miare zdrowe??? a moze ktos sie przylaczy??? :-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kornelka-
wiec plan jest taki, przedtawi艂am to okresami, oczywiscie nie moge przez tydzien jesc samych jab艂ek, to by byla przesada, ale ja juz mam plan, oto on: 25-29 kwiecie艅- dieta jab艂kowa 30 kwiecie艅-1 maj-g艂od贸wka 2-6maj- dieta jab艂kowa 7-8 maj- g艂od贸wka 9-13-dieta jogurtowa 14-15 maj -g艂od贸wka 16-20 maj- dieta jogurtowa 21-22 maj- g艂od贸wka chce zeby ten plan wypalil i w niego wierze :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfbfbfbb
a co pozniej? wrocisz do jedzenia i jojo!!!!!! bo organizm sie odzwyczai od normalnego jedzenia, poza tym bedziesz miala wysoki poziom cukru bo jab艂ka duzo go maja :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kornelka-
potem powolne powracanie do normalnego zywienia, oczywiscie powolutku, moze chcesz sie przylaczyc ? :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfbfbfbb
ja jestem na south beach,dzieki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfbfbfbb
jak 90% rzeczy kt贸re robimy,wdychamy,jemy itd, wiesz ze twoje mieszkanie jest rakotw贸rcze? nie przesadzajmy, co ma byc to bedzie,a zeby SPR脫BOWAC nie dostac zadnej choroby cywilizacyjnej to bym musiala sie zamknac w bunkrze w namiocie tlenowym i sama sobie hodowac kury,warzywka i owoce :)

Udost臋pnij ten post

Kornelka- czesc :)ja by艂am na diecie jab艂kowej 3 dniowej i schud艂am na niej 3kg ,po zakonczeniu tej diety przesz艂amna zdrowy styl偶ywienia i waga spa艂da jeszcze 2kg,razem 5kg.Od tamtego czasu mine艂o 4 miesiace i waga nadal sie trzyma i jest OK.Musze przyznac,ze spodoba艂o mi sie te zdrowe 偶ywienie i nie mam zamiaru wracac do dawnych nawyk贸w:P. Tylko nie przesadzaj z tymi dietami wszystko z rozumem i zdrowym rozs膮dkiem a DOJDZIESZ DO TRWA艁EGO CELU:) jA T膭 DIETKE jab艂kow膮 zastosowa艂am tylko po to by oczyscic organizm a po jej zakonczeniu mia艂am zamiar zdrowo sie odzywiac no i wszystko posz艂o po mojej my艣li:Pno prawie wszystko bo nie my艣la艂am ,ze az takie beda widoczne zmiany,oczywiscie to ze nie posz艂o po mojej my艣li to wszystko na PLUS;);) POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kornelka-
czyli rezultaty sa i sie z tego bardzo ciesze. mam jeszcze jedno pytanko, czy jadlas ile mialas ochoty te jablka czy okreslona liczbe?? np. 5??? cwiczylas przy tym??

Udost臋pnij ten post

jad艂am ile chcia艂a,ale by艂oto w granicach 6-8 ,nie nie 膰wiczy艂am... Najgorszy by艂 pierwsz dzien ,a pozniej juz ok:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kornelka-
jeszcze przedstawie soje cele cel I- 80 kg/ osiagnac w polowie maja cel II - 75kg/ osiagnac do czerwca cel III - 65 kg / osiagnac do wakacji Cel IV 60/ osiagnac do polowy wakacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kornelka-
mam do Ciebie Izulka jeszcze jedno pytanko, czy moj plan odchudzania tak na serio moze wypalic??? jestem w pe艂ni gotowosci ale nie wiem czy waga bedzie zlatywa艂a czy tez stanie w miejscu i nie bedzie chciala sie ruszyc, plan przedstawi艂am wyzej w wypowiedziach :-)

Udost臋pnij ten post

Kornelka-... rozwalisz sobie jelita tymi jab艂kami :( jedz mniej- tak na pewno schudniesz

Udost臋pnij ten post

Kornelka- wiesz z t膮 diet膮 jab艂kow膮to lepiej nieprzesadzac i nie robicjej za czesto,na Twoim miejscu zrobi艂abym ta jab艂kow膮3 dni ,ale zamiast tych g艂od贸wek przejsc na zdrowe 偶ywienie m贸wie Ci jest supertylko za艂uje ,ze niee 膰wiczebo napewno by艂y by lepszeefekty:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mirsa
Kornelka a ile wazysz i ile masz wzrostu i ile lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kornelka-
ale mi jednak bardzo zalezy, na normalne chce przejsc po miesiacu.jak narazie to sie dobrze czuje, z tym ze troszke mi burczy poniewaz jem te jabluszka tylko do 13 godziny, a dzisiaj zdazylam zjesc tylko 2 :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kornelka-
mam 19 lat, waze 85kg, mam 174cm i rozmiar ubran 42 nieraz 44

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwiazdeczka1807
ile jablek dziennie jadlyscie????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwiazdeczka1807
izulka a ile wazylas przed ta dieta?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kornelka-
Gwiazdeczko, moze sie do mnie przylaczysz??? szukam kompana na dobre i na z艂e... :-) wiec??

Udost臋pnij ten post

moja waga przed dietka jab艂kow膮 51-52 a teraz waze 45 i wiecej nie chce schudn膮c,najwazniejsze zeby teraz utrzymac t膮 wage w kt贸rej sie dobrze czuje:) Wam siemoze wydawac,ze bardzo ma艂o waze ,ale jestem malutka wiec jest ok bo mam 156:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kornelka-
to ktos sie do mnie przy艂膮czy??? juz widze efekty, brzuch mi sie zmniejsza, huuuurrrrraaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JuLeNkA96
Haha :) To Niez艂e z Was GRUBASY...Ja Warze 32 Kg,A Mam 12 Lat ;p ;p ;d ;d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JuLeNkA96
Haha :) To Niez艂e z Was GRUBASY...Ja Warze 32 Kg,A Mam 12 Lat ;p ;p ;d ;d

Udost臋pnij ten post

Ja np. mam 20 lat, 160cm wzrostu, wa偶臋 55kg... w sumie moja waga to taka strasznie niestabilna jest... bya ze w jednym tygodniu moge dobic 58 a niekiedy jak troch臋 zmniejsze jedzenie..albo zrezygnuje z kolacji to wraca do 55 albo nawet do 53... W sumie ost. mam stresa po zerwaniu to mi waga zleciala do 52 kg... ale pozniej od innego strasa po prostu zaczynam wiecej jesc.. :/ I dlateog czasami stosuje diete jab艂kow膮 ale tylko przez 1 dzien, max 2 dni.. i widac efekty bo czuje sie lzej... i troche brzuch sie splaszcza...no ale poznie znow wracam do odzywiania nie zawsze dobrego...choc powiem ze lece na samych jogurtach, kanapkach... no i slodycze czasmai sie pojawiaj膮 i to glownie od nich tyj臋 :/ Polecam zrezygnowac z kolacji..wlaczyc do diety jab艂ka... i dlugo nie stosowac takiej monotonnej diety bo pozniej efekt jojo sie pojawia.. Kornelka -> jak przeczytalam Twoj plan na diet臋 to az za glowe sie zlapalam.. Nie targaj sie tka na swoje zdrowie... :/ trudno jest jesc same jablka calymi tygodniami (ja sama po 2 dniach to po prostu mialam je dosc)... a do tego jak zobaczylam co raz na zmiane z g艂od贸wka to kompletnie nieodpowiedzialne... nawet nie bedziesz miala sily na nic.. bedziez przemeczona..glodna... wszystko bedzie Cie denerwowalo^^... ehh.. musisz cos jesc.. ale jedz mniej a nie wogole... bo efekt jojo masz murowany bo po tych wszystkich glodowkach kiedys na pewno \"rzucisz\" sie na jedzenie.. wiec lepiej jesc mniej ale kilak azy by oszukac zol膮dek ze ciagle dostarczasz jedzenie i wteyd nie bedzie gromadzil zapasow...

Udost臋pnij ten post

hej dziewczynki :) hmmm... po przeczytaniu niektorych wypowiedzi musze przyznac ze sie napalilam na ta diete - ( tym bardziej ze strasznie lubie jablka ;d ). postanowilam ze od jutra sprobuje - wkoncu co mi zalezy :) ktos sie przylacza ? ;> jak cos to mozemy we dwie sprobowac i porownywac wyniki :) . powodzenia lasencje :) ;*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 be_me
No c贸偶,wszystko jest mo偶liwe. Przy takiej g艂od贸wce np. traci si臋 mniej wi臋cej 1kg dziennie.Pisz臋 bo wiem a nie bo s艂ysza艂am.Przetestowa艂am. ;) Istniej膮 takie diety na kt贸rych mo偶na tego dokona膰 ale potrzebne jest du偶e samozaparcie i odpowiednie wyj艣cie czyt. powolutku zwi臋kszanie ilo艣ci spo偶ywanych kalorii dzi臋ki czemu jojo nas nie dopadnie.

Udost臋pnij ten post

14 kg w miesi膮c? mo偶esz si臋 odwodni膰 i wyniszczy膰. Nawet w O艣wi臋cimiu tyle nie chudli

Udost臋pnij ten post

Armena77 ma racj臋 14 kilogram贸w w miesi膮c to bardzo du偶o i bardzo szybko. Trzeba uwa偶a膰 z oczyszczaniem, aby nie doprowadzi艂o to nas do jakie艣 choroby- nie chodzi mi tylko o anoreksje. Na stronie: http://oczyszczanieorganizmu.biz.pl/oczyszczanie-organizmu-i-jelit-najlepsze-suplementy/ mo偶ecie znale藕膰 opisy kilku suplement贸w, kt贸re s膮 wr臋cz wskazane podczas oczyszczania organizmu i jelit.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dostalam sraczki po jablkach
ale czuje sie oczyszczona

Udost臋pnij ten post